Tag-arkiv: Tøj

Blazer til kvinder

Tiderne har ændret sig meget, og det er ikke længere kun moderne for mænd at gå med blazer. Der bliver også lavet blazer til kvinder, men udvalget er selvfølgelig ikke helt så stort som udvalget for det modsatte køn. Nogle vil mene, at kvinder og blazere er en underlig kombination, som overhovedet ikke burde eksistere. Personligt er jeg lidt tvetydig.

Der er visse blazere til kvinder, som kvinder sagtens kan bære. Men der findes også dem, som efter min mening ikke helt burde høre hjemme i en kvindes garderobe. Det er ikke rigtig dametøj, hvis du spørger mig, men jeg respekterer naturligvis dem, der synes, det er pænt for kvinder at gå med blazer.

Det kan groft sammenlignes med en mand, der går med kjole. Dette ser du heldigvis ikke mange steder, og så alligevel: I Skotland bærer mænd kittel. Men det er så en helt anden snak, idet det bunder i tradition.

Billige blazere til kvinder online

Rebuy.dk er altid et godt sted at udforske for modetøj til kvinder såvel som mænd. Jeg har ofte fundet nogle gode tilbud derinde, og lige nu er der også nogle blazere til salg. Malene Birger er en dansk tøjdesigner, som blandt andet også designer jakkesæt og blazers. Hun kører med meget stilrent tøjdesign, og er du en pige, der elsker fedt modetøj, så er Malene Birger et godt tøjmærke at tjekke ud.

Har du været forbi et sted, hvor du kan købe blazere til piger, damer, kvinder og andre former for hunkønsvæsener, :) så må du meget gerne lægge en kommentar, hvis du har lyst til at gøre opmærksom på et godt tilbud eller udsalg, du har set enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Skovmandsskjorte til kvinder, damer og piger

Bliver ordet skovmandsskjorte nævnt, tænker jeg personligt på en kraftig mand med kraftigt fuldskæg, lige som i de der reklamer for skovmandsbrød. Men faktisk kan skovmandsskjorter sagtens klæde kvinder rigtig godt, og selvom det ikke ligefrem er tøj, som kvinder og piger ofte går i, er det ikke helt umoderne med en skovmandsskjorte til kvinder.

H&M har blandt andre nogle rigtig fede skovmandsskjorter til piger og damer. Oftest har de dem til en ganske billig pris, for H&M har jo generelt ret gode priser. Nogle af de ting, jeg har købt hos H&M, har bestemt ikke fejlet noget - ellers ville jeg jo ikke have købt dem ;) Jeg har selv købt nogle lækre skjorter (dog ikke skovmandsskjorter) og meget andet fedt tøj.

Som kvinde kan du også prøve heldet hos Trendsales.dk. Her er der lige nu en Vila-skovmandsskjorte til salg. Trendsales er en online bazar med tøj, og det vil sige, du kan byde på det tøj, der er til salg. Der kan spares rigtig mange penge på tøj, så det vil jeg da anbefale dig at tage et kig på, hvis du er interesseret i at finde gode tilbud på tøj til kvinder og mænd.

Har du selv måske spottet et fint tilbud på de fine skov-skjorter til damer, piger og kvinder på nettet eller i en butik, må du selvfølgelig gerne skrive en kommentar herom. Du udfylder bare felterne nederst på siden :)

Streetwear på udsalg - Find billige udsalgs-priser på cool Streetwear

Jeg har altid elsket at tage på Streetwear-udsalg for at finde nogle gode tilbud. Men det er godt nok lang tid siden, jeg har købt streetwear. Stilen har ændret sig, og det er ikke lige som i de gode, gamle dage, hvor jeg altid rendte rundt i brede bukser og hættetrøjer.

Jeg går stadig med streetwear-tøj engang imellem, men kun herhjemme, når jeg bare skal have noget løst tøj på, der ikke strammer og irriterer.

