Tag-arkiv: Punge til herrer

Punge til mænd - Køb billig pung her

Rigtige mænd har en pung. Før i tiden bar mænd pungen i baglommen - men det er knap så populært mere, idet der er så mange lommetyve for tiden, som nemt kan fiske pungen op uden besvær. Der findes rigtig mange typer punge til mænd - men hvilke type er du til, og hvor meget vil du give for en pung? Lad os tage et kig på billige punge til mænd.

Se de fedeste herrepunge her

Du kan finde et gigantisk udvalg af herrepunge hos Smartguy.dk. Den får helt sikkert 10 stjerner fra mig ;)

Jeg går faktisk ikke med pung. Så er det sagt. Måske er jeg så ikke en rigtig mand? Jeg har jo lige “modsagt” mig selv :) Faktisk gør jeg bare med mit kreditkort i lommen, men jeg burde faktisk have en pung, for det er jo også praktisk - ja ikke bare praktisk, men fornuftigt - at have sygesikringskort og andre vigtige ting med sig. Til det er en pung ideel.

Punge til mænd, hvor?

Trendsales er et anbefalelsesværdigt sted, hvis du som mand skal have en billig pung. Ellers kan du tage et kig på diverse loppemarkeder, hvor du nogle gange kan finde splinternye punge til mænd til en særdeles billig pris. Udsalg og tilbud har jeg ikke set så mange af hverken online eller ude i butikkerne, men har du set et sted, hvor det er rigtig billigt, så sig til.

Tjek ellers Trendsales. De har lidt af hvert. Og ellers - som nævnt - tjek et marked i din omegn.

Går du med pung?

Synes du, at alle mænd bør gå med pung? Jeg gør ikke. Jeg gør det jo sjældent selv - men folk er jo forskellige. Og har du set nogle gode tilbud, så må du også meget gerne benytte kommentarfeltet til at skrive om det. På forhånd tak.