Tag-arkiv: Tilbud

Tilbud på brændekløver - Gør en besparelse på adskillige tusind kroner

Jeg har i dag set et virkelig godt tilbud på en brændekløver, som måske kunne have din interesse. Jeg sidder ofte og kigger tilbudsaviser igennem - primært på nettet, men også i de reklamer, vi får tilsendt herhjemme. Og hver eneste dag finder jeg ting til nedsatte priser, gode udsalg og tilbud. Nu har jeg så lige fået tilbudsavisen fra Jem & Fix i dag, og minsandten, om der ikke er et kanon brændekløver-tilbud.

Hvis du har set, hvad sådan nogle “fætre” koster fra ny, så kan jeg godt forstå, at du kigger efter tilbud.

Billig pris hos Jem & Fix

Brændekløveren koster kun 2.695 kr. Jeg har så lige tjekket landnettet.dk, hvor man kan sætte skovmaskiner til salg, som er anvendt før, og her er der en til 15.000 kr. Er du gal en pris. Men den er så også med hydraulisk kran - så det har sikkert en del at sige om prisen.

Den fra Jem & Fix kommer med stativ og 2-trins-pumpe og har en maks. kløve-længde på 520 mm og en maks kløve-diameter på 300 mm. Hvis ikke du har fået deres tilbudsavis, så tag et kig ind på deres hjemmeside, hvor du kan downloade deres kampagneavis. Der er altid gode tilbud at finde dér.

Er det en god pris, eller snakker vi bare om en kløver af lav kvalitet?

Andre steder?

Kan du anbefale andre sider eller butikker og byggemarkeder, så hører jeg gerne fra dig i kommentarsporet. Læg gerne en hurtig kommentar, så andre også kan få glæde af det :)

Moccamaster - Tilbud på Moccamaster-kaffemaskine - KBG 741 og andre

Technivorm-Moccamaster leverer ægte kvalitet, når det kommer til Moccamaster-kaffemaskiner. Skal du have ægte mocca, og til en billig pris, så lad mig hjælpe dig med at finde en vaskeægte, billig Moccamaster på tilbud. For gode tilbud, dem er der skam nok af, men det skal også været et tilbud, der er godt, ikke?

Der er intet som en dejlig mocca lavet med en Moccamaster. En af de mest populære modeller er klar KBG 741 (også kendt som K 741). Her snakker vi virkelig lækker kaffe og mocca, der er alle pengene værd. KBG 741 er en kaffemaskine, der virkelig sparker r*v.

Selvom det ikke er noget, vi har snakket om at få herhjemme, (vi skal lige have andre ting først, såsom en opvaskemaskine), så kunne jeg sagtens forestille mig, at damen ville sige ja tak, hvis jeg fandt en Moccamaster på tilbud. Og det er lige det, jeg har gjort.

Godt Moccamaster-tilbud

Den bedste tilbud på Moccamaster har jeg fundet hos Merlin. Kaffemaskinen koster 1.120 kr., og så skal jeg lige hilse at sige, at der er gratis fragt. Jeg har ikke fundet det billigere andre steder (har du set et sted, hvor den kan fås til en bedre pris, må du endelig sige til).

Men nu er det altså også udelukkende den populære model, KBG-741, jeg har kigget efter. Der findes jo mange andre modeller - men da jeg ved, at netop denne model er god, så ser jeg ingen grund til at lede efter andre modeller, medmindre du som læser kan anbefale noget andet?

Moccamasteren er så godt som købt. Jeg glæder mig til at brygge nice mocca og kaffe om morgenen, hvor det bare er essentielt for os herhjemme for at få en god start på dagen. Det lyder måske lidt spooky - men vi elsker altså kaffe.

Bezzerwizzer-tilbud - Køb det populære brætspil til en billig pris online

Efter at have prøvet det sjove brætspil, Bezzerwizzer, første gang, fik det mig til at ville købe det. Jeg har altid elsket brætspil, men der har været en periode på nogle år her, hvor jeg ikke rigtig har spillet noget som helst, der ligner brætspil. For at det ikke skal være løgn, så har jeg selv lavet brætspil for flere år tilbage - men det har været mere i rollespilsgenren. Bezzerwizzer er så noget helt andet.

