Tag-arkiv: Tasker til mænd

Tasker til mænd - Tilbud, udsalg og billige priser

Jeg har længe rendt rundt med en helt basic Lacoste-taske (til mænd, selvfølgelig), og den har jeg været rigtig glad for. Den er helt sikkert stilet, og mærket er jo rigtig populært og noget, som de fleste - efter mit kendskab - forbinder med coolness.

Desværre er tasker til mænd bare ikke altid særligt praktiske, medmindre man ikke har så meget, man skal have med sig. Den slags tasker er ment til mænd, der kun lige skal have højst et par bøger med. Måske kan en lille laptop også sniges med ind, hvis den ikke vejer for meget.

Ofte vælger jeg min rygsæk, som jeg i øvrigt også bruger som skoletaske, når jeg skal ind på seminariet. Jeg bruger den også til indkøb, og her rækker det bare ikke med de små tasker. Til mænd er udvalget jo alligevel stort, selvom det største udvalg er til kvinder - men man kan alligevel finde nogle gode tilbud og udsalg på billige tasker til mænd, og idet min gamle Lacoste-taske er ved at være lidt nedslidt, er jeg så småt på udkig efter en ny.

Med det sagt, så køber jeg udelukkende tasken, fordi det er pænt - ikke fordi, det er det mest praktiske. I så fald havde jeg forlængst kvittet den nuværende taske og kun brugt min rygsæk.

Lækre og billige tasker til mænd

Den nye side miinto.dk viser udvalg og tilbud på herretasker på en nem måde. Hvis du vil have et godt overblik over priser og udvalg, så er miinto helt sikkert et godt sted at starte.

Selvom det er fedt med et kendt mærke på skuldertasker til mænd og kvinder, såsom Lacoste, Boss eller kun til kvinder: Mulberry-tasker og ADAX-tasker (udsalg), så har jeg ikke noget imod, hvis det ikke er det mest kendte mærke, så længe tasken er pæn og helst ikke for flashy.

Har du selv nogle steder/sider, du kan anbefale, så skriv endelig en kommentar :)

tasker til mænd 260 210

miinto.dk