Skal jeg selv finde noget streetwear på udsalg, vil jeg helt sikkert først tage et kig ind hos PitBull.dk, som har et rigtig godt udvalg, der passer til de flestes behov. Lige nu har de en del fede jakker og t-shirts på udsalg, så længe lager haves. Er du interesseret i at finde det billige streetwear på udsalg til gode priser, så skal du være hurtig med at kigge derind og grabbe tøjet, inden det er for sent.

Jeg rendte rundt i den slags street-tøj, da jeg var 16-22 år. Det var tider :) Nu er stilen anderledes - mere pæn og business-agtig. Men sådan er det jo at blive voksen. Eller i hvert fald for nogle af os. Heldigvis er jeg glad for, at jeg har beholdt noget af tøjet, så jeg altid lige kan tage det på herhjemme, eller når jeg bare skal ned i SuperBest og handle. Jeg synes ikke, det er så vigtigt, at jeg er iklædt fint tøj, når jeg handler i et supermarked.

Giv endelig lyd fra dig, hvis du har set andre gode udsalg eller tilbud online på street-tøj.

Lola Ramona - Udsalg på sko, tasker, støvler og sandaler - Se butikker her

Danske Lola Ramona designer primært fodtøj, det vil sige sko, støvler og sandaler - men også tasker. Stilen er anderledes og unik med spændende farvekombinationer og sammensætninger, der bestemt ikke er set hos mange andre sko-designere. Lola Ramona-udsalg er særligt aktuelle lige nu ude i tøjbutikker online. Så skal du hamstre fede designer-damesko, så er det nu, du skal slå til.

Hos Mishegan.dk kan du lige nu spare helt op til 50 % på Lola Ramona-udsalg. De fleste sko finder du til 50 %, mens mange andre også er nedsat med 30 %. Det er en kæmpe besparelse. Du kan for eksempel få model 1946, der før kostede 899 til nu kun 449 kr. Lækkert. Tag selv et kig ind hos Mishegan og se dig lidt omkring, om udsalget ikke er lige noget for dig.

Hos bjorkfashion.dk finder du også nedsatte priser på de flotte damesko. Er du fan af dette skomærke, så tjek begge online-skobutikker og se, hvilke tilbud og priser, der er bedst i forhold til de ønsker og forventninger til damesko.

Måske du lige har set nogle andre gode udsalg på Lola Ramona? Eller kender du andre sider, der sælger designersko til damer/kvinder og voksne piger i samme friske og anderledes stil, så må du endelig skrive det i kommentarerne herunder. Jeg er altid på udkig efter nogle gode priser og tøjmærker, jeg ikke har stiftet bekendtskab med før. Jeg håber, du kan hjælpe. Og på forhånd tak :)

Designers Remix Collection på udsalg i disse online shops - Lækkert dametøj

Bag Designers Remix Collection står danskeren Charlotte Eskildsen, som designer det flotte dametøj, som er meget populært. Tøjmærket kom til verden i 2002, og er et stort hit blandt modebevidste piger og kvinder, der gerne vil have noget lækkert tøj, som også er dansk-designet.

Lige nu kan du finde mange gode Designers Remix Collection-udsalg online. Stilen er sexet, udfordrende og nyskabende; et eksempel er tøjet med det karakteristiske kattehoved - hvilket er ganske specielt indenfor dametøj, men også meget anderledes og flot.

Hos lbask.dk kan du lige nu finde gode udsalg på Designers Remix Collection, hvor du blandt andet kan finde en lækker tunika med kattehoved til nedsat pris.

På den populære online bazar med tøj til damer såvel som mænd, trendsales.dk, kan du også finde et godt udvalg og byde på nogle af det lækre tøj, Charlotte Eskildsen har designet.

Fashionforme.dk har også et godt tilbud lige nu, hvor du kan købe nogle super-cool leggins, som er nedsat med 20 %.

Der er masser af Designers Remix-udsalg for tiden, så det er bare om at komme ud af busken og være hurtig til at sikre sig noget af det flotte dametøj, der lige nu kan købes til billige priser online.

