Tag-arkiv: Parforhold

Stjernetegn: Parforhold

Stjernetegn er af særlig betydning for mange menneskers liv. Og når det kommer til stjernetegn og parforhold, kan det være interessant at se, om stjernetegnene passer sammen. Er du sammen med den rigtige, eller er I totale modsætninger? Hvad siger jeres stjernetegn om jeres parforhold?

Jeg har respekt for, hvad andre mennesker gør med deres liv og hvad andre mennesker tror på. Jeg mener selv, at der er mere i livet, end hvad øjet ser. Men stjernetegn og horoskoper er dog noget, jeg aldrig kommer til at tro på. Jeg er af den tro, at planeters placering i forhold til hinanden, umuligt kan have en indflydelse på, om dagen i dag kommer til at være fyldt med spændende oplevelser, eller hvad horoskoper nu ellers kan fortælle. Jeg tror heller ikke på, at mit stjernetegn har nogen betydning for, om det parforhold, jeg er i, kommer til at gå godt eller skævt.

Men som nævnt, har jeg fuld respekt for de, der tror på den slags. Og jeg må da også indrømme, at det er et spændende område - hvilket også er grunden til, at jeg har valgt at skrive lidt om det her på bloggen.

Er jeg i det rigtige parforhold i forhold til mit stjernetegn?

Jeg er selv krebs og min kæreste er stenbuk. Desværre har jeg ikke kunnet finde ud af, om der skulle være noget specielt ved denne kombination. Hvad jeg dog har kunnet finde på nettet er, at krebsen og skytten er to polære modsætninger. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det er en dårlig ting, for er man meget forskellige som person, kan man også komplementere hinanden.

Nå ja, det giver vel sig selv. Med andre ord kan det gå begge veje, hvis jeg skulle have fundet mig en skytte.

Hvad med dig?

Hvad siger stjernerne om dit parforhold? Har du en fornemmelse af, at dig og din partners stjernetegn passer sammen? Har du oplevet, at stjernerne talte sandt?