Tag-arkiv: Skoletasker til unge

Skoletasker til unge - Køb billig skoletaske til fede priser på tilbud

Der findes et enormt udvalg af fede skoletasker til unge. Der er mange forskellige mærker, som er værd at gå efter, når du skal handle skoletasker til unge. Herunder JanSport og Eastpak, som er utroligt populære hos både unge og voksne.

Eastpak er min personlige favorit. Kvaliteten på Eastpak er helt i top, og de fås i mange forskellige farver og typer. Lad os tage et kig på, hvor man kan finde nogle af de flotteste og billigste skoletasker, som ungdommen nu til dags ynder at gå med.

Her er nogle gode muligheder

Til pigerne: Smartgirl.dk

Til drengene: Smartguy.dk

Her er lidt af hvert til de unge: Smartkids.dk

Som nævnt er jeg rigtig glad for mærket Eastpak, fordi de laver nogle pæne skoletasker. Selvom prisen ikke er særligt lav, så er det faktisk en god investering at gøre, fordi kvaliteten bare holder. Den eneste skoletaske af det mærke, jeg har haft og som er gået i stykker, gik i stykker, fordi min hund bed den i stykker. Ellers har jeg haft den i flere år, og har været super-glad for den.

Billig skoletaske til ung og voksen

Du bør klart tjekke e-tasker.dk, som har et rigtig lækkert udvalg i skoletasker til unge. De forhandler primært JanSport (det er et godt mærke, fordi jeg selv hedder Jan :P ), men det er faktisk også en rygsæk af særdeles høj kvalitet.

Fjällräven og skolelærere

Fjällräven er nok ikke et mærke, som mange unge bruger - men jeg blev bare lige nødt til at nævne det. Jeg har set så mange folkeskolelærere gå med en Fjällräven-rygsæk. Det er vildt spookey.

Dine anbefalinger

Har du set et fedt tilbud på en skoletasker, spottet et udsalg, eller bare fundet en side, med billige priser, så må du endelig sige til. Som nævnt, har hunden “ædt” den, jeg har, så jeg skal købe en ny. Jeg har selvfølgelig også selv kigget hos e-tasker.dk, men jeg er åben for andres forslag, idet det ikke haster med at købe en rygsæk for mit vedkommende. Sig endelig frem, hvis du har fundet nogle gode priser online.