Tag-arkiv: Mikroovn

Mikrobølgeovn-tilbud: Billige mikroovne på tilbud til gode priser

Du kan sagtens finde nogle billige mikrobølgeovne på tilbud og spare virkelig mange penge, hvis du kigger de rigtige steder samt går efter de rigtige mærker.

Microovn i høj kvalitet?

Jeg anbefaler personligt KitcheOne.dk

Da jeg for første gang flyttede helt for mig selv - væk fra min daværende kæreste - skulle jeg til at bo i en lejlighed, hvor der ikke var andet end to lusede kogeplader og ingen ovn. Da jeg ikke er den store “bager” eller generelt aldrig har brugt ovn til madlavning særligt meget, bestemte jeg mig for at købe en mikrobølgeovn på tilbud. Den skulle altså være på tilbud, for jeg var studerende, og du ved jo sikkert godt, hvordan økonomien er.

Jeg fandt til min store overraskelse et super mikroovn-tilbud i Føtex. Det var for ca. 3 år siden, og mikroovnen fungerer stadig fejlfrit. Det er en mikrobølgeovn af mærket Melissa. Det er et lavprismærke (hedder det der?). Min elkoger er af samme mærke, og den kører stadig - også på tredje år.

Så hvis du kan finde et mikrovn-tilbud i et supermarkedet eller online, så kig efter Melissa. Jeg har kun gode erfaringer med det mærke, og også selvom det ikke har været på tilbud, så kan du som regel få Melissa-produkter til en billig pris.

Er der andre, der har oplevet det samme eller kender mærket? Det får i hvert fald min varmeste anbefaling!

Kender du ellers til nogle steder i Danmark, hvor man kan købe billige mikroovne - må gerne være på nettet også - eller har du set et mikrobølgeovn-tilbud et sted - eller noget på udsalg - så grib tastaturet og skriv en kommentar, så andre kan drage nytte af det.

Vi har allerede to mikroovne her i huset (den anden er ovenpå), så vi har ikke behov for flere. Men nu har du i hvert fald fået min anbefaling. Jeg hører gerne fra dig, hvis du også har noget på hjerte :)

Varmepude til mikroovn – Varmepuder med hvedekerner

Lav din egen varmepude i mikroovnen med hvedekerner og en bomuldspude. Nemt og lige til.

Selvom varmepuder ikke er det dyreste produkt i hele verden, er det nu meget rart at kunne spare nogle penge. Og er du i gør det selv-ånden, er denne artikel helt sikkert noget for dig. Du kan lave din helt egen varmepude, og det kræver kun en mikroovn, bomuldsstof samt en god bunke hvedekerner. Læs resten