Tag-arkiv: Rejser

Weekend i London - Billig weekend i London med gode oplevelser

London er ikke kendt for at være den billigste by, men en rejse dertil er faktisk ganske billig, og hvis du vælger kun at tage en weekend i London, kan det endda gøres rigtig billigt.

Én ting er sikker: Uanset, om du vælger en weekend i London eller en længerevarende rejse til London, skal du huske at tage en masse penge med. Shopping i Storbritannien og i særdeleshed i hovedstaden er ikke noget, der er særlig billigt. Du skal regne med at bruge rigtig mange penge, men det fede er også, at der er sådan et kæmpe udvalg i tøj og lækre ting, du bare ikke kan finde i lille Danmark.

Weekend i London - Hvad koster det?

Jeg har undersøgt tingene lidt, og tager du fra for eksempel København til London med fly - og med hotel - kan du rejse for kun 1.326 kr. Og dette er for en hel weekend med Big Ben og alle de andre flotte turistattraktioner.

Rejsefeber.dk har også et rigtig godt tilbud på en weekend til London for 2 til kun 2.155. Dette er for 4 dage. Det er faktisk rigtig billigt, og jeg har ikke set det billigere andre steder.

Har du tilfældigvis set et sted, hvor priserne er lavere, eller har du nogle gode erfaringer, du gerne vil dele ud af, så hører jeg meget gerne fra dig.

Rejser fra Hamburg all inclusive - Billigere rejser fra Hamburg lufthavn

All inclusive-rejser er meget populære, idet alt bliver betalt på forhånd, og så skal du ikke tænke på at anskaffe dig hverken hotel, mad eller drikkevarer på hele din rejse. Der er mange penge at spare på billige charterrejser all inclusive - men du kan gøre en endnu større besparelse, hvis du rejser fra Hamburg all inclusive.

Jeg er gået i fuldstændig rejse-mode for tiden, fordi jeg er så opsat på at rejse langt væk i år - enten på charterrejse eller måske på et krydstogt eller endnu bedre: en jordomrejse. Og min kæreste, som har tysk oprindelse, har i denne forbindelse snakket om rejser fra Hamburg all inclusive. Det er nemlig billigere at rejse fra Hamburg, og bor du ikke alt for langt væk fra den tyske grænse, så er der mange penge at spare ved at tage flyet fra Hamburg lufthavn fremfor en dansk lufthavn.

De reelle priser ved jeg ikke noget om, og kæresten har ikke lige nævnt noget om det. Du skal selvfølgelig medregne selve køreturen fra Danmark til Hamburg, når du udregner det samlede beløb for din rejse.

Hvilke erfaringer har du med at rejse fra Hamburg? Kan det også betale sig, hvis du bor på eksempelvis Fyn eller Sjælland, eller er det kun for de folk, der bor i det jyske muld? :)

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du ved mere omkring dette. Det ville jeg sætte pris på :)

Last minute-rejser all inclusive - Billige rejser her og nu for alle, der vil af sted snart, billigst og med alt inkluderet

Er du den impulsive type og gerne vil ud at rejse billigt, hvor alt - hotel, mad og drikkevarer - er på plads, er last minute-rejser all inclusive præcis det, du søger efter. Fordelen er, at du kan spare mange penge på som regel både flybillet og hotel, men du skal selvfølgelig være hurtigt ude og være klar på at pakke kufferten inden for meget kort tid. Er du klar på det, så er last minute-rejser all inclusive det perfekte valg.

Se de bedste afbudsrejser all inclusive i 2012 - kom hurtigt af sted!

Se tilbud hos Apollo Rejser

Apollo har vundet “Bedst i Test 2012“-prisen af BilligeAfbudsrejser.com

De mange fordele

  1. Kom af sted til en væsentligt billigere pris, fordi det er last minute
  2. Fede destinationer, bl.a. Spanien, Grækenland, Tyrkiet
  3. Nyd ferien uden at stresse over at skulle finde en restuarant - det hele er all inclusive
  4. Fuld fokus på alle typer rejsende - også børnefamilier

Bestil billigt i dag og kom af sted allerede snart og nyd den perfekte ferie med alt inklusive!

Se tilbud hos Apollo RejserSe tilbud hos Apollo Rejser

Jeg har aldrig været den impulsive type - specielt ikke, når det gælder rejser. Det kunne jeg dog godt tænke mig at lave om på i dette år, men tiden og pengene skal også gå op i en højere enhed for, at det kan lade sig gøre at tage på en hurtig charterrejse.

Jeg er flere gange blevet tilbud en rejse her og nu, blandt andet på et lille mini-krydstogt. Men jeg har bare ikke haft hverken tid eller lyst. Det er ikke i alle perioder, man lige kan eller har lyst til at tage væk - også selvom, det måske kunne være godt for en.

Er du selv så impulsiv, at du har købt last minute-rejser all inclusive eller kun selve flybilletten, og taget af sted for en kortere periode for at slappe af? I så fald, hvor fandt du din rejse henne? Jeg har selv kigget på lastminute.com, som af hvad jeg kan se, er de eneste, der direkte reklamerer med all inclusive last minute-rejser. Men mon ikke, der er flere udbydere?

