Tag-arkiv: Marguerit

Marguerit-halskæde billigt her - Lækre marguerit-halssmykker fra Georg Jensen

Så fik jeg endelig købt et Marguerit-smykke til kæresten, og hun blev utroligt glad for det. Dejligt. Det blev til en Marguerit-halskæde (eller halssmykke, som det også kaldes), og hold da op, hvor halskæden klæder hende. “Marguerit” passer faktisk også meget godt med hendes navn.

Idet jeg skulle skynde mig at købe halskæden, kunne jeg ikke nå at bestille den på nettet. Så det blev altså lidt dyrt. Jeg gav 700 kr. for den, og det er sgu bare dumhed fra min side - jeg kunne have planlagt det lidt smartere. Men sket er sket, og jeg er super-glad for, at jeg har købt denne flotte marguerit-halskæde til min pige.

Jeg har før anbefalet Johnsen.dk, og det vil jeg også gøre igen. Det halssmykke, jeg købte her i byen til 700 har jeg fundet til 535,50 kr. (jeg købte det dog ikke i hvid, men i den klassiske kulør.) Du kan finde det her. Om det er et jule-tilbud ved jeg ikke - men kig derind og se. Du kan spare en hel del, synes jeg.

Kender du et andet sted, hvor det kan købes endnu billigere, må du endelig skrive det nederst i kommentarfeltet. Jeg skal helt sikkert købe flere Margueritter i fremtiden, så min pige også kan få et sæt øreringe, en hårspænde eller to og måske endda også en broche. Vi får se :)

Billige marguerit-smykker - Priser, der rykker!

Marguerit-smykker er meget populære i Danmark; selv Dronningen bærer dem, har min kæreste lige fortalt. Og det er da også forståeligt, at dette blomstersmykke bliver båret af rigtig mange kvinder og piger landet rundt; marguerit-smykker er smukke og stilede, men samtidig også utroligt søde. Du kan få dem som øreringe, halssmykker, armbånd, brocher - ja sågar også som spænder. Sidstnævnte er en personlig favorit, for jeg kan godt lide, når kvinder har spænder i håret. Margueritter kan købes i sølv og guld - men der findes også en del kopi-margueritter ude på markedet. Det er selvfølgelig en billig løsning for dem, der ikke vil købe den ægte vare.

Priser på smykkerne varierer meget - afhængigt af, om du skal købe de ægte eller kopier. Kopierne kan fås relativt billigt, men de ægte - af guld - er bestemt ikke billige. Jeg var en tur nede i byen med min kæreste - dengang vi boede i Midtjylland - og her var der en ældre dame, som solgte falske marguerit-smykker. Priserne var naturligvis helt i bund - så jeg købte straks nogle spænder til min pige :) Dem blev hun glad for. Personligt vil jeg gerne købe den ægte vare til hende, men var selv vild efter af have dem.

Det er dog ikke altid en fordel at købe fake smykker. Kvaliteten kan du nemlig slet ikke regne med. Efter nogle måneder gik den ene spænde i stykker. Øv. Men de var jo ikke så dyre.

Ud fra den lille historie, kan jeg halvt konkludere, at det bedre kan betale sig at købe et ægte marguerit-smykke. Prisen er højere, men kvaliteten er sikkert meget bedre end det falske l*rt.

Billigste marguerit-smykker på nettet

Umiddelbart vil jeg anbefale Jonsen.dk, som forhandler dem. De sælger endda vedhæng - hvilket jeg ikke lige har set før. Prøv at kigge ind og se, om der ikke er noget for dig. Der er også flere forskellige farver - hvid, lilla og sort. Jeg har faktisk kun set de klassiske, gullige.

Kan du anbefale andre gode butikker på nettet, så hører jeg gerne fra dig. Smid en kommentar, hvis du kender et sted med billige priser. Det gør heller ikke noget, hvis det ikke er online. Kender du en guldsmed derude i det danske land, der sælger til super priser, så tøv ikke med at give lyd fra dig.

På forhånd tak :)