Tag-arkiv: Stiletter

Køb billige stiletter online - En samling af gode tilbud og udsalg

Uha, stiletter … de er godt nok kommet på mode. Forståeligt nok, for det er en virkelig lækker type sko. Og jeg er altså en fyr, skal du huske. Jeg har været ude at kigge på forskellige tilbud og udsalg på stiletter sammen med kæresten (de er selvfølgelig til hende, ikke til mig), men efter at have været rundt i forskellige shops i landet (blandt andet til Århus festuge), måtte vi konkludere, at der nok er flere tilbud at finde online. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om de steder, hvor du kan finde billige stiletter i online shops rundt omkring.

Se tilbud på stiletter fra Online-Mode.dk her

I selve Danmark kunne vi ikke finde så mange super udsalg på stiletter. Dog var der en del fede udsalg i Tyskland, men det er en lang rejse, hvis du blot er interesseret i at spare penge på sko. Kan du kombinere det med en tur til det tyske, så er det selvfølgelig en god ide.

Billige stiletter på udsalg - Køb billigt online her

Først og fremmest vil jeg anbefale en online shop, som jeg igennem flere indlæg har anbefalet her på InfoBlog. Har du læst med om mode herinde, så kan du sikkert gætte dig til, hvilken shop, der er tale om. Jep - Online-mode.dk. Jeg bliver gang på gang overrasket over deres priser og udsalg.

Hvis jeg skulle vælge een online shop at handle i, når det kommer til modetøj og modesko (til kæresten vel at mærke), så er det altså Online-mode.dk. Her går du bare ikke galt i byen. Eneste minus er, at de ikke har gratis fragt … men man kan vel ikke forlange alt :)

Prøv at kigge om på side 3 på hjemmesidens oversigt over stiletter på udsalg. Her er i hvert fald nogle af mine favoritter eller med andre ord de pæneste i mine øjne.

En anden god online shop, når det kommer til billige sko og billige stiletter online, er SmartGirl.dk. Det er vistnok en af de største online modeshops i dansk online-regi, og det er til at forstå, da deres priser er virkelig lave. De har også nogle af de dyre mærker til ret fornuftige priser.

Tag et kig på begge sider for at få indsigt i et bredere udvalg af billige stiletter.

Kom med dine anbefalinger af online shops

Kender du en eller anden shop, der har hjernedøde gode udsalg på stiletter, så kom glad - kommentér frit herunder i kommentarfeltet. Lad os samle en masse webshops med billige priser, hvor alle kan være med. Jeg ville i hvert fald sætte stor pris på det, hvis du ville hjælpe til som læser :)