Tag-arkiv: Priser

Priser på vin - Hvad koster en god vin egentlig?

En rigtig god vin behøver nødvendigvis ikke koste en bondegård, men kvalitet og pris hænger i de fleste sammen - dette gælder også vin. Priser på vin ligger - som du sikker ved - på alt lige fra den billige pap-vin fra ALDI til 16 kr. til den helt dyre på flere tusind kroner.

Er du ikke ekspert udi vinsmagning og vine, så kan det være noget nær umuligt at vurdere, om du får en god vin til prisen. Eller hvad? Behøver du virkelig at være ekspert for at finde en lækker vin til en fornuftig pris?

Det handler vel om din egen smag?

Når du skal finde billige priser på vin, der smager godt, så gå først ind hos en rigtig vinforhandler og spørg om at få lov til at smage et par vinflasker, der ligger på et prisniveau, der virker rimeligt for dig. Det har jeg selv haft succes med. Det er ikke fordi, jeg kommer ind for at få gratis vin for så at smutte igen, men det er for at vurdere, hvad JEG kan lide. Hvis du kan lide en vin til 30 kr., så er det sådan, det er. Prisen på en vin er fuldstændig ligegyldig, så længe DU kan bare lide vinen.

Med andre ord, så kan en god vin sagtens koste 30-40-50 kr. Men der er ingen tvivl om, at du også sagtens kan få noget rigtig lækkert for 200 og 1.000 kr.

Hvis du vil lære forskellen på en vin på 20 kr. og 200 kr., så vil jeg råde dig til at prøve en vinsmagning hos din nærmeste vinforhandler. Her kan du på blot en aften lære forskellen, og så kan du også om de priser på vin, du ser rundt omkring, er rimelige i forhold til det, du gerne vil have.

Billig vin, hvor?

Jeg vil anbefale dig at tage et kig ind hos druerne.dk. Det er en vinblog med vinanmeldelser af forskellige vine, som primært kan købes i supermarkederne. De nævner altid, hvor de køber vinen henne og til hvilken pris. Følger du deres blog, kan du altid finde nogle gode tilbud.

Ud over det, så vil jeg bare anbefale dig om at prøve dig frem og have in mente, at det er dig, der er den vigtigste dommer. Det er dig, som bedst kan bedømme, om vinen smager bedst for dig, og prisen er rimelig i forhold til smagen. Prøv dig frem hos ALDI, Netto og alle de andre supermarkeder. Du kan sagtens finde noget lækkert. Og som nævnt ovenfor, så lav lidt vinsmagning hos din nærmeste forhandler. Det er gratis!

Kan du ellers anbefale nogle gode online vinforhandlere, vil jeg da meget gerne høre fra dig :)

Junghans-ure: Priser, tilbud samt udsalg på billige ure fra Junghans

Jeg er jo i gang med at kigge efter nogle eftertragtede herreure på tilbud, og jeg er kommet forbi en del forskellige butikker. Lige nu har jeg haft et kig på Junghans-ure, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Indtil i dag kendte jeg slet ikke til Junghans-ure. Men deres priser er faktisk udmærket, og jeg kan overall godt lide design-stilen.

Junghans er måske heller ikke lige det mest kendte mærke, hvis man er dansker. Og det var da også min halv-tyske kæreste, som gjorde mig opmærksom på disse ure. Så vidt jeg kan se, kører de deres design primært i sølv.

Rent prismæssigt ligger vi på nogle tusind. Det er ikke meget anderledes end eksempelvis Seiko og andre mærker, der ikke ligger i den helt billige ende.

Gode priser på Junghans-ure

Nok de bedste priser på Junghans-ure, jeg indtil videre har fundet, er på Aveny.dk. Jeg synes generelt, det er priser, der er til at have med at gøre. Er du på udkig efter et herreur i høj kvalitet, er du også nødt til at betale prisen. Det koster, men i sidste ende er det billigt, fordi du får et ur i kvalitet, der rykker.

Du kan i øvrigt også læse mit indlæg om billige Casio-ure, hvis det skulle være et ur-mærke, du er interesseret i.

Jeg skal jo snart til at beslutte mig, men jeg håber stadig på input fra andre, der måske ved, hvor man kan få Junghans-ure til priser, der er endnu bedre end det, jeg har set hos Aveny.dk. Det skal lige siges, at jeg ikke gider et brugt ur. Det holder bare ikke for mit vedkommende. Jeg skal have noget, der er splinternyt og lækkert.

Velux-vinduer - Priser på billige velux

Vi har selv to Velux-vinduer ovenpå, og dem er vi ret glade for, da de er pæne og i god kvalitet. Men hvor finder man billige Velux-vinduer-priser online eller ude i butikkerne?

