Tag-arkiv: Navneskilte

Navneskilte til konference - Find dem online her

Skal du eller din virksomhed afholde en konference, hvor navneskilte indgår i planen? Der finde mange forskellige typer navneskilte til tøj, og skal du have rigtig mange, så gælder det om at finde en billig løsning, så alle medarbejdere konferencen kan få et navneskilt.

Jeg vil gerne anbefale dig at tage et kig ind hos donsdesign.dk, som har et rigtig godt udvalg i konference-navneskilte eller bare generelt navnekilte til tøj. Der er mange muligheder og løsninger. Du kan for eksempel få lavet navneskiltene med jeres virksomheds logo på. De fås i flere forskellige farver, og det kan være både med magnet eller med sikkerhedsnål. Sidstnævnte er at foretrække til især konferencer, hvorimod førstnævnte egner sig mere til servicemedarbejdere og deslige.

Tag et kig ind på siden og se selv.

Det kan også være en idé at få dem lavet i papir, som kan klistres på tøjet. Her kan du spare en hel masse penge. Dog giver det ikke samme professionelle udtryk, som hvis det er lavet ordentligt, men nu ved jeg selvfølgelig heller ikke, hvad budgettet ligger på og hvilken type konference det drejer sig om.

Har du andre anbefalinger, må du hjertens gerne skrive det i form af en kommentar på vores side.

Navneskilte til dør og hus - Find det billigst og bedst på nettet her

Normalt, når du skal have lavet et navneskilt til døren eller huset, går du til en låsesmed eller en nøglebarer. Men tiderne har ændret sig, og butikkerne er rykket ind i de virtuelle lokaler online - på internettet. Dog ser det ikke ud til, at der findes mange, der kan levere navneskilte til dør, men der findes da lidt.

Som jeg før har anbefalet i min tidligere artikel om navneskilte til tøj, kan du gå ind hos donsdesign.dk og få designet dit navneskilt til enten huset eller døren i lejligheden eller hvad du nu bor i. Det koster lidt i forhold til, hvis du bare skal have lavet en udprintning af navn på papir, men til gengæld giver det også et mere hjemligt indtryk og udtryk.

Hos os har vi blot nøjes med at gå i en butik og få vores navne printet ud på noget papir, der kan klistres fast på hoveddøren samt postkassen. Det er ikke den smukkeste løsning, men vi mener, at vi lige nu kan give vores penge ud på bedre ting. Men helt klart - når vi endelig skal flytte til et bedre sted, til vores hus, så kommer der naturligvis andre boller på suppen. Så skal vi have et flot navneskilt til huset. Lige nu er det bare ikke særlig vigtigt for os. Bare man kan se, at det er os, der bor der, så er den go’ nok :)

Idet jeg ikke har kunnet finde andre leverandører af navneskilte til hus eller dør, må du meget gerne skrive en kommentar, hvis du kender et andet godt sted, så vi har nogle priser at sammenligne med :) Tingene er generelt billigere på nettet, så det skal helst være en hjemmeside, så også andre læsere kan have gavn af det.

Navneskilte til tøj - Find billige priser online - nu!

Navneskilte til tøj er meget praktiske i flere forskellige anledninger. Det kan være til netværksmøder eller bare til barnet, der skal kunne identificeres. Et navneskilt til tøj bruges selvfølgelig også til salgsassistenter rundt om i Danmark, så folk kan se navnet på, hvem man bliver ekspederet af.

Donsdesign.dk kører med nogle særdeles fordelagtige priser på skilte med navn. Du kan også få graveret et logo, hvis det skulle være, så det kan have et professionelt udtryk og passe til din forretning. Tag selv et kig derind og se, om du ikke kan finde et navneskilt, der passer til dit behov. De fås i metal og enten med nål eller magnet.

Kender du til andre butikker, der sælger reversskilte, kampagneskilte eller messeskilte til en god pris på nettet, så må du meget gerne bruge et minut eller to på lige at tilføje en kommentar på siden. Hvis du køber rigtig stort ind, kan du sikkert også få et godt tilbud. Kender du til et godt og billigt sted, så sig endelig frem.