Tag-arkiv: Støvler

Replay-støvler online - Sko og støvler fra Replay

Replay laver tøj og sko til både kvinder og mænd, børn som voksne. Mærket er ikke i den helt billige ende, men kvaliteten er til gengæld i top.

Desværre er det lidt af en udfordring at finde Replay-støvler online. Hos Miinto, som man normalt kan finde stort set alt hos, er der på nuværende tidspunkt intet på lager. Heldigvis kan du finde lidt udvalg inde hos Smartguy (hvis det er Replay-støvler til mænd og inde hos Smartgirl (hvis det er Replay-støvler til damer). Inde hos Smartkids er der desværre ikke lige andet end nogle slippers/sandaler på nuværende tidspunkt.

Jeg vil råde dig til at tage et kig ind hos de to shops, hvis du vil finde nogle billige Replay-støvler online til et billigt tilbud.

Replay på tilbud og udsalg - Kom med dine råd

Har du et godt råd om, hvor man ellers kan købe disse lækre sko og støvler, så må du meget gerne kommentere her på denne side.

Billige cowboystøvler - Find billige priser på cowboy boots her

Cowboystøvler - eller cowboy boots, som de hedder på amerikansk - kan bruges til mange formål. Nogle synes, det er stilen for dem, mens andre blot nøjes med at tage cowboy-støvlerne på til den ugentlige linedans. Uanset hvad, så er det en speciel stil, der er tale om, og den har skam også vundet indpas her på dansk grund.

Billige cowboystøvler online

Har du mod på at købe på nettet, så vil jeg gerne fremhæve en god hjemmeside til dig, hvis du er interesseret i at finde nogle billige cowboy boots på online. Siden hedder Rebuy.dk. Hvis du følger denne henvisning, kommer du direkte til en søgning, hvor du kan finde en håndfuld cowboystøvler, der er sat til salg på siden. Du kan så byde på det, du finder interessant, og hvis du er ivrig og har lidt held med i posen, kan du anskaffe dig nogle billige boots til en rigtig god pris.

Håndlavede eller fabriksfremstilede?

Prisen på cowboy boots varierer meget afhængigt af, om du kigger på fabriksfremstillede eller håndlavede. Det giver sig selv, at en håndlavet støvle koster noget mere - men her får du altså også lidt mere for pengene. Kvaliteten kan være bedre, og så får du også en unik cowboystøvle, som mange andre ikke har.

Har du ikke så mange penge i kassen, så kan det være værd at kigge efter dem, der er fremstillet på en fabrik. Det kan sagtens lade sig gøre at finde et flot design, og så kan du få det til en billige pris.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har nogle anbefalinger i forbindelse med dette indlæg. Alle relevante input er meget velkomne.

Red Wing-støvler - Hvor finder man disse støvler billigst?

I denne kolde tid er det nødvendigt med nogle gode støvler, som kan holde fødderne varme. Jeg har faktisk hele to gange været inde i Støy Munkholm (nok den tøjbutik med det dyreste tøj, jeg har set her i byen) på nogle lækre Red Wing-støvler. Jeg ved udmærket, at kvalitet koster, men jeg synes godt nok, Red Wing-støvler ligger i et højt prisniveau. Så hvor finder jeg dem til den billigste pris? Det må gerne være online.

Oftest kan man spare rigtig meget ved at købe tøj og sko/støvler på nettet, men det har kun lykkes mig at lokalisere en enkelt butik, hvor det er lidt billigere end hos Støy Munkholm. Siden hedder asos.com, men jeg kan ikke helt lure, om det egentlig bliver billigst i længden på grund af fragten (de sender fra udlandet). På siden står der priser i pund på varerne, men fragten bliver udregnet i euro. Det er sgu da underligt.

Red Wing-støvler er små

Da jeg var inde i Støy Munkholm - var lige ved at skrive Munk Støyholm :P - prøvede jeg lige de sorte Moc Toe 877 - 8″. Hold k… de er for nice. Men de koster så også lige 2.000 kroner. Du kan få samme type støvler, som ser næsten helt ens ud fra Caterpillar for kun 1.300. Men RedWing udskiller sig fra mængden, fordi det - lige som Dickies-tøj - oprindeligt er arbejdstøj (arbejdsstøvler).

Ekspedienten i butikken fortalte en masse om historien bag støvlerne og om hvor høj kvalitet de var i. Det passer nok alt sammen, for de ser godt nok robuste ud.

Har du set nogle gode støvle-tilbud?

Har du set Red Wing på tilbud, eller kender du en shop, der generelt bare har gode priser, så er jeg MEGET interesseret i at vide det! Nu er der kun nogle måneder til det begynder at blive varmt igen, og jeg vil meget gerne finde noget ordentlig fodtøj mens tid er.

Jeg ville sætte stor pris på, hvis du lige ville bruge 1 hurtigt minut på at kommentere.