Tag-arkiv: Massage

Fodmassageapparat og massageapparater generelt

En god massage er guld værd, og især fodmassage kan gøre underværker, fordi det er et vigtigt samlepunkt for kroppen. Der er endda nogle, der siger, at alt kan helbredes ved blot at man arbejder med fødderne. Nuvel, det skal jeg ikke udtale mig om, men jeg ved, at god massage på fødderne er ren terapi herhjemme. Jeg giver nemlig fodmassage stort set hver eneste aften (der er nok mange kvinder, der er misundelige på min kæreste). Derfor ved jeg også lidt om det, og kæresten har også udtrykt, at hun måske godt kunne tænke sig et fodmassageapparat.

Det pudsige er, at jeg endnu ikke er stødt på nogle fodmassageapparater, der er gode nok. Jeg synes ganske enkelt ikke, der er nok power i de fodmassageapparater, jeg har prøvet. Det bedste bud på et godt massageapparat til fødderne, er nok noget, der ligner dette hos fnebs.com. Det er en slags massagesko eller rettere sagt massage-sandaler, du tager på fødderne, og så skulle det ellers give en vidunderlig og afslappende følelse.

Nu har jeg ikke prøvet lige præcis den model, jeg henviser til dér, men af hensyn til pris (den koster kun 159 kr.), vil jeg da gerne anbefale dig at tage et nærmere kig på den. Jeg er dog stadig skeptisk, og inden jeg erhverver mig et billigt fodmassage-apparat på tilbud eller på udsalg, så skal jeg stensikkert teste det af, for jeg har på ingen måde været imponeret over det, jeg har prøvet.

Jeg vil da meget gerne høre fra andre, hvis nogen kan stå inde for bestemte modeller fodmassageapparater. Tilbud og billige priser på den slags findes jo et hav af steder, men kan det virkelig passe, at man ikke kan få noget, der bare er lidt ordentligt, hvis man også er villig til at give lidt ekstra penge? Det vil jeg da gerne vide lidt mere om.

Massagebriks - Brugte massagebrikse sparer dig en masse penge

Herhjemme går vi meget højt op i massage. Det er primært fodmassage, og jeg kan da lige så godt indrømme med det samme, at det er mig, der er den aktive og kæresten den passive. Hendes dejlige fusser bliver masseret stort set hver dag, og nu vil vi gerne tage skridtet videre og købe os en billig, brugt massagebriks, så vi begge kan få den “fulde behandling”.

En god massagebriks kan fra ny være ret dyr. De kan sagtens ligge på et par tusind, og det er jeg ikke så interesseret i at give ud for en plade, hvorpå man kan ligge.

Salg af brugt massagebriks her

Her er nogle steder, hvor jeg selv har været heldig med at finde brugte massagebrikse til salg online.

Den Blå Avis
- Gode, gamle dba.dk har altid brugte ting til salg til billige priser, og jeg kan se, at udvalget af brugte massagebrikse er rigtig stort. Lige nu er der en briks til salg, som kun har været brugt få gange, til få hundrede kroner. Der er så også en annonce, hvor der er en, der har forhåbninger og at sælge en brugt massagebriks til 8.000 kr. Og den har snart 4 år på bagen. Held og lykke.

GulOgGratis.dk - Denne side kan anbefales lige så højt som dba.dk. Her er der også en masse relevante annoncer. Lige nu kan jeg se, at der er nogle rigtig gode priser.

Udelukkende ved at kigge på de to sider, vil du meget sandsynligt kunne finde den rette briks.

Vi er lidt uheldige med ikke at kunne finde noget, der ligger tæt nok på, hvor vi bor, så vi fortsætter med at lede lidt senere. Det haster ikke, og jeg er sikker på, at vi vil finde noget snart.

Massagestol: Test af massagestole - Hvilke er bedst?

Efter en tur i storcenteret med min kæreste har vi fået testet nogle massagestole, som var rigtig dejlige. Det var en sand fornøjelse at sidde der og blive godt og grundigt masseret over det meste af kroppen. Men hvilke af disse massagestole er bedst i test?

