Tag-arkiv: Navneskilte til hus

Navneskilte til dør og hus - Find det billigst og bedst på nettet her

Normalt, når du skal have lavet et navneskilt til døren eller huset, går du til en låsesmed eller en nøglebarer. Men tiderne har ændret sig, og butikkerne er rykket ind i de virtuelle lokaler online - på internettet. Dog ser det ikke ud til, at der findes mange, der kan levere navneskilte til dør, men der findes da lidt.

Som jeg før har anbefalet i min tidligere artikel om navneskilte til tøj, kan du gå ind hos donsdesign.dk og få designet dit navneskilt til enten huset eller døren i lejligheden eller hvad du nu bor i. Det koster lidt i forhold til, hvis du bare skal have lavet en udprintning af navn på papir, men til gengæld giver det også et mere hjemligt indtryk og udtryk.

Hos os har vi blot nøjes med at gå i en butik og få vores navne printet ud på noget papir, der kan klistres fast på hoveddøren samt postkassen. Det er ikke den smukkeste løsning, men vi mener, at vi lige nu kan give vores penge ud på bedre ting. Men helt klart - når vi endelig skal flytte til et bedre sted, til vores hus, så kommer der naturligvis andre boller på suppen. Så skal vi have et flot navneskilt til huset. Lige nu er det bare ikke særlig vigtigt for os. Bare man kan se, at det er os, der bor der, så er den go’ nok :)

Idet jeg ikke har kunnet finde andre leverandører af navneskilte til hus eller dør, må du meget gerne skrive en kommentar, hvis du kender et andet godt sted, så vi har nogle priser at sammenligne med :) Tingene er generelt billigere på nettet, så det skal helst være en hjemmeside, så også andre læsere kan have gavn af det.