Kan du anbefale nogle gode forhandlere af dette tøjmærke til kvinder, må du gerne skrive det i form af en kommentar her på siden. Det ville jeg sætte stor pris på. Der findes altid gode udsalg rundt omkring, og kender du til et, så vil jeg da meget gerne vide det :)

Paprika-tøj - Flot dametøj til en billig pris online - Se shops her

Paprika er normalt et tøjmærke, som forhandles i butikker såsom Føtex. Paprika-tøj er lækkert dametøj, der samtidig er rigtig billigt.

Men det er ikke kun i supermarkedet, du kan finde Paprika-tøj. Det kan helt bestemt også købe online, og det kan du gøre hos online tøjbutikker som SmartGirl.dk samt Nelly.com. Kæresten og jeg blev enige om, at det faktisk er ret pænt det dametøj, de laver. Jeg kan personligt godt lide deres Chiffon rara dress, som kan købes helt ned til 249 kr. hos Nelly.com. Det er en super-billig pris på en rigtig flot kjole.

Kender du andre tøjbutikker for kvinder, der forhandler tøjmærket Paprika, må du meget gerne skrive en hurtig kommentar nederst på siden. På forhånd tak. Og huske endelig også at tjekke de gode tøj-udsalg, som der køres med lige nu ;)

Modström-udsalg - Billige tilbud på stilet modetøj online

Danske Modström er et populært mærke inden for dametøj, og lige nu kan du spare rigtig meget på det lækre dametøj fra Modstrøm på udsalg. Modström forsyner Danmark hvert år med hele 6 kollektioner, og derudover laver de også deres X-Line-kollektion.

Deres dametøj sender et klart signal: Det er det et super kvindeligt look blandet med et rå udtryk. Det er stilet tøj til moderne piger, der går op i mode. Og derfor er det også meget populært blandt piger og kvinder, der elsker cool tøj.

Der er udsalg på Modströms egen tøjbutik online, hvor du lige nu spare op til 70 % på mange forskellige varer. En besparelse på 70 % er ikke småting, når der er tale om et populært og lækkert tøjmærke som dette. Så det er bare om at komme ind og se, hvilke konkrete tilbud på dametøj de har lige nu. Tjek deres outlet-sektion, hvor de lige nu kører med udsalg. Deres populære Money-jakker og Monster-jakker er lige nu nedsat med 700 kr.!

Kender du nogle gode tøjbutikker på nettet eller bare IRL, hvor der lige nu er gode tilbud at indhente, så skriv det endelig i kommentarerne her nederst på denne side.

Estelle-tøj - Pænt og billigt dametøj og pigetøj

Er du ude på at spare lidt ekstra penge på dametøj, så er der gode besparelser at gøre, hvis du køber Estelle-tøj.

Estelle laver pænt dametøj og til en pris, hvor alle kan være med. Det er altid dejligt med tøjmærker og tøj, der samtidig er flot, men heller ikke koster alverden. Et kendt eksempel er H&M, som driver en meget succesfuld forretning, hvor både mænd, kvinder, piger og drenge kan købe billigt tøj.

Hvor kan tøjet købes?

Jeg kender flere, som helst ikke vil blive set i en Tøj & Sko-butik - men hér kan du faktisk købe Estelle-tøj. Ud over det, er der generelt rigtig mange penge at spare, hvis man handler hos Tøj & Sko, hvis du bare skal have helt basale ting, såsom sokker, undertøj, kjoler, bukser, skjorter og bukser. Tag et kig ind i din nærmeste butik og se, om der ikke er et godt tilbud for dig.

Bilka sælger også Estelle-dametøj og -pigetøj. Faktisk har jeg oplevet, at Bilka generelt har noget ganske udmærket tøj til billige priser, og når jeg står i tøjsektionen i en af deres butikker, er jeg bestemt ikke bleg for at tage et lille kig. Der er masser af pænt herretøj såvel som dametøj til favorable priser.

Kender du andre forhandlere, må du meget gerne skrive det i kommentarerne.

Rosemunde-udsalg! Stort udsalg på tøj fra Rosemunde

Det kendte, danske modebrand Rosemunde kommer hvert år med fire kollektioner af tøj til kvinder og piger. Ofte kan du spare mange penge ved at finde Rosemunde på udsalg, og det er ikke så svært at finde det gode udsalg, idet Rosemunde sælges i over 700 tøjbutikker.