Bedste Bezzerwizzer-tilbud online - Hvor er den billigste pris?

Brætspil kan næsten altid findes til en pris, der slet ikke er fair, i blandt andet butikker som Fætter BR og lignende. Det er ganske enkelt spild af penge. Dengang, jeg var lidt af en nørd, og gik meget op i den slags spil, fik jeg købt det dengang populære Heroes-brætspil i netop BR. Internettet var ikke lige noget, som fandtes i vores husholdning dengang, så jeg måtte betale prisen, og den var bestemt ikke lav.

Heldigvis findes der i dag en masse gode steder, hvor du kan købe Bezzerwizzer på tilbud online til rigtig gode priser.

Det bedste Bezzerwizzer-tilbud, jeg er kommet frem til, er hos CoolShop.dk, som i øvrigt er en meget populære side, netop fordi, deres priserne på deres varer ofte er helt i bund og meget lavere, end hvad du kan finde andre steder på nettet.

Dér kan du købe Bezzerwizzer til en pris a 199 kr., og det er endda inklusiv fragt. Det er sgu en fin nok pris, så tilbud hapser jeg. Jeg glæder mig til at spille det sammen med kæresten på en hyggelig aften med lidt god vin.

Alternativer til CoolShop

Du kan altid være heldig med at finde brætspil i en genbrugsbutik eller på sider som guloggratis eller dba. Det skulle da være muligt at finde spillet til 100 kr., hvis det nu sælges som nyt for 200. Dog har jeg ikke lige tjekket det, for jeg foretrækker ærlig talt, når det er nyt :)

Har du spottet et andet godt tilbud, må du endelig sige til.

Waders på tilbud og billige skridtstøvler på udsalg

Et par gode waders er et must, hvis du skal ud i vandet. Måske er du aktiv fisker, og vil gerne lidt længere ud i vandet for at fange de store fisk. I så fald er det essentielt, at du finder dig nogle waders, og god kvalitet.

Du kan sagtens finde nogle billige waders på tilbud, men du skal være opmærksom på, hvilken type, du køber. Det bedste er uden tvivl nogle, der er åndbare. Det vil sige, at huden kan ånde igennem wadersne (hedder det overhovedet det?).

Går du rundt i lang tid i vandet, er det også vigtigt, at huden kan ånde. Ellers ender det med at blive lidt af en svedig affære, og det er der ingen, der er særligt interesseret i :)

Waders på tilbud, hvor?

Inde hos shop.go-fishing.dk - en dedikeret shop til lystfiskere og professionelle fiskere - finder du en række gode tilbud på waders. Her er ikke kun standard-produkter, men også de helt specielle til de professionelle. Du kan eksempelvis finde nogle Devilfish Neopren-waders på tilbud lige nu til kun 599 kr. Eller nogle åndbare skridtstøvler til samme pris.

De gamle dage

Jeg husker selv dengang, jeg var med min far ude at fiske. Det var noget helt nyt for mig, og jeg så naturligvis rigtig meget op til min far og synes, at hans hobby, lystfiskeri, var rigtig spændende. Men det blev aldrig til så meget. Jeg fangende engang en ål og måske nogle få aborrer. Og det var så det. Vi var aldrig ude i vandet, men jeg kunne godt have tænkt mig at prøve det, og jeg planlægger at gøre det engang i den nærmeste fremtid.

Hvor køber du henne?

Kom endelig med nogle anbefalinger af gode butikker enten online på nettet eller i en butik i Danmark.

Nylonstrømper med mønster

Nylonstrømper er et must, hvis du skal gå med kjole - især i den kolde tid, hvor benene nemt fryser. Dog kan nylonstrømperne også skjule uheldigheder på benene, såsom små sår (eksempelvis efter barbering) eller lidt hår, som ikke lige er blevet barberet af.

Jeg refererer ofte til min smukke kæreste her på bloggen, og det vil jeg gøre igen. Hun har nemlig en del lækre nylonstrømper med mønster, og det er noget, som “far” her godt kan lide. Nogle rigtig flotte nylonstrømper med mønster kan bare passe super-flot til en lille kjole.

