Tag-arkiv: Slangeholderen

Det nye stjernetegn - et stort hit på InfoBlog

Så kom der lidt ro på den her på InfoBlog. De seneste par uger har det boomet med kommentarer fra stjernetegn-interesserede i mit indlæg om det nye stjernetegn - slangeholderen. I skrivende stund, 4. februar i det herrens år 2011, har InfoBlog over 200 kommentarer til netop dette indlæg. Hu-hej, hvor det går :)

Det var nyhedsværdien, der fik mig til at skrive indlægget, og ikke min interesse for astrologi, horoskoper eller stjernetegn. For det interesserer mig overhovedet ikke, og jeg tror slet ikke på det. Men jeg respekterer fuldt ud de ting, andre mennesker tror på.

Det har været interessant at følge debatten - hvis man da kan kalde den det. Størstedelen af kommentarerne har været lidt halv-ligegyldige og fyldt med ord som f*ck og l*rt. Få kommentarer har jeg endda slettet, fordi de har været for grove.

Af hvad jeg har kunnet læse mig til - og som jeg også har skrevet i selve indlægget - er, at det her 13. stjernetegn, Slangeholderen, slet ikke er eller nogensinde bliver en realitet. Skulle det blive en realitet, så ændrer du i hvert fald ikke stjernetegn, medmindre du er født i går, bogstavelig talt.

Men jeg siger i hvert fald tak for alle kommentarerne. Det bliver spændende at se, om der kommer flere. I dag er første dag siden jeg udgav indlægget 15. januar, hvor der ikke er kommet en eneste kommentar. Jeg gætter på, at der kommer flere, men ikke mange flere.

Go’ weekend :)
Jan

Nyt stjernetegn: Slangeholderen - Se dit nye stjernetegn her - Det 13. tegn

Hvilket stjernetegn er jeg nu, er der sikkert mange, som går bare lidt op i stjernetegn og horoskoper, der tænker. Der er nemlig kommet et nyt stjernetegn - uofficielt, men måske af stor betydning for folk, der synes, den slags er interessant?

Se dit nye stjernetegn her

Er du nu i slangeholderens tegn? Lad mig høre fra dig, hvis du er en af de “nye” :)

 1. Stenbukken: 21. januar - 16. februar
 2. Vandmanden: 17. februar - 11. marts
 3. Fiskene: 12. marts - 18. april
 4. Vædderen: 19. april - 13. maj
 5. Tyren: 14. maj - 21. juni
 6. Tvillingerne: 22. juni - 20. juli
 7. Krebsen: 21. juli - 10. august
 8. Løven: 11. august - 16. september
 9. Jomfruen: 17. september - 30. oktober
 10. Vægten: 31. oktober - 23. november
 11. Skorpionen: 24. november - 29. november
 12. Slangeholderen: 30. november - 17. december
 13. Skytten: 18. december - 20. januar

For mit vedkommende har det åbenbart ændret sig. Mit nye stjernetegn er tvillingerne, hvor det før var krebsen. Det er altså noget underligt noget. Jeg skal sige med det samme, at jeg ikke tror på horoskoper og astrologi, men jeg kan sjovt nok ikke lade være med at blive irriteret over, at jeg nu ikke er krebs længere. Men jeg er da glad for, at jeg ikke er slangeholderen :)

Ophiuchus Zodiac

Hvorfor er dette overhovedet sket?

Der er en simpel forklaring på det: Jordens placering i forhold til Solen har ændret sig, siden astrologi for 3.000 år siden vandt indpas og blev en vigtig del af mange menneskers liv.

Slangeholderen - det 13. stjernetegn

Hvor officielt eller uofficielt er det her egentlig? Kommer vi virkelig til at se horoskoper i damebladene med dette nye stjernetegn? Hvad er dit bud? Har du set, at nogen reelt har taget det til sig?

Opdatering: Daily Horoscope afviser sagen

Hvad synes du om alt det her? Og hvad er din mening om det trettende tegn? Lad mig høre din mening - læg en hurtig kommentar nederst på siden. Lad os tage en snak om det her. Er det for langt ude? Vælger du at følge den nye udlægning?