Tag-arkiv: Pollental

Pollental på sms - Få pollenvarsel på mobilen og bliv advaret om høje pollental

Astma-Allergi Danmark har lanceret en tjeneste, Dit Mobile Pollental, som skal gøre livet for dig med høfeber lettere. Det er nu muligt at få pollental på sms - altså kan du til hver en tid se pollental på mobilen, og du kan endda få en automatisk pollenvarsel på sms, når de pollental, der er relevante for dig, topper.

Det er ganske nemt at se pollental i dag på mobiltelefon.

Sådan får du pollental på sms

Du starter med at sende en sms med beskeden “MOB POL” til nummeret 1940. Derefter modtager du et link, som du skal klikke på for at downloade det program, der kan vise pollental på mobilen. Det koster i alt 20 kr. + almindelig sms-takst.

Benytter du iPhone, skal du blot gå ind på Apples iTunes Store og hente app’en dér.

Del dine erfaringer om pollental og pollenvarsel på sms

Jeg synes, det lyder som en rigtig nyttig service, men da jeg ikke selv lider af pollenallergi eller høfeber - og jeg bor heller ikke sammen med nogen, der har det - så ville jeg gerne høre fra dig, hvis du har prøvet applikationen/programmet på din telefon.

Send blot en kommentar her nederst på siden, hvis du har erfaringer, du vil dele. Det tager ingen tid at skrive en kommentar.

Pollental i dag - Tjek dem her

Se pollental i dag, så du kan få et indblik i, hvordan det ser ud derude i lille Danmark. Tjek alt lige fra cladosporium, alternaria, hassel, elm, græs, el, bynke og birk.

Det er altid rart lige at kunne tjekke hvordan det ser ud med pollental i dag og for den efterfølgende dag. Vil du se pollentallene, så kig ind hos dmi.dk

Pollental i dag - Hvad betyder pollentallene egentlig?

Tallene, som du kan se inde på DMI’s hjemmeside, viser et gennemsnit af antal pollen per m3 i det døgn, der er forløbet. Husk i øvrigt, at du ikke kun kan se pollental i dag, men også for dagen efter. Dog kan du ikke regne med oplysningerne for den efterfølgende dag, da de ikke er blevet målt præcist - men du kan få et skøn.

Jeg kender en, der elsker at måle den slags

En, der er mig meget nær, har - lige siden jeg har kendt ham - målt temperatur, luftfugtighed, tjekket pollental og meget mere. Det er egentlig sjovt, når jeg tænker tilbage. Måske kender du også nogen, der er på samme måde? En vejr-freak.

Og det er ret spøjst det med vejret. Når vi taler med andre, og der ikke er mere at tale om - pinlig tavshed - så ender det ofte i en snak om vejret, regn, solskin og ikke mindst pollental i dag, eller hvad man nu går op i, når det kommer til meteorologi.

Det er ren smalltalk, og vi er gode til det i Danmark. Jeg synes ikke, jeg oplever det samme i udlandet. Hvis du kender til samme “fænomen” i udlandet, så må du da hjertens gerne skrive en kort kommentar.

Nå, men for at afslutte dette indlæg om pollental i dag … Vejret har da været ret godt i dag, synes du ikke? ;)