Lige nu kan du spare op til 50 % på det flotte tøj til damer og piger fra Rosemunde på udsalg. Ved at klikke ind på deres tøjbutik online, kan du finde en masse flot dametøj og pigetøj til nedsatte priser. 50 % er en rigtig god besparelse, og de tilbyder endda også et godt tilbud, hvor du kan købe 2 stk. tøj og dermed spare på den måde. Det har jeg ikke set i andre tøjbutikker på nettet.

Inde på deres side kan du få et kort frem, så du kan finde din nærmeste dametøjsbutik, og måske kan du finde et godt Rosemunde-udsalg i en by i nærheden af dig.

Der er især rigtig meget gang i udsalgene for tiden. De store tøj-udsalg er netop startet, og kvinder, mænd, piger og drenge flokkes i det nærmeste storcenter, og internettet bliver gransket for de lækre priser.

Har du nogle gode anbefalinger i denne forbindelse - har du spottet et udsalg, eller bare et kanon-godt tilbud - må du meget gerne lige bruge 1 minut på at nævne det i kommentarfeltet nederst på siden :)

Hunkemöller-undertøj - Udsalg og billige priser på det lækre lingeri

Skal du rigtig forkæle dig selv med lækkert undertøj eller lingeri, så er Hunkemöller-undertøj virkelig en klasse for sig og helt sikkert noget, som mange kvinder, der gerne vil have lidt ekstra, har i deres garderobe. Hunkemöller holder ofte kæmpe udsalg på deres undertøj - frækt og pænt såvel som helt normalt og stille og roligt undertøj.

Min kæreste har fortalt, at hun mange gange har set Hunkemöller-undertøj på udsalg, hvor man kunne spare helt ned til 70 %. Inde på Hunkemoller.dk skiltes der lige nu med 50 %-udsalg. Så det er bare om at komme ind i din nærmeste forhandler og finde nogle gode tilbud.

[STARRATER]

Kæresten har en del frækt lingeri og pænt undertøj fra Hunkemøller, som hun har købt til en billig pris i Århus. Et godt tidspunkt at købe dametøj på er lige nu, hvor der er gang i udsalg landet rundt. Der er sindssygt mange penge at spare, nu hvor julen er forbi og alle tøjbutikker holder udsalg.

Min egen mening om Hunkemöllers undertøj er, at jeg er helt vild med det. Nu er jeg også så heldig at have den smukkeste kvinde på Jorden, så undertøjet sidder jo godt på hende. Men der er ikke tvivl om, at det er noget rigtig flot og lækkert lingeri, der er tale om - med blomster, blonder og jeg skal komme efter dig.

Kender du selv nogle gode butikker, hvor de har billige priser, eller har du set et udsalg enten online eller i en lingeributik, så må du meget gerne lige skrive det i en kommentar her på bloggen :)

Læderjakke til kvinder - Billige læderjakker til damer og piger

Som det er med skindjakker til damer går skindjakker til damer heller aldrig af mode. En skindjakke passer perfekt til for eksempel et par fede Acne-jeans eller en flot læder-nederdel. Det vil altid være moderne inden for dametøj - og selvfølgelig også herretøj - i et eller andet omgang. Personligt synes jeg en læderjakke til kvinder giver et råt og selvstændigt udtryk. Det giver en tøjstil med kant og coolness

Flot Vero Moda-læderjakke til kvinder nedsat med 400 kr.

[STARRATER]


Det er lykkedes mig at finde denne flotte læderjakke fra Vero Moda, og den er på tilbud.

Tjek læderjakken hos Smartgirl.dk her

Når du køber en læderjakke laver du også en god investering i og med, læderjakken kan holde i rigtig mange år, såfremt du også passer godt på den. For at jakken kan få en høj levetid, kan du imprægnere den - og så har du altså en jakke, der holder.

