Tag-arkiv: Nældefeber

Nældefeber - Billeder, information og tanker herom

En bekendt har lige fået konstateret Urticaria, bedre kendt som nældefeber. Billeder i hovedet har jeg haft en masse af, da jeg fik det at vide af en anden bekendt, for jeg vidste ikke, hvad der var tale om. Her på denne side har jeg derfor samlet nogle nældefeber-billeder, så du kan spore dig bedre ind på, om der er tale om denne hudsygdom, som rammer ca. 1/5 af den danske befolkning.

Det lyder farligt sådan noget nældefeber. Billeder skulle der derfor til, før jeg kunne relatere bedre til dette problem. Jeg har da hørt ordet før, men har faktisk ikke skænket en tanke med hensyn til, hvad det egentlig er.

Nældefeber i billeder

Nedenstående billede dækker det meget godt; det er fyldestgørende, lad mig sige det sådan. Grunden til, at hudsygdommen har det navn, den har, er, at udslættet ligner det, du får, hvis du har brændt dig på en brændenælde.

Nældefeber

Billedet er taget fra Lægehåndbogen.

Mine tanker om dette, efter at have kigget på diverse nældefeber-billeder er, at det er noget værre noget. Heldigvis kan der gøres noget for det, og det er jo ganske heldigt. Tænk sig at rende rundt med sådan et udslæt i meget lang tid. Det kan bestemt ikke være rart. Selve følelsen kan heller ej være rar, hvis det altså føles lige som efter man er blevet brændt af brændenælder … eller det, der er værre.

Nyttige oplysninger

Vil du vide mere, og er det ikke nok at kigge på nældefeber-billeder, vil jeg råde dig til at tage et kig forbi Netdoktor.dk, hvor du kan finde meget mere information.

Gode råd, erfaringer med mere …

Har du nogle tips, du vil dele, billeder, erfaringer fra det virkelige liv, så er du meget velkommen til at sende en kommentar her på bloggen. Det er nemt og hurtigt.