Tag-arkiv: Stjernetegn

Stjernetegn 2012-2013 og horoskop 2012-2013

I januar 2011 blev det nye stjernetegn, slangeholderen annonceret. Det giver en masse datoforvirring, og den stjernetegnsinteresserede vil måske gerne vide, hvordan horoskoper og stjernetegn fremover ser ud - i de næste år, 2012, 2013, 2014.

Se stjernetegn i 2012, 2013

Her er listen, som den også står inde i mit indlæg om slangeholderen, som i øvrigt er nok den største debat på nettet om dette nye stjernetegn.

 1. Stenbukken: 21. januar - 16. februar
 2. Vandmanden: 17. februar - 11. marts
 3. Fiskene: 12. marts - 18. april
 4. Vædderen: 19. april - 13. maj
 5. Tyren: 14. maj - 21. juni
 6. Tvillingerne: 22. juni - 20. juli
 7. Krebsen: 21. juli - 10. august
 8. Løven: 11. august - 16. september
 9. Jomfruen: 17. september - 30. oktober
 10. Vægten: 31. oktober - 23. november
 11. Skorpionen: 24. november - 29. november
 12. Slangeholderen: 30. november - 17. december
 13. Skytten: 18. december - 20. januar

Vil du også se det som horoskop, så tag et kig ind hos TV 2-bloggen, Andeposten, hvor der i korte træk er nævnt nogle af de ting, der er kendetegnende for hvert stjernetegn.

Har du tilføjelser ifb. horoskoper

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, hvis du har noget at byde ind med. Jeg skal med det samme indrømme, at jeg ikke har den store forstand på astrologi, horoskoper og stjernetegn, men ikke desto mindre er jeg fascineret af det, selvom jeg ikke tror på det.

Jeg håber, du vil give en hjælpende, hvis du mener, der er noget, der kan uddybes, eller hvis du kender nogle bedre kilder eller sider.

Det nye stjernetegn - et stort hit på InfoBlog

Så kom der lidt ro på den her på InfoBlog. De seneste par uger har det boomet med kommentarer fra stjernetegn-interesserede i mit indlæg om det nye stjernetegn - slangeholderen. I skrivende stund, 4. februar i det herrens år 2011, har InfoBlog over 200 kommentarer til netop dette indlæg. Hu-hej, hvor det går :)

Det var nyhedsværdien, der fik mig til at skrive indlægget, og ikke min interesse for astrologi, horoskoper eller stjernetegn. For det interesserer mig overhovedet ikke, og jeg tror slet ikke på det. Men jeg respekterer fuldt ud de ting, andre mennesker tror på.

Det har været interessant at følge debatten - hvis man da kan kalde den det. Størstedelen af kommentarerne har været lidt halv-ligegyldige og fyldt med ord som f*ck og l*rt. Få kommentarer har jeg endda slettet, fordi de har været for grove.

Af hvad jeg har kunnet læse mig til - og som jeg også har skrevet i selve indlægget - er, at det her 13. stjernetegn, Slangeholderen, slet ikke er eller nogensinde bliver en realitet. Skulle det blive en realitet, så ændrer du i hvert fald ikke stjernetegn, medmindre du er født i går, bogstavelig talt.

Men jeg siger i hvert fald tak for alle kommentarerne. Det bliver spændende at se, om der kommer flere. I dag er første dag siden jeg udgav indlægget 15. januar, hvor der ikke er kommet en eneste kommentar. Jeg gætter på, at der kommer flere, men ikke mange flere.

Go’ weekend :)
Jan

Nyt stjernetegn: Slangeholderen - Se dit nye stjernetegn her - Det 13. tegn

Hvilket stjernetegn er jeg nu, er der sikkert mange, som går bare lidt op i stjernetegn og horoskoper, der tænker. Der er nemlig kommet et nyt stjernetegn - uofficielt, men måske af stor betydning for folk, der synes, den slags er interessant?

