Tag-arkiv: Tablet

iPad 2 - Billig iPad 2, hvor? iPad 2-priser, hvor meget? Se her!

Du kan lige nu få iPad på afbetaling hos L’easy. Helt bestemt et besøg værd, hvis du vil nøjes med at afbetale i stedet for at lægge en masse penge på een gang :)

iPad 2 16gb Wifi

iPad 2 64gb Wifi + 3G

iPad 3 - 16 GB WiFi

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at eje en iPad, men jeg har prøvet den her for nylig, og jeg må “desværre” overgive mig til Apples nye tablet. Nu er iPad 2 så blevet annonceret, og jeg kan nærmest ikke vente med at få fingrene i den. Jeg har ejet en MacBook i nogle år efterhånden, så nu er tiden kommet, hvor jeg bliver nødt til at købe et Apple-produkt mere.

OBS: Information om iPad 2 kom frem 2. marts, og det er som det ser ud lige nu (fra 11. marts) kun muligt at købe iPad 2 i udlandet. Denne artikel vil derfor blive opdateret løbende med priser og information. Du er velkommen til at bidrage og give dit besyv med, hvis du har nyttig information, der relaterer til denne artikel. Det ville jeg sætte stor pris på.

iPad 2 - Billig iPad 2 i Danmark

Hvor køber man en billig iPad 2 i Danmark? Indtil videre må du nøjes med at vente, men hvis du vil være blandt de første, der får fat i denne lækre sag fra Apple, kan du skrive dig op på Apples hjemmeside og få besked via mail, lige så snart, den udkommer i danske butikker. Skriv dig op her »

iPad 2 - Priser

Hvor meget koster den? Hvad er iPad 2-prisen i Danmark? Lige nu kan du kun købe den i udlandet via Apple Store på Apple.com. Den er sat til salg 11. marts. Og prisen er 499 $, rundt regnet 2.700 danske kr. ifølge kursen i skrivende stund. Hvad den reelle iPad 2-pris kommer til at være, når den rammer de danske butikker, er ikke helt til at sige.

Skal du have den?

Har du allerede 1′eren, vil du så sælge den og købe 2′eren? Vil du købe den i udlandet? Eller du er måske slet ikke til de dersens tablets?

Lad mig høre din mening.

Jeg ser i hvert fald meget frem til at holde den smukke tablet i mine hænder, surfe rundt online og lave det, jeg ellers nu gør, når går på nettet. Måske skal der også spilles lidt på den, men nu får vi at se. Den skal primært bruges til surfing, research og læsning af gode e-bøger og den slags. Nu har jeg kun prøvet den i et begrænset tidsrum - altså 1′eren - og den er ikke helt optimalt til at skrive større afhandlinger, fordi touch-tastaturet ikke lige er det bedste til at skrive en masse på. Men måske kommer det an på tilvænning?