Tag-arkiv: Strikkeopskrifter

Strikket vest opskrift - Smukke strikkeopskrifter

Min gode mor har spurgt mig om jeg kunne finde en strikket vest opskrift på nettet, og idet hun kender min evne til at finde mere eller mindre alt på nettet (jeg har tidligere hjulpet hende med at finde strikkeopskrifter), så kunne jeg jo ikke sige nej til at hjælpe hende med at finde en strikket vest opskrift.

Det er egentlig lidt spøjst, at min mor kan lide lige netop veste. Men måske er det bare blevet trendy for folk på hendes alder. Jeg skal ikke kunne sige det, men hun er nu en herlig kvinde, og hendes evner til at strikke er virkelig gode. Jeg har aldrig set nogen strikke så meget, og hun har faktisk strikket en flot vest til mig engang - og det var endda udfra nogle strikkeopskrifter på veste som hun havde fundet i et eller andet magasin, og jeg kan godt fortælle dig, at resultatet blev eminent. Men hun har mistet den strikke opskrift, og mange af hendes blade er røget til hendes noget yngre søster. Så nu står jeg altså og skal finde en strikket vest opskrift til hende - og helst en, hun vil kunne lide.

Hun har fortalt, at hun skal strikke vesten til en veninde i Horsens. Hun har været syg i nogle måneder nu, og min mor synes, det kunne være en god ide at give veninden noget strik. Hun elsker veste, har hun fortalt, så ja…

Hvor er de flotte gratis strikket vest opskrifter?

Skulle du være interesseret i det, så har jeg fundet nogle fine strikkeopskrifter på spinderup.dk. Deres udvalg er lige til min mors smag, ved jeg.

Men åh ja, det har været en god weekend ellers. Vi skal jo snart på et lille weekendophold, og børnene tager med, så det bliver rigtig hyggeligt formoder jeg. Min dejlige mand og jeg har også været på en lille tur ude i skoven i dag, og ja, så har min skønne datter fået lavet nogle kunstige negle. Hvis alt går som planlagt, så skal vi også på museum engang i næste uge, og ved du hvad, jeg tænkte lige på noget, hvilke musæumer (hvordan skrives det egentlig??) er det her i landet, som er værd at se?

Hm, det skal jeg undersøge.

Gratis strikkeopskrifter: Baby

Hvis du har en baby og har flair samt interesse for at strikke babytøj selv, kan du konstruktivt fylde de stille timer ud med strikning. Det giver noget at lave, og der kommer noget produktivt ud af det. Læs her om gratis strikkeopskrifter. Baby har noget at se frem til :)

For det første undrer jeg mig lidt over, at alle strikkeopskrifter - uanset om det er til baby, børn eller ældre mennesker - ikke altid er gratis. Men ak nej, der findes faktisk strikkeopskrifter, som man som mor (jeg går naturligt ud fra, at der ikke er mange fædre, som strikker) skal hive penge op af lommen. Det synes jeg faktisk er lidt modbydeligt.

Nuvel. Det skal vi ikke forbrænde så meget negativ energi over. Lad os tage et kig på de lækre gratis ting.

Hvis ikke du allerede kender hjemmesiden BabyBusiness.dk, så får du her en varm anbefaling. Som du kan høre på sidens navn, handler det om de kære små babyer. Det er som sådan ikke en strikke-side - og dem kender jeg altså heller ikke nogen af - men det er en rigtig god side, hvor webmasteren bag dagligt bruger mange timer på at formidle tilbud, tips og trends, der relaterer til baby. Ja - og så er gratis strikkeopskrifter jo også noget af det, der er blevet skrevet en god del om.

Sidder du inde med flere gratis strikkeopskrifter?

Måske vi sammen kunne lave en liste over hjemmesider, der har med babystrik at gøre? Hvis du har nogle sider i tankerne, må du hjertens gerne tilføje dine henvisninger ved at skrive en kommentar nederst på denne side :)