Tag-arkiv: Lystfiskeri

Waders på tilbud og billige skridtstøvler på udsalg

Et par gode waders er et must, hvis du skal ud i vandet. Måske er du aktiv fisker, og vil gerne lidt længere ud i vandet for at fange de store fisk. I så fald er det essentielt, at du finder dig nogle waders, og god kvalitet.

Du kan sagtens finde nogle billige waders på tilbud, men du skal være opmærksom på, hvilken type, du køber. Det bedste er uden tvivl nogle, der er åndbare. Det vil sige, at huden kan ånde igennem wadersne (hedder det overhovedet det?).

Går du rundt i lang tid i vandet, er det også vigtigt, at huden kan ånde. Ellers ender det med at blive lidt af en svedig affære, og det er der ingen, der er særligt interesseret i :)

Waders på tilbud, hvor?

Inde hos shop.go-fishing.dk - en dedikeret shop til lystfiskere og professionelle fiskere - finder du en række gode tilbud på waders. Her er ikke kun standard-produkter, men også de helt specielle til de professionelle. Du kan eksempelvis finde nogle Devilfish Neopren-waders på tilbud lige nu til kun 599 kr. Eller nogle åndbare skridtstøvler til samme pris.

De gamle dage

Jeg husker selv dengang, jeg var med min far ude at fiske. Det var noget helt nyt for mig, og jeg så naturligvis rigtig meget op til min far og synes, at hans hobby, lystfiskeri, var rigtig spændende. Men det blev aldrig til så meget. Jeg fangende engang en ål og måske nogle få aborrer. Og det var så det. Vi var aldrig ude i vandet, men jeg kunne godt have tænkt mig at prøve det, og jeg planlægger at gøre det engang i den nærmeste fremtid.

Hvor køber du henne?

Kom endelig med nogle anbefalinger af gode butikker enten online på nettet eller i en butik i Danmark.