Tag-arkiv: Swimmingpool

Årets tjek for swimmingpool-priser

Så fik jeg langt om længe et hus med have. Det skete her for et par måneder siden, og nu er jeg begyndt at kigge lidt på swimmingpool-priser. Jeg har før skrevet om billige swimmingpools, så jeg har haft tjekket de forskellige swimmingpool-priser rundt omkring online, men da det efterhånden er et år siden, jeg kiggede priserne igennem, er det blevet tid til endnu et tjek af leverandører af swimmingpools.

Ledte du efter en slags sammenligning af swimmingpool-priser, så tag et kig ind på det ældre indlæg, jeg har skrevet. Dér har jeg i hvert fald forsøgt at kigge hos nogle forskellige forhandlere, og jeg synes da, det er lykkes mig at finde nogle nogenlunde fornuftige priser.

Men, men …

Jeg skal sige med det samme, at det nok ikke bliver i år, at vores have bliver prydet med en svømmepøl. Der er nemlig et lille problem, som tager tid at “fikse”. Vores hæk er nemlig ikke særligt høj, og det gør desværre, at folk kan kigge ind i vores have - i hvert fald ind på den del, hvor der er græsplæne og der hvor swimmingpoolen egentlig skulle være, hvis det var.

Så ja - det her indlæg handler egentlig mest om et hurtigt markedstjek om man så må sige. Et markedstjek efter swimmingpool-priser på diverse hjemmesider.

Kom gerne med en anbefaling

Selvom jeg selv mener, jeg har kigget markedet tykt og tyndt igennem, har jeg sikkert overset et eller andet godt tilbud eller bare et site, hvor priserne på swimmingpools er lavere end andre steder. Det sker faktisk tit, at jeg finder noget, som jeg tror er det bedste, men så viser det sig, at der findes meget billigere produkter derude.

Sådan er det jo.

Men jo - kan du anbefale nogle gode sider eller butikker online, så skriv endelig en kommentar. Det ville jeg sætte pris på.

Billig swimmingpool

På et tidspunkt, når ønskeboligen er fundet, skal jeg have fundet mig et godt tilbud på en billig swimmingpool. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at kigge efter det. Jeg har samlet nogle priser på swimmingpools, og de lader til at være ganske billige.

Indtil videre har jeg fundet en pool helt ned til 23.000 kr. Okay - vi snakker mange penge her, men så skal jeg da hilse at sige, at man også kan finde pools til 100.000 kr. og opefter. Alt afhængigt af, hvad du vil have. Men 23.000 er nu en billig pris. Denne billige swimmingpool fra Toscana kan købes på Spahouse.dk (tjek selv her); Den er 7 x 3,5 meter og altså alligevel velegnet til hygge med en Martini i hånden, men også træning til de Olympiske Lege. Spøg til side … man kan i hvert fald sagtens få svømmet nogle baner frem og tilbage, så vi snakker ikke om en af de helt billige swimmingpools fra legetøjsbutikken.

Tilbudet på Toscana’en er faktisk det bedste, jeg har fundet. Poolforhandler.dk har også nogle lækre svømmepøller (spøjst ord i øvrigt), men de er i nogle lidt højere prisklasser. De swimmingpool-priser er godt nok svimlende høje, og ydermere skal man tage betragtning af, at de også skal vedligeholdes. Det ender med at koste en hel del penge at have sådan en, men når man skal, så skal man, og jeg er nu fast besluttet, at der i min kommende have engang skal stå en stor svømmepøl, så jeg kan få morgenmotion og nyde solen sammen med kæresten, familien og vennerne.