Tag-arkiv: Russiske piger dating

Russiske kvinder - Dating med smukke russiske piger og damer

Online dating med russiske kvinder er for alvor begyndt at blive populært i Danmark. Flere og flere datingsider, hvor danske mænd kan komme i kontakt med intelligente og smukke, russiske piger - og senere hen ender med at blive mand og kone - er begyndt at springe frem, og det lader til at være en stor succes hos mange par.

Mange russiske kvinder lever under trænge kår, og derfor er der et stort antal, som søger bedre steder og partnere i udlandet - herunder Danmark - partnere, de kan leve sammen med under moderne og økonomisk stabile forhold. De søger ganske enkelt en bedre fremtid, og dette kan de finde vha. de mange match making-services og online datingsider, hvor de kan finde en dansk mand, der kan give dem tryghed og en bedre tilværelse - en tilværelse, som Rusland ikke kan tilbyde på helt samme måde.

Jeg har hørt om flere, som med stor succes har fundet kærligheden i form af en russisk dame. Kvinderne i Rusland er kendt for at være målbevidste, intelligente og smukke. De vil gerne stifte familie, tage uddannelse, være gode ved sin mand og ikke desto mindre er de villige til at lære det danske sprog. Sådan en dedikation finder du bare ikke hos mange andre kvinder.

Det lyder måske som en voldsom generalisering, men det er det billede, jeg har dannet mig ud fra de samtaler og erfaringer jeg har gjort mig med danske mænd og russiske kvinder, der har fundet hinanden via dating, og som har skabt en god og stabil tilværelse sammen.

Har du selv erfaringer med dating af russiske kvinder, eller har du lige som jeg hørt nogle succeshistorier, er du velkommen til at smide en kommentar.