Billige nylonstrømper med mønster på tilbud

Jeg ved fra kæresten af, at der ofte er gode tilbud på flotte nylonstrømper med mønster i diverse supermarkeder, som har en tøj-sektion. Det kan for eksempel være Bilka, men især Føtex har ofte noget lækkert til en billig pris. Jeg har skam også selv - som fyr - købt lidt i Føtex, men det er primært simple ting som halstørklæder og diverse accessories.

En anden god mulighed for at finde lidt billigt nylonstrømpe er online-mode.dk, som lige nu har et tilbud på 89 kr. på nogle strømper i nylon, som jeg personligt synes er rigtig flotte.

Hvor handler du?

Kummefryser-tilbud - Billige kummefrysere på udsalg, hvor?

Hvad skal man gå efter?

Kæresten og jeg er rigtig glade for at købe store kødpakker. Dels sparer vi en masse penge, fremfor at købe tingene i et supermarked, men kvaliteten er også højere. Desværre er det også sådan, at vi ikke har så meget fryser-plads, og derfor er vi på udkig efter en billig kummefryser på tilbud eller på udsalg, så der kan blive plads til mere kød. Idet vi er ret prisbevidste herhjemme, så SKAL det altså være en kummefryser på tilbud.

Der er to faktorer, der spiller ind i vores valg: Strømforbruget på kummefryseren samt pladsen. Den skal selvfølgelig være energimærket eller i hvert fald ikke sluge alt for meget strøm, og så skal den være stor nok til at kunne rumme en masse lækkert kød :) Naturligvis skal der også være andet i den.

En side, vi efterhånden er blevet rigtig glade for, når det kommer til at finde priser på hvidevarer, er WhiteAway.com. Det er rigtig nemt at bruge deres side, fordi man kan vælte energiklasse og prisniveau. Og så er der ingen tvivl om, at deres priser er super billige.

Så smut ind på WhiteAway, hvis du vil finde dig et godt kummefryser-tilbud eller bare et godt tilbud på hvidevarer.

Vi ved i øvrigt også, at de er beliggende tæt på os, så det er jo også en fordel i forhold til levering. Eller. Nå nej, den er jo gratis hos dem. Det kan jeg godt lide. Alle butikker på nettet burde sende med fri levering. Der er heller ingen tvivl om, at folk hellere vil handle på sådanne sider. Det er så træls, at der skal komme de der ekstra penge oveni i prisen, og det vil mange rigtig gerne undgå.

Ekstern harddisk på tilbud: Hvad skal jeg gå efter?

Det er ret ofte, at du finder et tilsyneladende godt tilbud på harddiske i eksempelvis ALDI eller andre supermarkedet. Jeg er selv hoppet på vognen. Jeg købte en ekstern harddisk på tilbud i ALDI, men først for sent fandt jeg ud af, at jeg skulle have undersøgt markedet lidt bedre.

Det er ikke fordi, jeg har noget imod ALDI. Tværtimod. Men desværre er deres produktbeskrivelser ikke, tja, helt i top (af mangel på en anden formulering). Det, der var problemet - som så ikke rigtig er et problem - var, at den eksterne harddisk, jeg havde købt på tilbud til en rigtig billig pris, kom med en strømforsyning. Som nævnt, er det i sig selv ikke et problem, men det er en irritation, at man skal tilslutte den eksterne harddisk til stikkontakten, hver eneste gang, den skal tages i brug.

Dengang vidste jeg bare ikke, at det en med strømforsyning, jeg var ved at købe, men jeg leverede den alligevel ikke tilbage, fordi jeg faktisk fik en del megabytes for pengene.

Hvad er vigtigt i forhold til eksterne harddisks?

- Og er det godt at gå efter de billige modeller?

Først og fremmest bør du kigge på, hvor mange gigabyte, du får for pengene. Men det er bestemt ikke alt. For hvis du er typen, der gerne vil bruge harddisken flittigt, er det også vigtigt at se på selve overførselshastigheden; denne måles i RPM. Det siger sig selv: jo hurtigere jo bedre.

Så husk inden køb altid at sammenligne flere harddiske, så du kan finde det tilbud, der passer bedst til dig og til den bedste pris.