Inde på Velux.dk kan du klikke ind til deres prislister, hvor du kan se priser på Velux-vinduer i alle størrelser og typer. Hos os har vi så ikke direkte betalt for Velux-vinduerne, fordi de var lige blevet lavet, da vi lejede lejligheden. Så det er jo fint nok. Men når vi en dag skal flytte i hus og samtidig måske skal have bygget om, så vinduerne bliver Velux, er det rart at kunne se, hvordan priserne forholder sig.

Sammenligner du med andre slags vinduer, så er Velux rent faktisk ikke særligt billige. Og skal du have købt gardiner eller lignende til dem, skal du have fat i noget helt specielt - og det koster kassen. Men til gengæld er det altså også god kvalitet, og de giver en god isolering, hvis du spørger mig. Det er måske ikke nødvendigvis tilfældet, hvis de er blevet bygget ind forkert.

Lige nu er Velux.dk’s hjemmeside åbenbart nede - men tjek derind alligevel på et tidspunkt og se pris på vinduerne.

Hvad synes du?

Hvad er din holdning. Er de billige i forhold til andre vinduer, der er på markedet, eller er det i den dyre ende? Og kender du et godt sted, hvor de kan findes på tilbud? Der er altid gode tilbud derude - specielt i butikker som Silvan og BilligByg. Sig endelig til, hvis du har fundet et aktuelt tilbud til en særdeles god pris, der er til at betale sig fra.

Ved du, hvor man kan finde billige persienner til Velux-vinduer til priser, der også er til at overkomme, må du også hjertens gerne smide en kommentar her nederst på denne side, så både jeg og andre kan have gavn af det. Personligt synes jeg, det hører til den dyre ende - så det kunne være fedt med nogle bud på, hvor man kan finde det til en billig pris.

Vi vil gerne have noget til at dække vinduerne ovenpå, så solen ikke skinner så meget ind om dagen - men lige haster det dog ikke, for vi opholder os mere på underetagen i dagtimerne.

Rockwool-priser: Køb billige rockwool-produkter til en billig pris her

Jeg har kigget lidt på Rockwool-priser online, fordi jeg er interesseret i at købe billige Rockwool-produkter, men det har ikke været helt nemt at komme frem til noget godt - og dog. Jeg har nemlig fundet BilligByg.dk, som har nogle ret gode priser på rockwool.

Lige nu kan du købe Flexi A-batts Isolering 70x560x960mm pk 4,30m2 for kun 116,88 DKK inkl. moms. Førprisen lå på 193,75 DKK - så du sparer faktisk en hel del - især hvis du køber stort ind.

Prøv at tage et kig ind hos BilligByg.dk. Hvis du vil den gode Rockwool-pris. Du kan også tjekke BygMax.dk ud; de lader også til at have nogle billige priser.

Hvad kan du anbefale?

Kan du anbefale et sted, hvor det er rigtig billigt, må du hjertens gerne skrive en kommentar her på bloggen. Udfyld blot navn og e-mail (holdes hemmeligt), og lad mig høre, hvad du kan anbefale af de billigste Rockwool-priser. På forhånd mange tak.

Har du ellers andre gode ideer i forhold til billig isolering, så hører jeg også gerne fra dig. Isolering kan koste mange penge - så det gælder om at finde de billige steder på nettet, der sælger isolering til en billig pris. Er der gode, aktuelle tilbud derude lige nu, så smid en kommentar.

Nyt tag - Priser på dit nye hustag

Skal du have nyt tag så er du også på udkig efter et sted, hvor du kan beregne priser på nyt tag, så du ved, hvad du reelt kan få for dine penge og hvor meget, du skal betale alt i alt.

På nyt-tag.dk kan du beregne tag-prisen ud fra en række faktorer. Det er nemt at bruge den service, der bliver stillet til rådighed: Du indtaster blot tag-typen, hus-typen, grundplan i kvadratmeter, tagets hældning, om der skal være isolering på dit nye tag, om det skal være røde tegl, sorte og matte tegl, sortglaserede tegl, betontegl eller måske noget helt andet. Derudover kan du bestemme, om tagrenderne skal være i plastik, stål eller zink og mere til.

Andre muligheder i forhold til at indhente tilbud eller få priser på nyt tag er services som HentTilbud.dk eller 3byggetilbud.dk. Her kan du indhente forskellige tilbud og dermed få flere forskellige priser og tilbud at vælge imellem. Det er ganske smart, for det kan være svært at finde priser selv på nyt tag. Priser og kvalitet skal dog også hænge sammen, så husk at få så mange oplysninger om, hvordan taget skal bygges. Faktisk er det sådan, at hvert femte tag bliver bygget forkert (jvf. nyt-tag.dk), og derfor skal du også huske at få et prominent byggefirma, der har gode referencer, til at bygge taget.