Læderjakke til kvinder - Billige priser, udsalg og tilbud online

Der er to veje at gå i forhold til køb af læderjakker: Du kan vælge at købe en brugt jakke på eksempelvis en side som rebuy.dk, hvor rigtig mange danskere sælger og køber modetøj, eller du kan købe en ny. Man kan sige, at der er fordele ved begge veje: Er du mere til en læderjakke til kvinder, der er blevet gået i og dermed er blød, så køb en brugt. Vil du hellere have din helt egen, som ingen har gået i, er det jo også fedt - men så er den også stram og skal gås til. Nogle steder sælges brugte læderjakker faktisk til dyrere priser end nye. Hvad du er til, er selvfølgelig et temperament-spørgsmål og et spørgsmål om, hvilken tøjstil, du går efter.

Trendsales.dk er også en god side. Den kalder sig Danmarks største tøjbazar. Her finder du nærmest alt inden for dametøj og herretøj. Der er tøj til alle, og ofte er der fede tilbud og udsalg med lækre priser. SmartGirl.dk er også en af Danmarks største tøjbutikker online med et gigantisk udvalg lækkert modetøj og selvfølgelig også jakker i læder.

Kan du anbefale andre steder, må du gerne skrive det i kommentarfeltet nederst her på siden. Der er altid fede udsalg derude; så del gerne med os andre :)

Huer til kvinder - Billig hue til kvinden, der også vil have kvalitet

Kulden har ramt lille Danmark, og er du kvinde, har du - lige som mænd - brug for at pakke dig ind i det helt rigtige vintertøj, så du kan holde kulden ud. Huer er noget af det vigtigste i forhold til at holde sig varm. Huer til kvinder findes i mange forskellige størrelser og designs, men det er ikke alle huer til kvinder, som passer lige godt til alle. Faktisk ser jeg ikke så mange kvinder med huer - det er mest mænd. Måske er det fordi, kvinder tenderer til at gå mere op i deres hår?

UPDATE - Lækre og moderne damehuer her

Smartgirl.dk finder du virkelig et stort udvalg, og så har de gratis levering, hvilket er super-lækkert :)

Egentlig kan jeg ikke se den store forskel på huer til kvinder og mænd. Mænd gider selvfølgelig ikke bære en pink hue - men det er vist også det. Jeg kan ikke se design-forskellen. Kan begge køn ikke bare bruge samme slags hue, eller er det bare mig, der er gået glip af et eller andet? Hvad mener du?

Billige huer - vinterhuer

Jeg vil anbefale friluftsland.dk, som efter min mening har et virkelig stort udvalg i huer til folk i alle aldre, køn og størrelser. De har nogle priser, jeg synes er okay. De fleste huer ligger til en pris á 200 kr. - så det er til at betale sig fra. Selvom det er sådan et lille stykke påklædning, der koster så meget i forhold til, hvor meget man får, så er det altså vigtigt, at man får sig en hue.

Derfor er huer vigtige

Alle bør gå med hue, når det er koldt - eller i det mindste med noget, der dækker ørene. Hvis jeg stod og kun kunne vælge imellem en enkelt beklædningsgenstand i den kolde vintertid, så ville jeg vælge en hue, for det er hér, jeg får mest “varme”.

Jeg mødte engang en mand, som fortalte mig, at det er øreflipperne, som er det vigtigste sted at holde varmt. Om man skal tro på det, ved jeg ikke. Men hovedet er vigtigt - det skal holdes varmt. Uden diskussion.

Hvad kan du anbefale?

Har du opdatet nogle tilbud eller udsalg, så sig frem! Lad os få nogle flere butikker på bordet, som sælger huer til kvinder og mænd - men også til børn og unge. Skriv blot en kommentar nederst her på siden.

Overtøj til damer - Billigt overtøj til kvinder og piger - Gode priser

Der findes utroligt meget overtøj til damer, som kan købes billigt netop i disse dage, men selvfølgelig også hele året rundt - hvis bare man kender de rigtige steder, hvor der findes flot og billigt overtøj til damer. Meget dametøj kan købes på tilbud, og læser du dette mens januar-udsalget er i gang, så kan du finde nogle sindssygt billige priser i de forretninger, der kører med de helt store udsalg lige nu.