Og jo, det kan sagtens betale sig at købe en billig ekstern harddisk på tilbud, men kig lige en ekstra gang efter, hvad du reelt får med. En strømforsyning er en unødvendigt irritation efter min mening. Drop strømforsyningen og gå efter en, der er USB-powered. Kig på hvor meget plads, du får for pengene, og se også efter hastighed. SATA er i den hurtige ende (har jeg hørt - lad være med at tage mit ord for det).

Herreure på tilbud - Find et billigt herreur på udsalg i dag og spar mange penge

Der er flere, der mener, at et herreur symboliserer magt og prestige. Personligt er det lang tid siden, jeg har gået med ure. Du kan eksempelvis læse min historie om billige Casio-ure, og så vil du vide, at jeg ikke har gået efter herreure på tilbud i mange år. Men det betyder ikke, at jeg ikke har ønsket mig at finde et billigt herreur på tilbud.

Jeg er faktisk i gang med at kigge på gode tilbud på herreure, fordi jeg synes, det er rigtig pænt med et ure til herrer. Jeg er ikke enig om at det symboliserer alt ovenstående - men det er da et tegn på, at man som mand gør lidt ekstra ud af sit udseende.

Det bliver dog nok ikke til et Casio-ur denne gang. Jeg har kigget rigtig meget på Seiko-ure. Jeg synes virkelig meget om Seikos design, og kvaliteten skulle også være helt i top. Men prisen er desværre også derefter. Du skal i hvert fald slippe afsted med nogle tusind kroner, medmindre du selvfølgelig finder dette herreur på tilbud.

Men hvor finder man så billige ure til herrer? Jeg har kigget et par minutter på nettet, og der er i hvert fald trendytime.dk, som lige nu har nogle ret flotte Camel-ure til nedsat pris. Jeg må indrømme, at jeg aldrig, før nu, har hørt om dette mærke. Jeg troede, det var et cigaretmærke :)

Men urene er i hvert fald rigtig flotte. Og ved du hvad - trendytime.dk har faktisk også tilbud på Casio-ure. Sikke et held. Nu får jeg jo næsten lyst til at købe et - men jeg gør det ikke.

Kan du anbefale nogle gode sider, der sælger herreure på tilbud eller på udsalg, må du meget gerne skrive det i form af en hurtig kommentar. Det ville jeg helt sikkert sætte stor pris på. Det haster ikke at finde et ur for mit vedkommende - så jeg kan sagtens vente og granske markedet lidt nærmere, inden jeg køber.

Boxmadras-tilbud - Billige boxmadrasser finder du her

Soveværelset er for mange et helligt sted - et sted, hvor man i sin seng skal genvinde kræfterne og bare slappe af. Mange benytter også sengen til at læse gode bøger, men vi kan nok blive enige om, at en sengs primære formål er, at bidrage til en god nattesøvn.

Det at have god boxmadras til sengen er dermed ret vigtigt, hvis man gerne vil sove tungt og længe nok til, at kroppen kan restituere. En dejlig, blød dyne, en fornuftig pude og en boxmadras er det vigtigste i forhold til søvnen.

Mange af de helt billige boxmadrasser, der er købt på tilbud, kan sagtens være fine nok. Det har jeg selv erfaret, og derfor går jeg aldrig rigtig efter noget, der er ekstremt dyrt. Dog skal man passe på med ikke bare at købe den første og bedste boxmadras på tilbud, for det er nu ret vigtigt, at den også, at boxmadrassen passer til netop dit behov.

Det, man kan gøre, er, at man - hvis det er muligt - afprøver den boxmadras, man har udset sig til at købe, inden selve købet. Det kan spare dig en masse bøvl og i værste fald penge, hvis du lige tester madrassen ude i en fysisk butik såsom JYSK - som jeg gerne vil anbefale meget højt - så du ikke pludseligt står med en boxmadras, der - selvom den er købt på tilbud - bare ikke giver dig det, du har behov for.

Undgå at sove uroligt om natten og brug hellere lidt tid på at teste en boxmadras eller to. Når du så har udset nogle billige boxmadrasser i en fysisk butik, så kør en tur hjem og begynd at ransage nettet for at se, om du ikke kan finde netop denne boxmadras på tilbud i en online butik, der sælger ting til soveværelser.