Kan du anbefale nogle gode byggefirmaer eller andre hjemmesider, der kan hjælpe med at beregne priser eller skaffe gode, uforpligtende tilbud, må du meget gerne benytte dig af kommentarfeltet herunder og skrive en kommentar. På forhånd tak.

Øresundsbroen: Priser 2012 - Rejs billigst her

Skal du over Øresunds og vil finde de billigste Øresundsbroen-priser, så er du kommet til det rette sted. Der bliver med jævne mellemrum kørt med fordelagtige rabatter, der gør, at du kan spare penge.

Her finder du de samtlige Øresundsbroen-priser, så du kan se, hvad du skal betale, når du skal rejse med bropas over Øresund. Du kan se alle Øresundsbroen-priser på Oresundsbron.dk her - og skal du have priserne for 2012, så kan du se dem lige her

Priser for, når du skal rejse over Øresundsbroen, varierer meget, og derfor er det bedst at få en overskuelig prisliste med alle priserne. Uanset, om du skal have en kontantbillet, bropas, skal købe et 10-turs-kort, eller er interesseret i ØreundsPendleren eller måske ØresundsBusiness, så er du kommet til det rette sted.

[STARRATER]

Jeg har selv rejst over broen nogle få gange, og må sige, at det er en fin oplevelse. En enkelt gang har jeg gjort det i bil, og så ellers med tog, hvor jeg skulle besøge min ven Gorm, som bor i Sverige, Malmö. Udsigten er rigtig flot, og rejsen var behagelig, så jeg skal klart rejse over Øresund igen på et tidspunkt. Dog er min ven midlertidigt flyttet, men jeg har en anden ven, som så bor i Landskrona. Men skal jeg dérhen, bliver det nok med bil, for så bliver rejsen hurtigere. Og så skal jeg huske at kigge ind på Oresundsbron.dk og se på Øresundsbro-priser, når det kommer på tale.

God fornøjelse med din egen tur. Personligt glæder jeg mig rigtig meget, når jeg selv skal en tur til Sverige næste gang. Men det bliver nok først i det nye år, når der er flere penge i kassen :)

Træpiller til brændeovn priser og udsalg med billige tilbud på nettet

Hvor kan man finde det bedste udvalg af træpiller til brændeovnen på udsalg? Lad os tage et kig på de billigste priser på nettet.

Hvor kan man finde det bedste udvalg på udsalg?

Træpiller i udlandet?

Polen, Tyskland og Sverige er nogle af de lande, der tilbyder priser på træpiller, som er relativt lave. Her skal du være opmærksom på brændværdien og selvfølgelig også den pris, det koster for at få træpillerne bragt ud til dit hjem. Måske bor du ude på landet i eksempelvis Fyn, og så kan det jo godt være besværligt med transporten.

En træpille skal være ren

Du skal også passe på, at der ikke er alt muligt “underligt”. Når der bliver sat ild til træet, skal det jo helst være en så naturlig varme som muligt. Ikke noget med farlige stoffer. Tjek op på, om det hele er naturligt og med høj brændeværdi.

Selvom du finder der rigtig billigt, så er prisen vel underordnet, hvis du får et dårligt produkt, som brænder i få timer og udgiver farlige stoffer?

Det var en kort artikel om, hvordan du skal passe på, når du søger efter træpiller på nettet. Det er både miljøvenligt og besparende at anvende dem. Ernær din brændeovn med den rigtige type brændsel, så holder det varmen længere. Den miljøvenlige brændsel er noget, vi danskere ikke gør meget brug af i hjemmet. Bord du for eksempel på en gård, så skal du i hvert fald sørge for at brændeovnen konstant er i gang - især i de kolde tider, når vinteren slår igennem. Brug derfor noget ordentlig materiale.

Lamelgardiner - Priser på billigt lamelgardin til hjemmet

Turen er kommet til at lede efter billige lamelgardiner. Tilbud skal der ledes efter, men hvad er bedst og endnu vigtigere, hvor skal det købes? På nettet er det nemt at sammenligne lamelgardin-priser.

Bilka har faktisk nogle gode gardiner, som kan laves efter mål. Eller ja, det siger sig selv - man skal jo have lavet dem efter mål, så de passer. Så måske ender denne rejse hos Bilka, fordi de priser, de tilbyder, er overkommelige.

