Tag-arkiv: spil

Bezzerwizzer-tilbud - Køb det populære brætspil til en billig pris online

Efter at have prøvet det sjove brætspil, Bezzerwizzer, første gang, fik det mig til at ville købe det. Jeg har altid elsket brætspil, men der har været en periode på nogle år her, hvor jeg ikke rigtig har spillet noget som helst, der ligner brætspil. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv lavet brætspil for flere år tilbage - men det har været mere i rollespilsgenren. Bezzerwizzer er så noget helt andet.

Bedste Bezzerwizzer-tilbud online - Hvor er den billigste pris?

Brætspil kan næsten altid findes til en pris, der slet ikke er fair, i blandt andet butikker som Fætter BR og lignende. Det er ganske enkelt spild af penge. Dengang, jeg var lidt af en nørd, og gik meget op i den slags spil, fik jeg købt det dengang populære Heroes-brætspil i netop BR. Internettet var ikke lige noget, som fandtes i vores husholdning dengang, så jeg måtte betale prisen, og den var bestemt ikke lav.

Heldigvis findes der i dag en masse gode steder, hvor du kan købe Bezzerwizzer på tilbud online til rigtig gode priser.

Det bedste Bezzerwizzer-tilbud, jeg er kommet frem til, er hos CoolShop.dk, som i øvrigt er en meget populære side, netop fordi, deres priserne på deres varer ofte er helt i bund og meget lavere, end hvad du kan finde andre steder på nettet.

Dér kan du købe Bezzerwizzer til en pris a 199 kr., og det er endda inklusiv fragt. Det er sgu en fin nok pris, så tilbud hapser jeg. Jeg glæder mig til at spille det sammen med kæresten på en hyggelig aften med lidt god vin.

Alternativer til CoolShop

Du kan altid være heldig med at finde brætspil i en genbrugsbutik eller på sider som guloggratis eller dba. Det skulle da være muligt at finde spillet til 100 kr., hvis det nu sælges som nyt for 200. Dog har jeg ikke lige tjekket det, for jeg foretrækker ærlig talt, når det er nyt :)

Har du spottet et andet godt tilbud, må du endelig sige til.

Sjove spil for børn - Online & gratis

Masser af gode og sjove spil for børn - Mad-spil og online spil til små børn samt de store, hvis det skulle have interesse :-) Dit barn får god stimulation af computerspil og online-spil, såfremt du finder de helt rigtige. Der er rigtig meget at vælge imellem!

Vi har vel alle sammen et indre barn indeni os, og spil er noget, som selv mange voksne kan lide. Her kan du læse lidt om sjove spil for børn - online spil, der er helt gratis.

Spil for børn online

Et af de populære sjove spil for børn er Oline, hvor dit barn kan møde Bamse blandt mange andre kendte, sjove figurer. Det er meget nemt at gå til, og alle kan være med. Barnet skal blot klikke rundt med musen på forskellige ting. Det er en god måde at få børn i gang med spil på computeren.

Andre børnespil

Der findes faktisk en hel del sjove børnespil på nettet, heriblandt Rødskæg og Pengeby, derudover Vandpistolen, det populære Hotwheels samt Frugtspillet. Ydermere er der Malkekøer, Den Sultne Slange, Fandango, Isbjørnen og meget mere.

Der er mange timers sjov og underholdende spilleri i vente for dine børn.

Men er det “sundt” for børn at spille computerspil?

Det kommer selvfølgelig an på, hvilke spil, der er tale om, men de sidste mange år har vi set en stor udvikling på området for børnespil - både online og offline (cd-/dvd-spil). De er blevet meget mere brugervenlige og har fået gevaldigt større fokus på de pædagogiske aspekter i forhold til at udvide barnets muligheder, motoriske evner og udvikling generelt samt i forhold til it.

Med andre ord, så er der gode muligheder for, at børn får positiv mental stimulering ved hjælp af spillene.

God fornøjelse med de sjove online spil for børn. De fleste af disse spil er helt gratis - så det er bare om at åbne dem op og bogmærke dem på computeren.

Gratis online “Kører med lastbil Spil” Online spil

Kender du det spil, hvor du kan køre lastbil. Der findes sikker flere, men det her spil er det bedste lastbil spil online jeg har prøvet. Jeg kan varmt anbefale det.

Smut ind på spilleland.com og fyr den af. Hvis du lige som jeg elsker lastbiler, så er det her spil bare for grineren. Det gratis Kører med lastbil Spil har jeg spillet flere gange i timerne. Okay, det skulle jeg nok ikke skrive, siden min mor læser med her, men det gør nok ikke så meget igen. Hun ved godt, at jeg laver mine lektier, selvom jeg spiller onlinespil kan jeg nemlig sagtens levere lektierne til tiden. Jeg har rimelig god disciplin - og det siger min lærer også. Men ja, det her lastbilspil er nemt nok at styre, du bruger keyboardet, og så er det bare derud af. Der er også en lille historie med, hvis man er til det. Jeg gør det primært bare for sjovens skyld, for at køre ude på gaderne, lige som jeg også gerne vil gøre engang, når jeg får min egen bil. Måske bliver det endda en lastbil. Hvem ved.

For noget tid siden, da vi var i sommerhuset, fik jeg taget min bærbar med, og da jeg netop havde fået bredbånd af de gamle, kunne jeg få testet det her kører med lastbil spil online som jo var gratis at benytte NÆSTEN. For ved du hvad, jeg havde helt glemt at internettet kostede når jeg brugte det, og det endte altså med at jeg skulle betale en kæmpe regning - ja noget af mine lommepenge blev brugt på det her, og så fik jeg nederen på. Mine forældre tvang mig til at betale noget af mine egne penge, men det kan jeg set tilbage i lyset godt se hvorfor. Altså, lidt kan jeg trods alt godt tænke.

Men jo, jeg skal faktisk ind og slå min seneste rekord i det her gratis online spil. Jeg har sjældent brugt så mange timer på noget så nærmest ligegyldigt. Det er virkelig mærkeligt. De er jo bare et lille bitte spil, men man kan bruge så mange timer på det, det er da lidt vildt at tænke på. Hvis jeg for eksempel havde brugt tiden på noget andet end at spille lastbil spil, kunne jeg nok nå længere med andre vigtige ting. De gamle siger i hvert fald, at jeg skal bruge tiden mere fornuftigt, men hallo, det her er da skægt, og taget i betragtning af at det ikke et sådan et spil som cs og de andre som folk jo taler så negativt om, så burde de da næsten være stolte af mig, eller hvad. Nå men nu er det nok snak her fra. Jeg skal spille gratis online køre med lastbil spil indtil jeg bliver hentet i bilen af min kamerat sofus her klokken 10. Så har jeg da lidt at lave, men skal forresten også huske at spise noget, og mor og far er netop gået ud af døren, så dem kan jeg ikke få til at smøre mig en sandwich.

Hehe. Jeg er sgu lidt snigeren når det kommer til stykket. Ses.