Tag-arkiv: Sko

Billige sko online? Her finder du masser af lækre modesko på nettet

Jeg har altid haft svært ved at finde og faktisk også købe billige sko på nettet. Det har været svært, fordi jeg ikke lige kendte så mange gode online shops, og så har jeg altid haft problemer med hensyn til skostørrelser. Begge problemer har jeg fået løst, og det kan du læse lidt mere op her.

Du kender det måske selv: Du har netop fundet nogle billige sko online, som du er klar til at købe, men du er også bange for, at de ikke passer dig. I de fleste online skobutikker og tøjbutikker er det dog nemt at bytte en vare - så den frygt bør man egentlig ikke have. For hvis skoen ikke passer, bytter du den bare igen. Men selvfølgelig er det træls, for det er også tidskrævende.

Jeg er startet med at lave min søgen efter billige sko ude i de virkelige skobutikker. Og finder jeg en billig sko, som passer mig og som jeg kan lide, smutter jeg hjem foran computerskærmen og tjekker nettet for selvsamme lækre og billige sko. Nemt. Og typisk finder jeg faktisk skoene til en bedre pris, og jeg ved på forhånd, hvilken størrelse, det skal være, for jeg har jo lige prøvet dem :)

Dette trick virker selvfølgelig ikke altid, for visse sko kan du bare ikke altid lige finde online. Men hvis du så finder et par billige sko online uden at vide, hvilken størrelse, der vil være bedst for dig, er du nødt til at satse. Du kan dog bruge nogle retningslinjer, som jeg selv er begyndt at bruge.

Når du er ude og afprøve nogle løbesko - bare for at tage et eksempel - så tjek lige størrelsen, og notér dig det bag øret. For ofte kan du nøjes med samme størrelse løbesko, sneakers og den slags - uanset hvilket mærke det er (nogle mærker er selvfølgelig undtaget).

Når du så prøver støvler af, så tjek størrelsen igen. Normalt vil det ikke være samme størrelse, der passer dig, som hvis det var løbesko. Så selve skotypen kan du som udgangspunkt bruge i din vurdering, når det kommer til størrelse.

Billige sko på nettet - hvor?

Nå-ja, og for at afslutte dette indlæg, så vil jeg lige henvise dig til SmartGuy.dk/SmartGirl.dk. Det er ikke kun for unge og smarte, men de har altså mange flotte, moderne og ikke mindst billige sko. Så tjek hjemmesiden, hvis du vil spare penge :)

Har du andre anbefalinger, så skriv gerne en kommentar.

Replay-støvler online - Sko og støvler fra Replay

Replay laver tøj og sko til både kvinder og mænd, børn som voksne. Mærket er ikke i den helt billige ende, men kvaliteten er til gengæld i top.

Desværre er det lidt af en udfordring at finde Replay-støvler online. Hos Miinto, som man normalt kan finde stort set alt hos, er der på nuværende tidspunkt intet på lager. Heldigvis kan du finde lidt udvalg inde hos Smartguy (hvis det er Replay-støvler til mænd og inde hos Smartgirl (hvis det er Replay-støvler til damer). Inde hos Smartkids er der desværre ikke lige andet end nogle slippers/sandaler på nuværende tidspunkt.

Jeg vil råde dig til at tage et kig ind hos de to shops, hvis du vil finde nogle billige Replay-støvler online til et billigt tilbud.

Replay på tilbud og udsalg - Kom med dine råd

Har du et godt råd om, hvor man ellers kan købe disse lækre sko og støvler, så må du meget gerne kommentere her på denne side.

Vagabond-sko på udsalg

Vagabond har lavet sko til mænd og kvinder i mange år, og dette skomærke hører til blandt de finere. Jeg stiftede selv bekendtskab med Vagabond for mange år siden, dengang jeg var teenager. Jeg havde en ven, som gik højt i mærketøj, og da han havde været ude at købe nogle Vagabond-sko på udsalg var jeg solgt. Hold da op, nogle fede sko.

Disse minder har fået mig til at tænke på skomærket igen, og jeg har været på udkig efter udsalg og tilbud på Vagabond-sko online. Jeg synes ikke, der er det store udvalg på nettet, men jeg er da kommet frem til et enkelt sted, som jeg i øvrigt gerne vil dele med dig, kære læser.

Billige Vagabond-sko på udsalg - Online tilbud

Det er ikke det helt store, jeg har fundet frem, men jeg håber, det kan bruges. Smartguy.dk er siden, hvor der er et rimelig stort udvalg, og så er det lidt større på Miinto, men jeg anbefaler altså Smartguy, fordi det er lidt mere cool. Miinto sammenligner priser og tilbud fra diverse tøjbutikker, og dermed kan du nemt og hurtigt få et overblik over online shops, der har blandt andet Vagabond-tilbud. Jeg bruger selv deres side ret ofte, når jeg skal have fundet sko og tøj til de billigste priser, og det jo smart, men Smartguy er sgu fedest.

En anden mulighed, som jeg også vil nævne, er Trendsales. Det er en slags tøjbazar, hvor du kan sætte tøj til salg samt byde på tøj, lige som i en auktion. Her har jeg fundet siden til dig, hvor du kan finde alt fra Vagabond.

Klik ind og se auktionerne her

Giv gerne lyd fra dig, hvis du har fundet nogle udsalg eller super tilbud på nettet eller ude i butikkerne. Det ville jeg sætte pris på.

Modesko til kvinder - Billige og dyre mærker

Da moden konstant skifter og bliver mere og mere åben for ældre og nye stilarter, kan det godt være svært at definere, hvad modesko til kvinder såvel som mænd egentlig er. Ja dette gælder al modetøj. Nogle vil mene, at modesko udelukkende er dyre designersko til +1.000 kr., mens andre mener, at det bare er sko, der lige nu er moderne. Hvad er din definition på modesko til kvinder?

Se Online-mode.dk, som har masser af gode tilbud lige nu! Jeg har købt masser af lækkert og billigt tøj til min kæreste derinde :)

Af de kvinder, jeg kender og har stiftet bekendtskab, er der få af dem, der målretter deres søgen efter lige præcis modesko. De gange, jeg har været ude at shoppe med en veninde eller kæreste, har jeg oplevet, at de kigger rundt i alle mulige forskellige butikker, og selvom det er kvinder, der har sans for lækkert tøj, så forstår de også at kigge efter gode tilbud og udsalg på lidt af hvert.

Jeg har da oplevet mange gange, hvor en veninde, som virkelig går op i tøj, har endt op med at købe nogle sko til kvinder i en butik, hvor du ikke lige regner med, at det er “dyre” damer, der shopper. Jeg vil mene, at både kvinder og mænd er blevet mere bevidste om, hvad der egentlig helt personligt passer dem bedst i forhold til tøj og sko. Modetøj og modesko kan sagtens være billige, og det behøver ikke være designermærker, der er tale om.

Hvad mener du? Er du en pige eller kvinde, som udelukkende kigger efter de dyre mærker og priser, når du shopper modesko og modetøj? Eller går du mere op i, at du får noget, der passer godt til lige præcis dig og egentlig er ligeglad, hvilket mærke, der står bag på varen?