Kender du nogle gode steder, må du meget gerne lægge en kommentar herom. Det ville jeg sætte meget stor pris på :)

Jordomrejse 2011 - Nye oplevelser på jordomrejser i 2011

En stor drøm for mange er at tage på jordomrejse og se og opleve de kroge af verden, man ikke har stiftet bekendtskab med før.

Der findes mere end 190 lande i verden - små som store. Mulighederne for at få helt unikke oplevelser, du aldrig har haft før, er nærmest uendelige.

På en jordomrejse kommer du ikke til at besøge dem alle - men du får set et bredt spektrum af jordens mest spændende steder.

De fleste mennesker får ikke engang set 1 % af verden. Prøv at tænk over det. Mit mål er, at komme på jordomrejse i 2011, eller på et større krydstogt. Desværre er intet sikkert, så det kan godt ende med, at jeg blot tager på en charterrejse i 2011. En charterrejse er i hvert fald minimum.

En jordomrejse skal planlægges omhyggeligt, og jeg tror da i hvert fald ikke, at der er særligt mange, så siger, “Hey, nu vil jeg på jordomrejse om en uge!”. Der er sikkert nogle få, impulsive mennesker, der kan finde på det, og dem må jeg da tage hatten af for. Havde jeg selv pengene til det, kan jeg ikke udelukke, at jeg også kunne finde på at lave sådan et impulskøb og tage af sted med det samme.

Billige jordomrejser i 2011

JYSK Rejsebureau og Kilroy Travels er nogle af dem, jeg har kigget på, hvilket jeg også har nævnt i et tidligere indlæg. Og jeg synes stadig, deres priser ser fornuftige ud, men jeg har ikke pengene … endnu!

Der skal stadig spares en del op, men hvis jeg ikke når det inden sommeren, så står den nok på en normal rejse, som ikke lige bliver jorden rundt, men måske “bare” til et varmt land med masser af sol og vand. Det skal man jo heller ikke kimse ad :)

Restpladser - Charterrejser på den billige måde finder du her

Som et prisbevidst menneske ved du, at der er mange penge at spare på restpladser på charterrejser. I flere tilfælde er det ikke alle pladser på flyet, der bliver booket, og det kan derfor være til din fordel at finde restpladser i forbindelse med din næste charterrejse.

Restpladser på rejser kan dukke op, når nogle har meldt afbud eller hvis blot der ikke er blevet booket nok billetter til den respektive rejse. Nogle flyselskaber laver specielle charterrejse-tilbud, når der er ledige pladser.

Restpladser og charterrejser hos Apollo Rejser

Jeg har kigget lidt på Apollo Rejser, som reklamerer med billige restpladser. Deres system til at booke en rejse er umiddelbart hurtigt og nemt at gå til - så det er klart et rejsebureau, du kan overveje, hvis du skal have booket en rejse snarest muligt.

Mine egne undersøgelser viser, at januar og frem til september er de måneder, hvor vi danskere kigger efter tilbud på charterrejser. Hvorimod jule-månederne er forbeholdt arbejde og hygge med familie og venner. Nogle vælger dig at holde julen i de varmere lande, og det kan jeg udmærket forstå, idet Danmark efterhånden er blevet et ret utåleligt land at opholde så i netop disse tider, hvor sneen ramler ned fra himlen.

Mine egne rejseplaner

Jeg har måske fortalt nogle gange for meget om mine egne rejseplaner - mine planer om at tage på jordomrejse eller krydstogt i et par uger , hvor jeg kan se lidt af de steder, jeg endnu ikke har oplevet. Jeg vil meget gerne opleve noget mere af verden.

Anbefal løs

Kan du anbefale nogle gode steder, hvor der kan bookes charterrejser, eventuelt finde billige restpladser eller afbudsrejer, må du meget gerne kommentere her nederst på siden :)

Charterrejser - Tilbud på billig charterrejse til en god pris

Oktober, november og december er de måneder, hvor færrest mennesker kigger efter charterrejser på tilbud, idet der er tale om en travlhedens periode, hvor folk bruger tid på arbejde og på familie. Det er jo også lige i julemånedernes tid, og selvom mange hellere ville ligge og nyde en god drink i swimmingpoolen i blandt andet Spanien, som er et af de lande, man ofte forbinder med charterferie, så kan det være svært at få til at gå op i en højere enhed i forhold til den tid, man har til rådighed i netop disse måneder.

Tager vi et kig på januar, begynder interessen at stige for at tage på en billig charterrejse. Interessen stiger markant og topper i juni måned, hvor mange gerne holder årets længste ferie - og gerne på en charterrejse med varme forhold.

Charterrejser på tilbud

Du kan ofte finde gode tilbud på charterrejser hos de kendte flyselskaber, såsom Apollo, Spies og Star Tour. Skal du spare penge, kan du også forsøge dig med at søge efter de populære afbudsrejser, hvor der ganske enkelt kan gøres store besparelser. Til gengæld skal du være klar over, at du ikke kan booke i god tid, når det gælder en afbudsrejse. Personligt ville jeg kun booke en billig afbudsrejse som et impulsivt indskud. Det kan bestemt betale sig, men har man som jeg ikke meget tid at gøre godt med, er det vigtigere med god planlægning på forhånd.

