Tag-arkiv: Modetøj

Modetøj i store størrelser - Tøj til store kvinder og mænd

Bare fordi, man som kvinde har lidt kurver, eller som man har lidt ekstra på sidebenene, skal det ikke være umuligt at finde modetøj i store størrelser. Udvalget er ikke helt ekstremt stort, men der findes faktisk rigtig meget modetøj i store størrelser til både mænd og kvinder - eller store piger.

Jeg har her fundet to butikker online, som sælger modetøj i større størrelser, end hvad størstedelen af befolkningen er vant til at se. Jeg håber, det kan bruges.

Til kvinder og store piger med kurver

Her har jeg fundet charlotandme.dk, som lader til at have et pænt udvalg i forhold til modetøj. Tag et kig og vurdér selv, om der er noget for dig. Du kan også se mere her: Dametøj i store størrelser.

Til de stærke mænd

Her har jeg se på xltoj.dk, som også er en dedikeret tøjbutik på nettet, som sælger også fedt tøj til mænd. Det bør du klart tjekke ud.

Kom gerne med flere anbefalinger

Ovenstående var kun lige, hvad jeg umiddelbart kunne finde. Kan du hjælpe mig lidt ud, og komme med andre anbefalinger - måske ud fra egen erfaring - så er du hjertens velkommen til at lægge en kommentar herunder i kommentarfeltet. Det er nemt og ligetil.

Du kan også læse InfoBlogs populære artikel om damesko i store størrelser. Her er der faktisk flere, der har kommenteret og kommet med nogle rigtig fede tøjbutikker online. Tag et kig derind :)

Og ellers så håber jeg, du kan hjælpe med at gøre listen endnu større, så andre kan få glæde af det. På forhånd tak :)

Designers Remix Collection på udsalg i disse online shops - Lækkert dametøj

Bag Designers Remix Collection står danskeren Charlotte Eskildsen, som designer det flotte dametøj, som er meget populært. Tøjmærket kom til verden i 2002, og er et stort hit blandt modebevidste piger og kvinder, der gerne vil have noget lækkert tøj, som også er dansk-designet.

Lige nu kan du finde mange gode Designers Remix Collection-udsalg online. Stilen er sexet, udfordrende og nyskabende; et eksempel er tøjet med det karakteristiske kattehoved - hvilket er ganske specielt indenfor dametøj, men også meget anderledes og flot.

Hos lbask.dk kan du lige nu finde gode udsalg på Designers Remix Collection, hvor du blandt andet kan finde en lækker tunika med kattehoved til nedsat pris.

På den populære online bazar med tøj til damer såvel som mænd, trendsales.dk, kan du også finde et godt udvalg og byde på nogle af det lækre tøj, Charlotte Eskildsen har designet.

Fashionforme.dk har også et godt tilbud lige nu, hvor du kan købe nogle super-cool leggins, som er nedsat med 20 %.

Der er masser af Designers Remix-udsalg for tiden, så det er bare om at komme ud af busken og være hurtig til at sikre sig noget af det flotte dametøj, der lige nu kan købes til billige priser online.

Kan du anbefale nogle gode forhandlere af dette tøjmærke til kvinder, må du gerne skrive det i form af en kommentar her på siden. Det ville jeg sætte stor pris på. Der findes altid gode udsalg rundt omkring, og kender du til et, så vil jeg da meget gerne vide det :)

Modström-udsalg - Billige tilbud på stilet modetøj online

Danske Modström er et populært mærke inden for dametøj, og lige nu kan du spare rigtig meget på det lækre dametøj fra Modstrøm på udsalg. Modström forsyner Danmark hvert år med hele 6 kollektioner, og derudover laver de også deres X-Line-kollektion.

Deres dametøj sender et klart signal: Det er det et super kvindeligt look blandet med et rå udtryk. Det er stilet tøj til moderne piger, der går op i mode. Og derfor er det også meget populært blandt piger og kvinder, der elsker cool tøj.

Der er udsalg på Modströms egen tøjbutik online, hvor du lige nu spare op til 70 % på mange forskellige varer. En besparelse på 70 % er ikke småting, når der er tale om et populært og lækkert tøjmærke som dette. Så det er bare om at komme ind og se, hvilke konkrete tilbud på dametøj de har lige nu. Tjek deres outlet-sektion, hvor de lige nu kører med udsalg. Deres populære Money-jakker og Monster-jakker er lige nu nedsat med 700 kr.!

Kender du nogle gode tøjbutikker på nettet eller bare IRL, hvor der lige nu er gode tilbud at indhente, så skriv det endelig i kommentarerne her nederst på denne side.