Tag-arkiv: Møbler

Massagestol på tilbud - Køb billige massagestole

Jeg har netop skrevet om, hvordan du laver din egen “amatør”- massagestol-test, fordi det er vigtigt, at du selv tester, hvis du vil finde en billig massagestol, der passer helt præcis til din krop. Vi er alle sammen bygget forskelligt, og hvis du bestiller tid hos en massør, så forventer du jo også en behandling, der passer til din krop og ikke en gammel mands rygproblem-krop, ikke?

Hvordan finder jeg billige massagestole på tilbud?

Som jeg også antyder ovenfor, vil jeg råde dig til at tage et sted hen, hvor du kan afprøve så mange massagestole som overhovedet muligt. I mange storcentre er dette muligt, men finder du en forhandler af møbler i din omegn, så er dette også et åbenlyst valg.

Helt billige massagestole findes efter min mening ikke - ikke hvis du sammenligner med normale lænestole til stuen og den slags. Derfor er det vigtigt, at du også vælger noget, du har afprøvet, så du er sikker på at du vælger det helt rigtige.

Læs først om min massagestol-test og vend tilbage hertil bagefter. Nu ved du nogenlunde, hvordan du selv vælger din massagestol. Som supplement kan du også udspørger en professionel massør. Han/hun burde vide, hvad der er godt og skidt.

Husk at notere de modeller, du mener, er bedst i test ifølge dig. Notér prisen og hvad de hedder. Derefter kan du smutte hjem og søge på nettet. Der er altid gode tilbud på massagestole online, og du kan sagtens være heldig med at finde de afprøvede modeller på nettet til en billige pris, fremfor at købe det ude i en butik, hvor tingene som regel er meget dyrere.

Denne procedure med at afprøve tingene ude i butikkerne og efterfølgende ransage nettet for tilbud, har jeg brugt i mange år og i forbindelse med mange forskellige produkter. Du kan gøre det samme i dette tilfælde, og jeg er sikker på, at du ad den vej kan finde et massagestol-tilbud, der passer til din pengepung og dit ryg- og nakke-behov.

Lad mig høre fra dig, hvis du har fundet noget billigt eller hvis du vil kommentere denne procedure.

Tv-borde til fladskærme - Find billigt tv-bord til fladskærm her

Har du et fladskærms-tv, så er du nok også på udkig efter nogle billige tv-borde til fladskærme. Der findes ekstremt mange flotte tv-borde, der passer et hvert behov, derude - og især på nettet kan du gøre en god handel.

Personligt foretrækker jeg, hvis fladskærms-tv’et hænger på væggen - men det er bare mig. Vi har alle sammen forskellige behov og ideer om, hvordan tingene skal være.

Er du på udkig efter billige priser på et tv-bord til fladskærm, så ville jeg tage et kig på tvbord.dk. Her finder du et helt sikkert et bord til tv, der kan dække netop dit behov. Udvalget er rigtig stort, og priserne er helt i orden. Er du til lækre designer-ting, så finder du også helt sikkert noget dér.

Jeg har selv brugt et ældre tv-bord, som både er egnet til de gamle CRT-tv og fladskærme, i flere år. Jeg er stadig ret glad for det, selvom det er blevet lidt hærget under flytning - men sådan er det. Intet holder for evigt, som man siger. Når vi engang flytter, skal vi måske ikke af med tv-bordet, men i stedet bruge det til et andet fjernsyn - måske i soveværelset. Det næste skal helt klart op at hænge, for det ser da for blæret ud - hvis du spørger mig - og det er også meget pladsbesparende.

Kender du nogle gode butikker med borde til fjernsyn?

Skriv endelig, hvis du kender en god butik online på nettet, som sælger nogle fede borde eller andre tv-møbler. Udvalget er så gigantisk - så det er svært at holde styr på det. Lad mig høre fra dig, hvis du har fundet noget til en god pris, et lækkert tilbud eller noget, der skulle være på udsalg.

Antikke møbler i København - Billige antikviteter i Kbh.

Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan købe antikke møbler online, og der findes helt bestemt også nogle gode steder, hvor du kan finde antikke møbler i København. Der er mange muligheder i Kbh., og jeg kender i hvert fald et rigtig godt sted.

Da jeg var mindre, købte min mor ofte antikke møbler i København, fordi mulighederne er mangfoldige. Der findes så mange gode butikker - og det er altså ikke kun antikvariater, jeg snakker om. Faktisk er antikviteter ofte dyrest i en antikvitetsbutik. Hvorfor? Fordi folkene, der driver butikken, ved, hvad tingene er værd. Handler du derimod antikke møbler i Kbh. i genbrugsbutikker eller loppemarkeder, så kan du potentielt spare mange tusind kroner, eller rettere sagt: du kan gøre et super-godt køb.

Køb antikke møbler i København her

Det bedste sted, jeg kender, ligger lige ved Station 4 (politistationen) på Amager. Desværre bor jeg ikke noget nær Kbh. eller Amager mere, så jeg ved ikke, om det sted stadig findes der. Ved du det, så må du meget gerne fortælle mig det. Min mor har købt utallige antikviteter derinde - lige fra smukke (og ekstremt billige) antikke spejle til lækkert antikt porcelæn, som hun har købt for en slik. Hun ved rigtig meget om den slags - så hun ved, hvad hun har købt. Hvis du i stedet købte den slags ting hos et antikvariat, så ville du give 10 gange så meget. Hun har virkelig været heldig med at finde sådan et fint sted.

Jeg ved ikke, om det er Rødekors, der driver stedet, eller hvad det er. Jeg kan ikke huske det. Ved du noget, så giv meget gerne lyd fra dig. Der er så mange flotte antikviteter i København, at det ikke er til at tro, og priserne er ganske enkelt i bund.

Antikke møbler - Billige priser og udsalg/tilbud

Jeg har altid holdt af antikke møbler. Der er et eller andet over dem - de pynter utroligt meget, og hvis man er lidt kreativ i forhold til indretning, kan man sagtens få antikke møbler til at passe sammen med nye møbler.

Antikke møbler er dog ret dyre - men kun hvis du kigger de “forkerte steder”. Nu er jeg ikke ekspert på området, men min mor har sådan rimelig meget forstand. Hun har aldrig været på nettet - det er hun en tand for gammeldags til - så hun har aldrig købt antikke møbler online, selvom der sikkert kan findes nogle gode tilbud til en billig pris. I stedet har hun kigget rundt på loppemarkeder og genbrugsbutikker, hvor man kan finde alt fra billigt butiksinventar, tøj til møbler - billigt!

Hun har fulgt rigtig med i et svensk program, hvor der blev vurderet priser på alt lige fra antikke møbler, antikke spejle til porcelæn. Hun fandt sine antikke møbler i København - helt præcis på Amager, hvor der lå (jeg ved ikke om stedet stadig findes) en slags genbrugsbutik lige ved Politistationen (station 4). Jeg var selv derhenne med hende nogle gange, og jeg kan godt forstå, at hun var så vild med det sted, for der var rigtig mange fede (og mindre fede) ting til en billig pris. Skal man have fat i billige antikke møbler og andre antikviteter, så er det her stedet.

Kender du det sted, og ved du, hvad det hedder? Ligger det der stadig?

Indvendige døre med glas - Køb en billig indvendig dør i glas her

Det er utrolig stilrent med indvendige døre med glas i hjemmet. Det pynter virkelig meget, og der er også den fordel, at man kan se ind i det andet værelse, som døren er lukket. Det kan selvfølgelig også være en ulempe, hvis man hellere vil have lidt privatliv - medmindre de indvendige døre har glas, der ikke er helt gennemsigtigt.