Her er nogle gode muligheder

Se DressMe.dk og Online-mode.dk, som har masser af gode tilbud lige nu!

Smartgirl.dk er også en fed shop med super priser.

Overtøjet til kvinder kan være alt lige fra frakker til smarte jakker. Frakker er bedst her i den kolde vintertid - og ja, det er i skrivende stund koldt her i lille Danmark. Pelsfrakker er gået hen og blevet meget populære - så det er et godt bud på overtøj.

Overtøj til damer til billige priser online

Hos Bon´a parte finder du et kæmpe udvalg i billigt dametøj. Her er jeg sikker på, at du kan finde et rigtig godt tilbud; her er alt lige fra uldfrakker til flotte jakker. Derudover kører Lagersalg.nu lige nu med super-tilbud - der er en masse tøj, der er blevet nedsat i prisen. Du kan faktisk spare op til 95 % - så det er værd at tage et kig forbi dér. Tjek det selv ud og se, om du ikke kan gøre en god handel.

Aktuelle tilbud på dameovertøj

Kender du ellers et sted, hvor de lige nu sælger dameovertøj billigt, så skriv gerne din henvisning i form af en kommentar herunder, nederst på siden, hvor du kan finde et kommentarfelt. Der er altid steder - enten på nettet eller ude i de danske butikker - hvor man kan gøre et rigtig godt køb.

Korsetter - Billige og flotte - Find et billigt korset til en god pris

Skal taljen skrumpes ekstra meget ind, så de kvindelige former kan blive fremhævet, skal der et korset til. Men hvor køber man billige korsetter på nettet eller ude i butikkerne?

Jeg har lige fundet nogle gode tilbud!

Online shoppen Frandeli.dk har nogle rigtig flotte corsager og korsetter til fornuftige priser. Måske nettets fedeste udvalg lige nu?

Først og fremmest, så er det nok bedst, hvis du afprøver korsettet ude i en butik, så du kan finde den rigtige størrelse, der passer dig. Et korset kan hurtigt klemme så meget til, at det bliver ekstremt ubehageligt, og det holder jo ikke.

Korsetter billigt online

Hos OrionOnlineShop kan du finde et stort udvalg i billige korsetter, der er rigtig frække. Derudover er der Frandeli, som har et ganske stort udvalg og nogle særdeles eftertragtede priser. Måske du kan finde dit næste korset dér? Hos Østrogen har jeg læst mig til, at smshop.dk bliver anbefalet, idet priserne skulle være meget lavere i forhold til andre steder. Tjek det selv ud og se, om du kan finde noget til en billig pris dér.

Er det synd eller bare flot?

Personligt synes jeg det er lidt synd, hvis en kvinde skal gå rundt i et korset i mange timer. Det kan bestemt ikke være behageligt. Men heldigvis er det jo ikke, som det har været. I gamle dage var det jo nærmest et must, og specielt alle de fine piger gik rundt med korset.

Kender du til nogle gode forretninger?

Sig endelig frem, hvis du har set et sted eller to, hvor der måske er udsalg eller bare nogle billige tilbud, der rykker.

Se også: Dirndl

Køb billigt tøj på januar-udsalg 2011

Gem nogle af de penge, du bruger på julegaver, og brug dem i stedet på det store januar-udsalg. 2011 er blot endnu et år, hvor der igen i januar måned kommer kæmpe prisnedsætninger på mange forskellige varer - heriblandt tøj. Lad os se på, hvor januarudsalget i 2011 kommer til de danske butikker, der sælger lækkert tøj til billige priser.

Hvad enten du er på udkig efter herretøj eller dametøj, er der altid gode muligheder for at spare penge på tøj. Nogle vælger at tage på januarudsalg i London, hvor du kan spare ekstremt meget på cool tøj i blandt andet det populære stormagasin Harrods, mens nogle vælger at blive i Danmark og dermed spare på flybilletten.

