Tag-arkiv: Lilly

Lilly-konfirmationskjoler 2011 og konfirmationskjoler til den billigste pris

Lilly kommer hvert år med blandt andet en ny kollektion med konfirmationstøj til piger og drenge, der imødekommer den hellige handling, hvor dåben bliver bekræftet og adgangen til nadveren bliver åbnet. Kort før denne tid forbruger folk verden over en masse penge på tøj - konfirmationskjoler -sko og alt det, der hører med. I denne artikel tager vi et kig på Lilly-konfirmationskjoler i 2011 samt råd til, hvordan du kan finde billige Lilly-konfirmationskjoler anno 2011.

Billige Lilly-konfirmationskjoler 2011

Først og fremmest vil jeg henvise til Lilly.dk, hvor du kan deres katalog i trykt udgave eller se det online. Se eller bestil Lillys 2011-katalog her » Herefter vil du kunne du se, hvad 2011-kollektionen nogenlunde byder på. men en konfirmationskjole skal afprøves i virkeligheden før køb, og dermed kommer vi til næste punkt:

Lilly-konfirmationskjole 2011

Billedet er taget fra Lilly.dk.

Lilly forhandles i de officielle Lilly-butikker og i butikker som New York, Solo, Gundtoft, Modecentret og nogle få andre. Det er altid en god ide at afprøve en konfirmationskjole først, for det er jo mere eller mindre et engangskøb, og så skal kjolen jo også passe, helst perfekt. Se listen med forhandlere af Lilly-konfirmationskjoler 2011 her »

Lad os så vende tilbage til, hvordan du finder billige konfirmationskjoler fra Lilly i 2011 og ja, faktisk også alle andre årgange. Når du har afprøvet kjolerne og nu ved, hvilken størrelser, der passer helt perfekt til dig, kan du bevæge dig ud på nettet og søge efter konfirmationskjolerne på sider som dba.dk. Her er der virkelig mange, der sætter Lilly-konfirmationskjoler til salg. Og det er da også klart! Selvom mange tenderer til den romantiske tanke om, at man skal gemme sin kjole fra konfirmationen, så er der altså også mange, der er mere eller mindre ligeglade og med glæde sætter sin kjole til salg for at få lidt penge hjem igen.

Du kan gå direkte til annoncerne for Lilly-konfirmationskjoler på dba.dk her. Men bemærk dog, at du her i året 2011 kun finder kjoler fra 2010 og nedefter, medmindre du er heldig med, at en anden datter har konfirmation før din og samtidig sætter en 2011-kjole til salg.

Hvis du kunne bruge disse tips, eller kan du anbefale nogle butikker online såvel som ude i Danmarks gader og stræder, hvor man kan købe billige konfirmationskjoler, er du meget velkommen til at skrive en kommentar.