Tag-arkiv: Laser-rygestop

Rygestop med laser – Laserbehandling mod rygning

Laserbehandling mod rygning kan godt vække frygt hos mange, og det er der ikke så meget at sige til. Personligt synes jeg, det lyder som en speciel løsning, hvis man endelig skal i gang med et rygestop. Men hvad er det helt præcis laser kan gøre? Hvordan kan man stoppe med at ryge med laser, hvordan foregår det, og er der smerter involveret i forbindelse med sådan en laserbehandling?

Jeg har selv forsøgt mig med rygestop på forskellige måder. Bl.a. vha. kold tyrker og ved at læse Endelig ikke-ryger - en rygestop-bog skrevet af Allen Carr, som selv røg 100 cigaretter i sin “storhedstid”. Den kan jeg personligt anbefale i stedet for at bruge laser. Du kan finde bogen billigst hos Adlibris.dk lige nu.

Jeg kan sige med det samme, at begge ting fik mig til at kvitte smøgerne, men jeg er sidenhen også startet igen. Nu sidder jeg så i saksen igen - jeg vil gerne holde op, men spørgsmålet er: hvordan?

Igennem årene har jeg lært en del om rygestop - primært fra Endelig ikke-ryger - og viljen og lysten til at stoppe er der bestemt stadig. Jeg har overvejet sådan et laser-rygestop, men jeg føler stadig, at jeg ikke har nok viden om laserbehandling generelt og især om laserbehandling i forhold til rygning.

Hvad er rygestop-laserbehandling egentlig?

Af hvad jeg har tilegnet mig af viden på dette område er som følger. En behandling med laser gør overhovedet ikke ondt; det er da altid noget. Og flere kilder melder, at det faktisk har været effektivt, dvs. succesprocenten er relativt stor. Behandlingen tager ikke lang tid, og folk melder, at de efter en behandling har mistet lysten til cigaretterne helt.

Har du prøvet det?

Hvad jeg godt kunne tænke mig er, at få nogle input fra nogle, som rent faktisk har prøvet det. Om det er med succes eller ej er for så vidt ligegyldigt. Jo flere input jo bedre.