Lækkert tøj til billige priser på nettet

Skal du spare rigtig meget på herretøj i januar 2011, så kan jeg - ud over at tjekke Lagersalg.nu - varmt anbefale dig at tage et kig ind hos Wagner og Tøjeksperten lige så snart, du har vendt kalendersiden. Jeg handler selv ofte hos dem - dog ikke på nettet - men jeg skal selv helt sikkert tage et kig for at se, om jeg ikke kan finde nogle fede, billige bukser eller andet nice.

[STARRATER]

Damesko str 43 og opefter - Damesko i store størrelser

Find billige damesko i str 43 her: Er man kvinde og er højere end gennemsnitsdanskeren, betyder det også, at éns tøj og sko skal være i de større størrelser. Ud fra mine egne iagttagelser på nettet såvel som ude i den virkelige verden, er det specielt svært at finde sko i større størrelser - især damesko. De fleste fuldvoksne kvinder går bare ikke i størrelse 42, 43, 44 og opefter.

Research: Ifølge Google Suggest er søgningen damesko str 43 åbenbart relativt populær; den står i hvert fald øverst på listen af forslag. Kan vi ud fra det konkludere, at den mest udbredte kvindefod hos kvinder med større fødder end gennemsnitskvinden er størrelse 43? Det er ikke hårde data, som hvis vi havde foretaget en undersøgelse blandt en repræsentativ del af danske kvinder. Dog kan vi konkludere, at der findes en relativt stor andel kvinder, som bruger damesko i str 43; men vi ved ikke det eksakte tak og de eksakte forhold.

Billige damesko str 43

Ovenstående var blot tilfældige tanker, jeg har gjort mig. Lad os i stedet tage et kig på butikker på nettet, hvor de dejlige damer med skostørrelse 43 kan købe billige damesko. Jeg har selv været ude at kigge på nettet, og jeg skal hilse at sige, at jeg nu ved, at kvinder kan se frem til noget af en udfordring, når de skal finde damesko i store størrelser. Der findes nemlig ikke særligt mange forhandlere. Indtil videre har jeg kunnet finde Bastacosi.dk, og ærlig talt kan jeg ikke finde meget mere af høj kvalitet. Kan du hjælpe? Det ville være synd, hvis ikke der fandtes flere online skobutikker med damesko af større proportioner :(

Skindfutter - Udsalg på billige futter til børn, mænd og kvinder

Det er for alvor blevet tid til at kigge efter udsalg på skindfutter, hvis fødderne skal holdes varme i den kolde tid for en billig penge. Kvinder, mænd og børn - alle 3 er udstyret med kvinder, og alle 3 har brug for skindfutter, hjemmesko, hjemmefutter, eller hvad de nu ellers bliver kaldt :) Her er nogle tip til, hvordan du finder de billige skindfutter på udsalg.

Hvis ikke du er et mærkedyr og - som jeg - gerne vil få mest muligt for pengene, så læs med her. Der findes mange “alternative” steder, hvor man kan købe billige skindfutter til børn og voksne.

Har du virkelig ikke mange penge, så er genbrugsbutikker altid en billig løsning. Det forudsætter, at du ikke har noget imod at gå i skindfutter, som andre måske har svedet i :P Personligt, så ved jeg ikke, om det er en løsning for mig; der skal i hvert fald en ordentlig gang kogevask til, inden jeg sætter mine royale fusser i brugte futter :)

En bedre løsning er supermarkeder. Netto, Fakta, Brugens, Føtex, Bilka - you name it - det store udsalg på hjemmesko, skindfutter og hyggelige hjemmefutter er startet i supermarkederne. Du finder ikke de dyre mærkevarer som hjemmesko fra Bundgaard, men til gengæld får du billige futter til alle - futter, som nok skal holde varmen.

En tredje løsning er nettet. Du finder måske ikke samme billige varer som i supermarkederne, men fordelen er, at det er nemt at sammenligne priser på forskellige webshops, og så kan man efter at have lavet sin egen prissammenligning vurdere, hvilken butik, der sælger det billigst.

QXL og andre auktioner på nettet er også en fed mulighed for at finde en billig vare generelt. Du finder sjældent et decideret udsalg på skindfutter eller andre futter, men du muligheden for at finde det billigt er rimelig stor.