Tag et kig ind hos JYSK, hvor der altid er gode udsalg og tilbud. Det er hér, jeg finder mine ting til soveværelset, hvis det skal være rigtig billigt.

Læs også følgende artikler:

Madrasser-tilbud: Her finder du en billig madras
Elevationssenge-tilbud: Her er de billige elevationssenge
Elevationssenge-test: Lav din egen test, inden køb

Jensen-senge på tilbud - Køb billig Jensen-seng på udsalg

Den første Jensen-seng så dagens lys i 1947, og siden da er populariteten og udbuddet efter Jensen-senge steget og steget. Du kan sige rigtig meget godt om sengene, men en ting, der er karakteristisk og som kendetegner senge, elevationssenge, madrasser og topmadrasser fra dette mærke, er den høje kvalitet og den store fokus på komfort. Ligger du ikke godt i en Jensen-seng, er der bare et eller andet galt.

Med andre ord er Jensen et must, hvis liggekomfort er noget, du sætter høj pris på.

Tilbud på Jensen-senge - Køb billigt her

Inde hos sejsdyner.dk finder du nogle rigtig gode tilbud og priser. Hvad siger du til en kontinentalseng til kun 4.195 kr. Det er et godt tilbud.

Jeg har også fået et tip om, at du kan købe Jensen-senge billigt i Sverige via eksempelvis sider som sova.se. Personligt kan jeg ikke selv se, at det skulle være billigere, men måske er der noget, der er gået forbi mit hoved. Du kan lige selv prøve at undersøge det og se, om det er billigere end i Danmark, eller om priserne bare er de samme eller måske endda højere. Den højeste pris på en kontinentalseng på sova.se koster over 37.000 svenske kr. Det er sgu lige lovlig meget at give, synes jeg. Men jeg har så ikke fundet det danske modstykke til netop denne seng, så jeg ved ikke, om det rent faktisk er et godt tilbud, eller om det bare er en vanvittig pris.

Har du selv nogle gode tips i forhold til dette indlæg, må du gerne skrive det i kommentarerne. Er priserne lavere i Sverige, eller er de ikke? Kender du et godt sted, med billige priser, tilbud eller udsalg, så skriv endelig.

Weekendseng på tilbud - Billige weekendsenge på udsalg til god pris

Weekendsengen er et smart supplement til kravlegården, idet den kan klappes sammen og haves med overalt. Det er ganske praktisk, lige lige som en paraplyklapvogn (tilbud).

Selve navnet weekendseng er ganske spøjst, synes jeg. Måske du kan forklare, hvad der menes med det?

Gode weekendseng-tilbud

Der er flere steder, hvor du kan købe weekendsenge på tilbud til en ganske eftertragtet pris. Har du ikke noget imod, at weekendsengen er blevet brugt, kan du forsøge med et kig ind hos guloggratis.dk, hvor der lige nu er en del brugte weekendsenge til billige priser.

Hos freakshop.dk finder du også et fint tilbud, hvor der med weekendsengen (Carena) også medfølger en bæretaske, så du nemt kan pakke sengen ned og tage den med overalt.

Personligt ville jeg gå efter en, der er blevet brugt - eller også ville jeg se mig lidt om efter flere tilbud og udsag på nettet. Ovenstående seng til baby fra Carena koster 499, men det må kunne lade sig gøre at finde noget, der er lidt billigere online.

Inde hos babyhome.dk finder du så også en til 449. Her får du også en madras (tilbud) med, og desuden er der en lomme udenpå sengen.

Hos JYSK kan du i øvrigt ofte også finde nogle gode udsalg.

Har du ellers set andre gode tilbud på weekendsenge, må du gerne bruge et minuts tid på at lige at skrive om din erfaring herunder i feltet, hvor det er muligt at kommentere.

Paraplyklapvogn - Tilbud og udsalg på paraply-klapvogne online

En paraplyklapvogn er rigtig smart, idet den kan klappes sammen. Og så kan du jo have paraply-klapvognen med overalt. Det er meget handy. Bor du i lejlighed lige som jeg, er det smart, fordi du ikke behøver at parkere klapvognen udenfor eller ude på gangen, hvor alle kan få adgang til den.