Hos os har vi ganske normale, indvendige døre, uden glas. De er lavet i træ - så det er jo meget klassisk stil, vi kører. Men der er et eller andet virkelig lækkert over glasdøre indendørs - jeg kunne dog nok ikke holde det ud, hvis der var glasdøre til alle værelser, for jeg vil da også gerne have mit privatsfære :) Er der en aggressiv person i boligen, er det nok heller ikke en fantastisk god ide at have en eneste indvendig dør i glas. Så skal der nok blive baldret noget glas, hvis der bliver smækket med døren :)

Engang i den nærmeste fremtid, når vi får et flot hus, vil jeg dog helt sikkert gå efter at få lavet indvendige glasdøre til nogle af rummene. Det kunne også være fedt med kæmpe glasvinduer, hvor man virkelig kan få udsigt til haven og den store, men billige swimmingpool, som vi også engang skal have. Det skal nok koste nogle klejner, men sådan er det jo.

Billige glasdøre til indvendig brug

Er du interesseret i at spare penge - faktisk rigtig mange - så vil jeg anbefale dig at tage et kig ind hos Genbyg.dk, hvor du kan finde billige, brugte ting til hjemmet. Her kan du altså spare rigtig meget på døre og andre ting til din bolig. OnlineTrælasten har også nogle super-gode priser, og det er ikke engang brugt det, de sælger. Her kan du få det hele. De har nogle virkelig billige tilbud på døre med hærdet, klart glas, som jeg helt klart synes, du skal tjekke ud.

Dine erfaringer

Har du opsnuset et godt tilbud eller kender du et sted, der tilbyder gode priser på glasdøre, så skriv endelig!

Dobbelt sovesofa - Køb billige dobbelt sovesofaer til gode priser

Hvis du har prøvet at klemme dig ind sammen med en anden på en normal sovesofa, ved du også, at det enten ikke kan lade sig gøre eller at det bliver meget trængt. Gider du ikke ånde en anden direkte i nakken eller ansigtet, skal du have en dobbelt sovesofa. Jeg har selv prøvet det der med at ligge to i en 1-personers, og hold da op, det fik jeg ondt i kroppen af. Det kan da være meget intimt, men jeg havde til hver en tid foretrukket en dobbeltpersoners sovesofa.

I denne lille artikel tager vi et kig på, hvor du kan købe billige dobbelte sovesofaer til en fair pris - online.

Først og fremmest vil jeg råde dig til at tage et kig ind hos BIVA. De plejer at have rigtig fede tilbud. Af egen erfaring ved jeg dog, at kvaliteten ikke altid er helt i top. Bevares - de kan bruges i nogle få år, men altså ikke i mange år. Og det kan jo være, at du skal bruge en, der holder lidt længere tid. Er du studerende, kan du dog fint bruge en billig dobbelt sovesofa, der ikke lige er af verdens bedste kvalitet; for penge har du sikkert ikke mange af, hvis du læser, og så er det måske ikke super-nødvendigt med noget alt for dyrt.

Vil du gå efter god kvalitet, så skal du tage et kig på IDE Møbler eller Daells Bolighus. Her skal du nok finde nogle højre priser - men kvaliteten er så også derefter. De holder sgu i lang tid, og de kan som oftest holde til masser af sengegymnastik :)

Kender du selv nogle gode tilbud, eller har du måske snuset et godt udsalg op, kan du bare skrive herunder. Jeg kunne godt tænke mig en ekstra dobbelt-fætter til overnattede gæster (par). Det er lidt træls, hvis de skal dele en 1-personer :)

Billige kopi-design-møbler - Kopimøbler for alle

Du står overfor at skulle købe møbler, men det skal være i flot design - lækre designermøbler - men pengene er ikke lige til det. Hvad gør du så? En af mulighederne er at købe kopi-design-møbler, og det er da også en af de mest populære muligheder, som rigtig mange vælger, fremfor at betale i dyre domme for den ægte varer. Nuvel, selvom du sparer meget på kopi-design-møbler, får du jo ikke den samme kvalitet - men det behøver ikke altid at betyde så meget.

