Tag-arkiv: Tasker

Nova-tasker - Udsalg på de lækre håndtasker og skuldertasker

Ofte kan man ud fra den taske, en kvinde bærer, se, hvilken type hun er. Det er der i hvert fald nogle, der mener. Er man til den minimalistiske taske-stil, kan der eksempelvis være tale om en kvinde, som har styr på tingene og går meget op i orden og et simpelt look. Nova-tasker er må kendetegnes som værende meget minimalistiske. Nova-tasker er typisk hverken særligt store eller bombastiske i udtrykket.

Er du til denne minimalistiske stil, så er Nova-tasker lige noget for dig. Jeg har været ude at ransage nettet for billige priser og udsalg, og har til dig fundet Nova-tasker på udsalg hos bagintown.dk. Henvisningen fører direkte til en søgning på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan se en Klassisk skuldertaske (Model Florida) på udsalg. Førprisen var på 700 kr., og lige nu kan du få den til 400 kr. 300 kroners besparelse på sådan en lækker taske er helt sikkert godt.

Giv dit besyv med

Er du tilfældigvis faldet over en anden online shop, der sælger tasker fra Nova, må du meget gerne lige bruge et lille minut på at tilføje en kommentar sammen med en henvisning. Hvis du har fundet nogle udsalg eller tilbud, hvor prisen er nedsat med lige så meget eller endnu mere, hvorfor så ikke dele det os andre, så vi også kan få glæde af det?

DKNY-tasker - Online shops med billige Donna Karan-tasker

DKNY - Donna Karan New York - er gået hen og blevet et utroligt populært mærke. Der findes især stor efterspørgsel efter DKNY-tasker, fordi de er designet i flot, men samtidig casual stil, og passer til mange kvinders stil. Af egen erfaring ved jeg, at der er stor efterspørgsel - men hvor finder man egentlig alle de gode online-shops, der sælger disse dametasker? For jeg kan sige med det samme: der er ikke mange af dem - selvom det er et utroligt populært modemærke.

Kæresten har selv nogle rigtig flotte tasker. Ha-ha - okay, det kunne misforståes. Til jul fik hun en Esprit-taske af sin mor, som er rigtig, rigtig lækker. Selvom hun ikke har brug for flere håndtasker, tror jeg nu alligevel, hun kunne tænke sig en fra Donna Karan.

Billige DKNY-tasker i online shops

Udbuddet er som jeg har nævnt ikke det størrelse. Hvorfor, ved jeg bare ikke. Men jeg har fundet et par shops, hvor du kan købe taskerne til faktisk ret rimelige priser online.

Første sted, du kan kigge, er hos NET-A-PORTER, som jeg vistnok også har anbefalet før i forbindelse med Mulberry-tasker eller ADAX-tasker (udsalg).

Shoppen er ret populær - dog skal jeg lige hurtigt sige, at de kun har 2 DKNY-tasker i deres online shop. Det er jo ikke ligefrem det vilde udvalg.

Er det ikke noget for dig, så tjek Rebuy.dk og søg efter taskerne der. I skrivende stund er der i hvert fald en enkelt til salg.

Nå ja, heller ikke det store udvalg dér.

Tredje bud er dba.dk, som også har lidt. Men meget lidt.

Har du et fjerde og femte bud på, hvilke online shops, der sælger taskerne, vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv blot en kommentar herunder. Det tager kun et par sekunder :)

Tasker til mænd - Tilbud, udsalg og billige priser

Jeg har længe rendt rundt med en helt basic Lacoste-taske (til mænd, selvfølgelig), og den har jeg været rigtig glad for. Den er helt sikkert stilet, og mærket er jo rigtig populært og noget, som de fleste - efter mit kendskab - forbinder med coolness.

Desværre er tasker til mænd bare ikke altid særligt praktiske, medmindre man ikke har så meget, man skal have med sig. Den slags tasker er ment til mænd, der kun lige skal have højst et par bøger med. Måske kan en lille laptop også sniges med ind, hvis den ikke vejer for meget.

Ofte vælger jeg min rygsæk, som jeg i øvrigt også bruger som skoletaske, når jeg skal ind på seminariet. Jeg bruger den også til indkøb, og her rækker det bare ikke med de små tasker. Til mænd er udvalget jo alligevel stort, selvom det største udvalg er til kvinder - men man kan alligevel finde nogle gode tilbud og udsalg på billige tasker til mænd, og idet min gamle Lacoste-taske er ved at være lidt nedslidt, er jeg så småt på udkig efter en ny.

Med det sagt, så køber jeg udelukkende tasken, fordi det er pænt - ikke fordi, det er det mest praktiske. I så fald havde jeg forlængst kvittet den nuværende taske og kun brugt min rygsæk.

Lækre og billige tasker til mænd

Den nye side miinto.dk viser udvalg og tilbud på herretasker på en nem måde. Hvis du vil have et godt overblik over priser og udvalg, så er miinto helt sikkert et godt sted at starte.

Selvom det er fedt med et kendt mærke på skuldertasker til mænd og kvinder, såsom Lacoste, Boss eller kun til kvinder: Mulberry-tasker og ADAX-tasker (udsalg), så har jeg ikke noget imod, hvis det ikke er det mest kendte mærke, så længe tasken er pæn og helst ikke for flashy.

Har du selv nogle steder/sider, du kan anbefale, så skriv endelig en kommentar :)

tasker til mænd 260 210

miinto.dk

ADAX-tasker på udsalg - Spar voldsomt meget online

ADAX-tasker er utroligt populære blandt kvinder, der gerne vil have noget ekstra specielt og lækkert, når det kommer til håndtasker og skuldertasker. I forhold til popularitet ligger de nogenlunde lige som Mulberry-tasker Og lige nu kan du spare mange penge på de flotte MAANII BY ADAX-tasker på udsalg online hos eksempelvis dottiedoo.dk.

Hos dottiedoo.dk kan du blandt andet købe en lækker, grå ADAX-taske på udsalg til 119,70 kr., hvor førprisen lå på 399,00. Det er et tilbud, der vil noget, og du skal være hurtig med at slå til, hvis du vil sikre dig tasken til denne billige pris.

Tjek også de andre nedsatte priser. Der er helt sikkert noget at hente.

Denne type taske er et must inden for accessories til kvinder, der gerne vi profilere sig som lidt ud over det sædvanlige. Det er i hvert fald min forståelse. Jeg synes, de er utroligt flotte, og jeg kunne sagtens overveje at købe enten noget fra Mulberry eller ADAX til min kæreste, næste gang hun skal forkæles med en lille, sød gave :)

Har du set andre spændende modetaske-udsalg på nettet eller ude i en butik, må du meget gerne tage dig tid til lige at skrive det her nederst på siden.

Jeg har i hvert fald fået øjnene op for dette mærke, og engang snart skal jeg helt sikkert udnytte nogle af de mange udsalg, der er at finde på nettet. Det er bare billige at handle den slags online - det siger min erfaring i hvert fald.

Lad mig høre fra dig, hvis du har set et super-udsalg eller et godt tilbud et sted. Det ville glæde mig overordentligt :)