Tag-arkiv: Marguerit-halskæder

Marguerit-halskæde billigt her - Lækre marguerit-halssmykker fra Georg Jensen

Så fik jeg endelig købt et Marguerit-smykke til kæresten, og hun blev utroligt glad for det. Dejligt. Det blev til en Marguerit-halskæde (eller halssmykke, som det også kaldes), og hold da op, hvor halskæden klæder hende. “Marguerit” passer faktisk også meget godt med hendes navn.

Idet jeg skulle skynde mig at købe halskæden, kunne jeg ikke nå at bestille den på nettet. Så det blev altså lidt dyrt. Jeg gav 700 kr. for den, og det er sgu bare dumhed fra min side - jeg kunne have planlagt det lidt smartere. Men sket er sket, og jeg er super-glad for, at jeg har købt denne flotte marguerit-halskæde til min pige.

Jeg har før anbefalet Johnsen.dk, og det vil jeg også gøre igen. Det halssmykke, jeg købte her i byen til 700 har jeg fundet til 535,50 kr. (jeg købte det dog ikke i hvid, men i den klassiske kulør.) Du kan finde det her. Om det er et jule-tilbud ved jeg ikke - men kig derind og se. Du kan spare en hel del, synes jeg.

Kender du et andet sted, hvor det kan købes endnu billigere, må du endelig skrive det nederst i kommentarfeltet. Jeg skal helt sikkert købe flere Margueritter i fremtiden, så min pige også kan få et sæt øreringe, en hårspænde eller to og måske endda også en broche. Vi får se :)