Med mindre jeg en dag bliver hamrende, stinkende rig, kommer du ikke til at se mig bruge en kvart million på møbler til hjemmet. Og heller ikke, hvis jeg finder nogle ekstraordinære møbel-tilbud. Det holder bare ikke for mig - det er ikke min stil at øse penge i møbler, uanset hvem der har designet dem og hvor eksklusive de er. Et møbel er for mig et møbel, og længere er den ikke. Men at muligheden for at købe kopi-møbler overhovedet er til stede, er helt sikkert rigtig fedt.

Kopimøbler kan også erhverves af den normale mand, som ikke har bukserne fyldt med penge. Kopimøbler er ganske enkelt den gode løsning, hvor alle - næsten alle - kan være med, og tak for det, siger jeg bare.

Sovesofa - Tilbud på sovesofaer til super priser - Spar flest penge her

Et godt sovesofa-tilbud kan give dig en formidabel besparelse - især, hvis du kigger efter de helt rigtige udsalg i de rigtige butikker. Og sovesofaen er faktisk et meget praktisk møbel: Der er intet så smart som sofa, der også kan laves om til seng, du kan sove i.

Den kan bruges som supplement til gæsteværelset eller til dig, der bare er praktisk indstillet og ikke har så meget plads at gøre godt med.

Der er penge at spare på de små markeder

Vi har i længere tid villet have noget, som blandt andet gæster kan sove på, når de kommer på visit og skal overnatte. Indtil videre har vi fået købt en billig sovesofa til køkkenstuen, som vi gav små 100 kr. for på et loppemarked, der blev afholdt i byen for ikke så lang tid siden igen.

Men det er ikke nok. Der skal også være en pæn sovesofa til et af de andre værelser, og så blev vi enige om, at vi skal på udkig efter et sovesofa-tilbud, der virkelig siger spar-2. Sovesofaer online er altid billigst, har vi efterhånden fundet ud af, fordi der er mange penge at spare, når man køber på nettet. Men et sovesofa-tilbud er ikke bare et sovesofa-tilbud. Det skal virkelig kunne betale sig, og forestil dig lige, at vi har givet 100 kr. for sovesofaen på kræmmermarkedet; så skal der altså findes noget, som ikke koster helt vildt dyrt, overhovedet. Ja - det fortæller jo lidt om, hvad det er for nogle prisbevidste folk, vi er. Det hele skal være billigt, og vores nye sovesofa skal være til en billig pris.

Der findes mange gode møbelforretninger

Vi har så kigget på en sovesofa fra Bilka og nogle fra IKEA, og her er der altså penge at spare. Dette er min varmeste anbefaling. Smut dérind, og find nogle rigtige billige sofaer. Og jeg troede, at BIVA havde de billigste møbler. Men nej, IKEA og gode, gamle Bilka kan altså også vise deres værd. Så ja, vi har mere eller mindre besluttet os for at handle i enten IKEA eller Bilka, og grunden til, at vi ikke er sikre endnu, er fordi vi er ret smarte. Du får nemlig lige et lille tip med her, som gør, at du kan spare mange penge, når du køber møbler.

Udnyt butikker og nettet optimalt

Hvis du for eksempel skal finde et sovesofa-tilbud, lige som vi skal, så kan du gøre det på to forskellige måder. Men klart det bedste er, at du først går ind på nogle af de webshops, som sælger sovesofaer, møbler og den slags, og så finder du nogle af de varer, du helst kunne tænke dig at købe. Skriv det hele ned, så du ikke skal huske det fra egen hukommelse, og så smutter du en tur ud til de fysiske butikker.

Hvis du skal købe i IKEA, så tager du altså turen derind, og så kan du med egne øjne vurdere, hvilke møbler der er pænest af dem, du har noteret. Det er nemlig lidt federe, hvis du ser sovesofaen med egne øjne, inden du køber. Så tjek nettet først, tag ind i den fysiske butik, og så kan du gå tilbage på nettet, for så kan det være, at du kan købe det billigere dér, da det oftest kan købes til en billigere pris, hvis du handler online.

Dette tip kan du bruge i forbindelse med mange andre varer, som du vil købe. Vi har selv fulgt dette råd i mange tilfælde og har sammenlagt sparet flere tusind kroner.