Tag-arkiv: Madrasser

Madrasser på tilbud - Billig madras til ingen penge

Jeg vil gerne lige dele en god historie med jer. Her for en uge siden fandt vi nogle madrasser på tilbud. Tager man et kig på nettet og ude i butikkerne, kan man sagtens finde en madras til svimlende priser - men vi var meget heldige med at finde en fed madras på tilbud.

Vi havde først kigget lidt online, for det er ofte dér, vi finder gode udsalg og tilbud på diverse ting. Vi kiggede så på sengetøj, men kunne ikke lige finde det helt rigtige sengetøj. Vi trængte alligevel til lidt frisk luft, så vi smuttede ind til byen og besøge først BILKA, derefter JYSK Sengetøjslager, hvor vi fandt en masse forskellige madrasser på tilbud i mange forskellige farver. Det endte med, at vi faktisk sparede 300 kr. på en cool madras. Vi fandt samme madras inde i en butik på nettet, der sælger sengetøj og deslige, og dér kostede den altså 300 kr. mere.

Det er sgu en lækker besparelse :)

Det, vi så glemte, var, at JYSK jo også har en webshop. Så vi kunne i realiteten godt have købt vores madrasser på tilbud i deres online butik, men sådan er det. Fordelen ved at stå ude i en butik er jo også, at man kan kigge og føle på varerne. Så skal man købe sengetøj, så synes jeg, det er bedst at gøre det udenfor internettets verden.

Har du ellers nogle forslag til, hvor man ville kunne finde en billig madras på udsalg, så må du meget gerne kommentere :)