Tag-arkiv: RedWing

Red Wing-støvler - Hvor finder man disse støvler billigst?

I denne kolde tid er det nødvendigt med nogle gode støvler, som kan holde fødderne varme. Jeg har faktisk hele to gange været inde i Støy Munkholm (nok den tøjbutik med det dyreste tøj, jeg har set her i byen) på nogle lækre Red Wing-støvler. Jeg ved udmærket, at kvalitet koster, men jeg synes godt nok, Red Wing-støvler ligger i et højt prisniveau. Så hvor finder jeg dem til den billigste pris? Det må gerne være online.

Oftest kan man spare rigtig meget ved at købe tøj og sko/støvler på nettet, men det har kun lykkes mig at lokalisere en enkelt butik, hvor det er lidt billigere end hos Støy Munkholm. Siden hedder asos.com, men jeg kan ikke helt lure, om det egentlig bliver billigst i længden på grund af fragten (de sender fra udlandet). På siden står der priser i pund på varerne, men fragten bliver udregnet i euro. Det er sgu da underligt.

Red Wing-støvler er små

Da jeg var inde i Støy Munkholm - var lige ved at skrive Munk Støyholm :P - prøvede jeg lige de sorte Moc Toe 877 - 8″. Hold k… de er for nice. Men de koster så også lige 2.000 kroner. Du kan få samme type støvler, som ser næsten helt ens ud fra Caterpillar for kun 1.300. Men RedWing udskiller sig fra mængden, fordi det - lige som Dickies-tøj - oprindeligt er arbejdstøj (arbejdsstøvler).

Ekspedienten i butikken fortalte en masse om historien bag støvlerne og om hvor høj kvalitet de var i. Det passer nok alt sammen, for de ser godt nok robuste ud.

Har du set nogle gode støvle-tilbud?

Har du set Red Wing på tilbud, eller kender du en shop, der generelt bare har gode priser, så er jeg MEGET interesseret i at vide det! Nu er der kun nogle måneder til det begynder at blive varmt igen, og jeg vil meget gerne finde noget ordentlig fodtøj mens tid er.

Jeg ville sætte stor pris på, hvis du lige ville bruge 1 hurtigt minut på at kommentere.