Tag-arkiv: Louis Poulsen

Louis Poulsen-lamper på tilbud - Flot designerbelysning til hjemmet

Louis Poulsen er meget kendt i lampe-verdenen for sine unikke og tidløse designer-lamper. Louis Poulsen-lamper findes i mange flotte former og størrelser, men mærkerne fra designerens evner kan faktisk også ses på andre lamper, idet Louis Poulsen har samarbejdet med andre kendte designere inden for lampernes verden.

Poul Henningensen, som er landskendt for sine PH-lamper, har haft Louis Poulsen ind over flere projekter, og ud af dette er udsprunget den mest kendte lampe er Koglen. Ydermere har han også samarbejdet med Arne Jacobsen; de to har slået hovederne sammen og har skabt de flotte AJ-lamper.

Billige Louis Poulsen-lamper på tilbud - Find godt udvalg og billige priser her

Jeg vil varmt anbefale dig at kigge ind hos Lysmesteren, som har et kæmpe udvalg inden for lys og belysning. Her finder du uden tvivl alt inden for lækker belysning, blandt andet i lækkert, dansk design.

Følg henvisningen og find din lampe til en billig pris i dag.

Kan du nævne flere butikker online på nettet eller ude i de danske gader og stræder, må du meget gerne tage dig tid til at lægge en hurtig kommentar. Der findes masser af lampe-tilbud derude, og jeg er sikker på, at vi kan samle flere gode steder sammen, så alle kan drage nytte af det.