Er du udkig efter at finde billige “Last Minute”-rejser, kan du tage et kig ind hos Primo Tours, som har nogle gode charter-tilbud. Er du hurtig, kan du nå at få fingrene i et af deres januar-tilbud, men tag også et kig på deres “ugens tilbud” på rejser til mange forskellige lande.

Ovenstående er mit bud på at finde et godt charterrejse-tilbud online.

Jeg er ikke selv den store “rejser”, men det er noget, jeg arbejder på at få gjort noget ved i dette år. Mine overvejelser går på enten en jordomrejse eller et længere krydstogt til nogle lande, jeg endnu ikke har besøgt. Dog kan jeg på forhånd ikke sige, om der bliver tid og overskud til så lang en rejse, og derfor kigger jeg også på charterrejser på tilbud rundt omkring. Indtil videre er det Primo Tours, som har fanget min interesse - men jeg skal have undersøgt markedet meget grundigere, inden jeg beslutter mig for noget som helst.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan anbefale nogle gode rejseselskaber eller hvis du har set nogle gode tilbud, som du også gerne vil dele med andre.

Jordomrejser - Rejs jorden rundt og oplev verden

Du vil med meget stor sandsynlighed ikke takke nej, hvis du blev tilbudt at rejse jorden rundt, såfremt det også hang nogenlunde sammen med dine planer. Er en jordomrejse ikke noget, vi alle et eller andet sted dybt inde i os selv drømmer om? Hvis vi alle havde tiden og pengene, ville vi alle sammen vælge at tage på jordomrejse på et eller andet tidspunkt i vores liv; det er jeg meget overbevist om. I dette indlæg kommer jeg lidt omkring hvor du kan finde billige jordomrejser og om, hvorfor vi mennesker har behov for at opleve verden.

Den teknologiske udvikling er fantastisk - tv og internet gør det muligt for os at tage et kig på verden udenfor vores grænser. Men inde i tv- og computerskærmen oplever vi ikke virkeligheden; vi ser den kun. Vi kan ikke føle og røre, vi kan ikke dufte og smage verden; vi ser kun et fladt billede, som i sammenligning til den virkelige oplevelse blot er et livløst fladt billede.

At rejse er at leve - H.C. Andersen

Hvorfor jeg mener, at en jordomrejse ligger næsten alle menneskers tanker nær, er fordi vi har behov for at opleve - nye ting. Vi har brug for at sanse og lade os overraske. Vi er nysgerrige. Vi vil se, hvordan andre kulturer er i forhold til vores egen. Hvad spiser andre mennesker? Hvordan er andre mennesker og andre lande, når alle sanserne er til stede og aktiveret. Hvis vi kommer ud at rejse - hvis vi får lov til at rejse jorden rundt - vil vores billede af virkeligheden blive mere detaljeret. Jo mere vi rejser og oplever, jo mere forstår vi. Og vi vil alle sammen gerne forstå - mere.

Mine nedskrevne tanker om jordomrejser virker måske en smule poetiske. Men jeg er overbevist om, at vi alle gerne vil opleve en jordomrejse på et eller andet tidspunkt, fordi vi er som vi er. Mennesket er fra naturen set et individ, som rejser rundt. Vi forbliver sjældent det samme sted hele levet. Ikke fordi, stedet er varmt, trygt og godt, men fordi vi på et tidspunkt føler en trang til at opleve noget andet.

Billige jordomrejser

Jeg vil afslutte indlægget med at henvise til hjemmesider, hvor du kan købe dig til en billig jordomrejse. Først og fremmest vil jeg tilføje, at jordomrejser sammenlignet med så meget andet, man kan købe, ikke er billige. Du finder dem ikke til en tusse. Men sammenlignet med, hvor meget oplevelsesværdi, du får for pengene, er det efter min mening utroligt billigt. Vi mennesker sætter større pris på at bruge vores penge på oplevelser, og jordomrejser hører vel helt bestemt til en af de række oplevelser, vi kan huske tilbage til med i de fleste tilfælde gode minder.

Hos Jysk Rejsebureau synes jeg priserne lader til at være virkelig gode. Faktisk kommer det mig som en overraskelse, at sådan en rejse jorden rundt kan købes til så billig en penge. Du kan selvfølgelig også vælge, om det skal være en kvart, halv eller hel tur rundt om kloden. KILROY Travels ser også ud til at have fine priser. Men husk, inden du beslutter dig for noget, at undersøge ALT - så meget som muligt. Du skal vide, hvad der følger med i prisen. Er det all-inclusive, er der betalt for alt, eller hvad skal du helt konkret selv betale for yderligere ud over selve rejsen?

God fornøjelse med rejsen. Og hvis du selv har været jorden rundt, vil jeg meget gerne høre, hvor du har købt dig til det. Hvad kostede det rundt regnet, og hvor kan man efter din mening finde den billigste rejse.