Det er svært at sige, hvilken en, der var den bedste. Flere af dem var rigtig gode, og for at få mere information om massagestole, har jeg lige prøvet at kigge lidt på, hvad der står om massagestole online.

Massagestol-test - en mangelvare på nettet - Her er løsningen

Desværre kunne jeg ikke finde noget som helst relevant, og dette har fået mig til at skrive en slags mini-guide. Ikke at jeg er ekspert overhovedet.

Vil du lave din egen massagestol-test, så tag et sted hen, hvor du har mulighed for at afprøve så mange massagestole som muligt. Gør det, at du først afprøver alle massagestolene, uden påvirkning af en ekspedient, der er ivrig efter at sælge. Bed eventuelt ekspedienten om at komme tilbage senere, når du har testet stolene.

Husk at afprøve alle tilgængelige programmer. Har du problemer med at finde ud af, hvilke knapper, du skal trykke på, så kan det være en god ide at have ekspedienten i nærheden, så du kan spørge.

Test alle massagestole, og udvælg så nogle få af dem, som du synes, gav dig den mest intense og behageligste massage. Gå efter fin mavefornemmelse. Hvis du skal have sådan en stol, så er det vigtigste nemlig, at du er fuldt ud tilfreds. Det er jo trods alt ikke en billig vare, du skal til at købe. Lever massagestolene umiddelbart ikke op til dine krav, ja så skal du handle et andet sted. Ganske enkelt.

Derefter kan du hive fat i ekspedienten og få ham/hende til at fortælle om alle fordelene ved de stole, du har håndplukket. Der er sikkert nogle funktioner og specielle features, du ikke lige har lagt mærke til, da du selv lavede din test.

Med ekspedientens råd og din egen fornemmelse, skulle du nu meget gerne være i stand til at udvælge den, der er bedst i test for dig. Tag en ven eller bekendt med, som også kan afprøve tingene - men husk, at det er dig, der skal sidde i massagestolen i formodentlig mange år. Så din mening vægtes højest.

Held og lykke.

Massageapparat til nakke

Der findes mange forskellige massageapparater til forskellige dele af kroppen. Massage er virkelig skønt, og der er især intet som at få sin nakke masseret godt og grundigt. Derfor kan en god ide være, at investere i et massageapparat til nakken.

Nakken er et af de steder - lige som ryggen - der er svært at nå med egne hænder. Med mindre man er smidigere end flertallet, får man bare ikke hænderne helt om bag, så de kan få masseret godt igennem. Det ideelle er selvfølgelig at få en anden til at ordne massagen, men mangler man “frivillige” eller sidder man bare en aften, hvor partneren ikke er hjemme eller ikke har lyst, så er et massageapparat din nye “ven”.

Hvad man skal være påpasselig med er, at man ikke køber et alt for billigt massageapparat, idet det bare ikke har nok kraft til at komme godt og grundigt ind. Der er ikke nok styrke i disse billige og dermed svage apparater. Så tag dig hellere god tid med at undersøge markedet. Det bedste er faktisk, hvis du kan finde en fysisk butik, hvor du har mulighed for at afprøve massageapparaterne. Og sørg også for, at du ikke bare afprøver i 30 sekunder, men brug godt med tid, så du kan være sikker på, at du får fund valuta for pengene.

Det kan være fristende at købe et rigtig billigt nakke-massageapparat her og nu alene fordi prisen er i bund, men oftest vil du bare fortryde købet, fordi det ikke gør jobbet.

Skal du købe online, så sørg for at have prøvet apparatet ude i en butik først. Det koster ikke noget at prøve tingene, og når du så har sporet dit ind på, hvilket mærke og hvilken model, der er den billigste, kan du søge på nettet og se, om du ikke kan finde det endnu billigere end det, butikken har prissat det til.

Dette gælder i øvrigt mange produkter ;)

Ved at få ordentlig fat i din nakke - hvis den får en virkelig grund behandling - er du bedre stillet i forhold til at undgå hovedpine og nakkespændinger. Derfor er det vigtigt, at du finder det rigtige massageapparat, når det kommer til din nakke.