Se dit nye stjernetegn her

Er du nu i slangeholderens tegn? Lad mig høre fra dig, hvis du er en af de “nye” :)

 1. Stenbukken: 21. januar - 16. februar
 2. Vandmanden: 17. februar - 11. marts
 3. Fiskene: 12. marts - 18. april
 4. Vædderen: 19. april - 13. maj
 5. Tyren: 14. maj - 21. juni
 6. Tvillingerne: 22. juni - 20. juli
 7. Krebsen: 21. juli - 10. august
 8. Løven: 11. august - 16. september
 9. Jomfruen: 17. september - 30. oktober
 10. Vægten: 31. oktober - 23. november
 11. Skorpionen: 24. november - 29. november
 12. Slangeholderen: 30. november - 17. december
 13. Skytten: 18. december - 20. januar

For mit vedkommende har det åbenbart ændret sig. Mit nye stjernetegn er tvillingerne, hvor det før var krebsen. Det er altså noget underligt noget. Jeg skal sige med det samme, at jeg ikke tror på horoskoper og astrologi, men jeg kan sjovt nok ikke lade være med at blive irriteret over, at jeg nu ikke er krebs længere. Men jeg er da glad for, at jeg ikke er slangeholderen :)

Ophiuchus Zodiac

Hvorfor er dette overhovedet sket?

Der er en simpel forklaring på det: Jordens placering i forhold til Solen har ændret sig, siden astrologi for 3.000 år siden vandt indpas og blev en vigtig del af mange menneskers liv.

Slangeholderen - det 13. stjernetegn

Hvor officielt eller uofficielt er det her egentlig? Kommer vi virkelig til at se horoskoper i damebladene med dette nye stjernetegn? Hvad er dit bud? Har du set, at nogen reelt har taget det til sig?

Opdatering: Daily Horoscope afviser sagen

Hvad synes du om alt det her? Og hvad er din mening om det trettende tegn? Lad mig høre din mening - læg en hurtig kommentar nederst på siden. Lad os tage en snak om det her. Er det for langt ude? Vælger du at følge den nye udlægning?

Stjernetegn, der passer sammen - Hvilke er de bedste “matches”?

Hvilke stjernetegn passer allerbedst sammen, og hvilke er dårlige for hinanden - hvilke modsætninger er der? Hvilken betydning har det for et parforhold, hvis stjernerne siger noget bestemt? Jeg kunne godt tænke mig at høre din mening til astrologi og horoskoper generelt. Virker det? Har du nogen personlige oplever med det, hvor eksempelvis et parforhold er gået i vasken på grund af netop dette? Tilkendegiv din holdning.

Er du til horoskoper og astrologi, går du sikkert højt op i, at din partner er født under et stjernetegn, der passer sammen med dit. Nogle følger horoskoper, fordi de tror på det, mens andre blot synes, det giver lidt ekstra spænding i hverdagen, og måske mener de også, at der er noget om snakken.

Ud fra stjernetegnene kan du se, om du passer sammen med din partner. Men du kan også se, om I er fuldstændige modsætninger, og altså aldrig vil kunne enes om noget som helst - eller i hvert fald på mange områder. Det er noget, der interesserer mig. Jeg har aldrig selv gået op i stjernetegn, men kender flere der gør. Jeg har ikke selv oplevet, at parforhold gik i opløsning netop på grund af, at der har været en konflikt i astrologiens optik.

Jeg kunne da derfor godt tænke mig at høre andres mening. Har du personligt oplevet, at det er gået helt galt med et andet menneske, fordi horoskopet fortalte det? Der er noget mystisk over det, må jeg indrømme, men kan det virkelig passe, at planeters tilfældige placering i forhold til hinanden kan påvirke vores liv, eller er det bare gammel overtro?

Og hvilke stjernetegn mener du passer bedst sammen eller bør undgås?