Jeg ved ikke. Er der nogen, som eventuelt læser dette, som kunne dele deres erfaringer med nogle gode tilbud på gardiner i lamel? Det SKAL bare være lamel, fordi det har vi besluttet herhjemme er det flotteste. Der er helt sikkert noget virkelig stilet over det. Det giver et helt anderledes look end mange andre typer gardiner. Altså, det er selvfølgelig ikke alle værelser her i hjemmet som skal have et lamelgardin. Selv om jeg skulle finde dem til en billig pris, så hænger det sgu ikke helt sammen at have den slags på for eksempel wc’et, vel?

Men ja - hvis der er nogen, der kunne henvise til et godt tilbud, vil jeg meget gerne høre det. Jeg er vist lidt for overtræt nu med alt det vrøvl, jeg skriver.

Billig swimmingpool

På et tidspunkt, når ønskeboligen er fundet, skal jeg have fundet mig et godt tilbud på en billig swimmingpool. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at kigge efter det. Jeg har samlet nogle priser på swimmingpools, og de lader til at være ganske billige.

Indtil videre har jeg fundet en pool helt ned til 23.000 kr. Okay - vi snakker mange penge her, men så skal jeg da hilse at sige, at man også kan finde pools til 100.000 kr. og opefter. Alt afhængigt af, hvad du vil have. Men 23.000 er nu en billig pris. Denne billige swimmingpool fra Toscana kan købes på Spahouse.dk (tjek selv her); Den er 7 x 3,5 meter og altså alligevel velegnet til hygge med en Martini i hånden, men også træning til de Olympiske Lege. Spøg til side … man kan i hvert fald sagtens få svømmet nogle baner frem og tilbage, så vi snakker ikke om en af de helt billige swimmingpools fra legetøjsbutikken.

Tilbudet på Toscana’en er faktisk det bedste, jeg har fundet. Poolforhandler.dk har også nogle lækre svømmepøller (spøjst ord i øvrigt), men de er i nogle lidt højere prisklasser. De swimmingpool-priser er godt nok svimlende høje, og ydermere skal man tage betragtning af, at de også skal vedligeholdes. Det ender med at koste en hel del penge at have sådan en, men når man skal, så skal man, og jeg er nu fast besluttet, at der i min kommende have engang skal stå en stor svømmepøl, så jeg kan få morgenmotion og nyde solen sammen med kæresten, familien og vennerne.

Wii-priser

Kan de nuværende Wii-priser måle sig med den værdi, de gamle konsoller bød på, lyder spørgsmålet? Jeg har været kæmpe fan af Nintendo lige siden jeg var barn. Dengang stod det lidt anderledes til - spillene var anderledes underholdene. I denne artikel kommer jeg lidt ind på Wii-priser og datidens Nintendo-konsoller sammenliget med Wii.

Jeg vil meget gerne anbefale CoolShop.dk, som altid har superpriser på Nintendo-konsoller!

Lad os først tage fat i det allerførste: Wii og den pris, konsollen ligger på lige nu. Wii koster omtrent 1.200 danske kr. i de fleste butikker, sådan rundt regnet. Mange kører med tilbud på endnu billigere Wii, og andre steder kan den købes for lidt mere. Men rundt regnet 1.200 kr. for en konsol og et medfølgende spil. Det er ikke så galt; det er ganske billigt for en god konsol nu om dage.

Nu hvor vi har fået styr på Wii-priser, kan vi begynde med at vurdere underholdningsværdien. Den er meget subjektiv. Nogle synes, Wii er super-fed, andre synes ikke. Men nu er vi i min verden, og så bliver det hele altså vurderet ud fra mine øjne, min optik, min mening og hvad jeg oplever.

Jeg oplever nemlig, at rigtig mange ikke har den samme glæde ved Wii som den de oplevede ved de ældre Nintendo-maskiner, NES, Super NES og de andre herlige, grå kasser :) Sådan har jeg det nemlig. Datidens gode grin var af en anden karakter. For mig var det meget sjovere dengang - og det er på trods af, at grafikken var elendig - ja nærmest horribel - set med nutidens øjne.

Wii-priserne er for høje

Nuværende priser på Wii er for høje i forhold til den underholdningsværdi, jeg oplevede, da jeg spillede NES. Ergo må Wii-prisen nedsættes. Okay - det er en forskruet måde at se det på. En anden - og mere fornuftig - vinkel på det må være: Dengang var spillene bare sjovere og bedre.

Pointen i det her er, at jeg synes, jeg ikke får nok for pengene i dag, når jeg køber en Wii. Jeg bliver ikke underholdt på samme måde. Den pris, jeg i dag giver for en Wii, giver mig ikke samme underholdning for pengene som den pris, jeg betalte for min gamle NES.

Det var lidt om Wii-priser, nostalgi og brok fra en, som savner de gamle dage lidt for meget …