Tag-arkiv: Tegn på graviditet

Tegn på graviditet – Symptomer på, at du er gravid

Tror du, at du er gravid? Er du ikke sikker, så skal du kigge efter symtomer og tegn på graviditet. Du tænker måske: “Er jeg gravid?” Hvorfor har jeg det så underligt? Symptomerne på, at man er med rogn er typisk ømhed i dine bryster og de såkaldte cravings: at du har lyst til at spise lidt speciel mad, som du normalt ikke har lyst til. Læs mere her.

Hvilke symptomer er der, når man er gravid. Der er mange tegn på graviditet, som man bør lægge mærke til. Her er nogle af dem. Den typsike tegn på graviditet kan du stort set altid stole på. Det kan for eksempel være, at du har lyst til “speciel” mad - mad, du normalt ikke har lyst til. Du kan også have morgenkvalme eller have ømhed i brysterne.

Det er i hvert fald nogle af tegnene på, at du er gravid. Jeg synes, du skulle læse videre på Netbaby.dk, for der er rigtig mange gode råd, hvis du er interesseret i symptomer på, om du er gravid med en lille baby.

God fornøjelse med din graviditet. Husk at spise sundt, få sovet ud, undgå at ryge og at drikke for meget. Hvis ikke du undgår dårlige ting, skal du være klar over, at det kan give helt andre symptomer, som kan skade både dig og din baby.