Tag-arkiv: Strygning

Dampstrygejern - Tilbud og priser på billige strygejern

Selvom jeg ikke er fan af strygning, er det nu rart med et godt strygejern, når tøjet nu endelig skal stryges. I gamle dage havde min mor et gammel, grimt strygejern, og jeg skal da indrømme, at jeg ikke var særlig vild med at bruge det. Hvis ikke jeg var påpasselig, lavede strygejernet hul eller underlige pletter i tøjet. Jeg tænkte aldrig, jeg ville sige det, men i dag er jeg virkelig taknemmelig for dampstrygejern.

I den ånd har jeg forsøgt at samle en række henvisninger, hvor man kan finde nogle gode dampstrygejern-tilbud. Hvis vores nuværende skulle afgå ved døden, ved jeg i hvert fald, at jeg selv vil blive taknemmelig for denne liste, fordi min hukommelse simpelthen er så dårlig, når det kommer til at skulle huske på ting til hjemmet. Så dette indlæg er også lidt en notits til senere anvendelse for denne herre.

Dampstrygejern-tilbud på nettet - Masser af lave priser

https://www.whiteaway.com/product/bosch-tda8319/
Denne sag fra Bosch ligger til 395 kr. Vandbeholderen er rumlig og transparant, så man altid kan se, om der skal fyldes mere vand på.

https://www.whiteaway.com/product/electrolux-edb5110/
Denne model er fra Electrolux. Prisen er på 399 kr. (wow, 4 kr. dyrere end ovenstående), og fordelen ved den er, at den slukker automatisk efter kort tid. Idet der nemt kan ske uheld, hvis man glemmer at slukke strygejernet mens man er på vej hen for at åbne døren eller svare telefonen, giver jeg gerne de 4 kr. ekstra for denne sikkerhedsforanstaltning. Problemet er bare, at den er pink! Den skal vi kun have i hjemmet, hvis konen betaler :)

https://www.whiteaway.com/product/braun-si510/
Så er vi nået til en Braun. Den er lidt dyrere - 499 kr. - men skulle være ergonomisk og give en god stryge-oplevelse. He-he. Braun har eftersigende sørget for, at dette produkt sikrer en glidende strygning, så det går nemt og hurtigt. Det er jo ganske gode kvaliteter.

Jeg tænker på at opdatere denne liste løbende, så der kan komme lidt flere dampstrygejern-tilbud på. Men indtil videre er der i hvert fald nogle priser, man kan gå ud fra.

Og for at fuldføre min historie, så har jeg siden min mors forfærdelige strygejern stort set aldrig strøget. Jeg har siden hen næsten altid købt strygefri skjorter, så det hårde arbejde kunne blive undgået. Hvis du værdsætter din tid, ville jeg gøre det samme :P