Jeg har spottet et fint paraplyklapvogn-tilbud inde hos kaereboern-odense.dk. Det er af mærket Chicco, og den er nedsat fra 899,95 til 499. Det er jo næsten halv pris - så det er ret lækkert. Og så har den en lille solskærm/soltag så baby-barnet kan beskyttes mod solen. Måske du kan bruge det til noget? Du kan i hvert fald selv gå ind og tjekke klapvognen ud og se, om den passer til dig.

Ellers er der jo alternativer: Du kan altid finde billige, brugte klapvogne rundt omkring. Se du på mærker som Cybex, skal du betale over 1.000 kr. - og det er lidt rigeligt at give for en paraplyklapvogn - men du får sikkert også høj kvalitet til prisen, og så må man gå ud fra, at den holder i mange (helst rigtig mange) år. Babysam.dk har i hvert fald nogle Cybex-klapvogne, hvis det skulle være noget, du er interesseret i.

Men som du nok har regnet ud, ville jeg hellere gå efter noget brugt - eventuelt spørger venner og bekendte, om de lige står og skal af med en. Man kan jo være heldig, og jeg synes ikke det er så vigtigt, hvis den er blevet anvendt af andre. Så længe den ikke er helt smadret, må det da være fint nok?

Kender du ellers til nogle gode paraplyklapvogn-tilbud derude - online eller i en butik i Danmark - må du hjertens gerne kommentere.

Odder-barnevogn på tilbud - Udsalg og billige priser på barnevogne

Odder-barnevogne er sjældent på tilbud, men man kan være heldig nogle gange. Af hvad jeg har læst, er det bare generelt møgsvært at finde tilbud på barnevogne fra Odder eller et hvilket som helst andet mærke.

Det er lidt af en svær ting som forælder at håndtere, for barnevogne er godt nok dyre - ikke mindst Odder-barnevogne. Tilbud eller udsalg har jeg ikke set noget som helst af. Der var på et tidspunkt, hvor der var en på tilbud, nedsat med 600 kr., men derudover er det noget nær umuligt at finde billige barnevogne, eller i hvert fald dem med nedsat pris, eller tager jeg helt fejl? Jeg håber for min egen og andres skyld, at det er tilfældet - men correct me if I’m wrong, så bliver jeg glad ;)

Alternativet er altid at købe en brugt barnevogn

Sådan er det, når man står som forælder uden flere millioner på bankkontoen. Det kan virkelig betale sig at købe brugte barnevogne og andre ting til baby og børn, i stedet for at betale i dyre domme for noget nyt. Tjek dba eller andre sider, hvor brugte barnevogne sælges og købes flittigt.

Er der et tilbud derude?

Er der et godt tilbud, som er jeg gået glip af, så skriv endelig, så alle kan få glæde af det. Jeg synes altid, der er gode udsalg og babyartikler til nedsatte priser rundt om på nettet, men jeg har bare haft svært ved at finde tilbud på Odder-barnevogne og barnevogne generelt. Skriv endelig, hvis du har set noget enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Britax Römer-autostol - Tilbud og udsalg på autostole sparer dig mest

Skal du have en Römer-autostol, så køb den på tilbud. Det kan kun betale sig, for en autostol bliver ikke rigtig nedslidt på samme måde som så meget andet babyudstyr og børneudstyr. Der er mange Römer-autostole på tilbud online, men der er også andre måder, hvorpå du kan finde billige autostole.

Min kærestes bror købte faktisk en brugt via min kærestes gode veninde Kristina. Hun solgte den brugt til halv pris, og det slår altså alligevel de fleste tilbud på Britax Rømer-autostole - uanset om du køber på udsalg online eller ude i en butik, der sælger artikler til baby og børn.

Men det er sådan, at nogle bare ikke vil købe brugt, og heller vil have splinternye ting til deres barn. Og fred være med det. Vil man ofre de penge, så er det helt i orden med mig - men så kan man også bruge lidt tid på at finde nogle tilbud. Og lad mig da fortælle dig om eet sted, hvor du kan finde Rømer-autostole på tilbud. Det kan du billigalu.dk, hvor du faktisk kan spare 675 kr. Det er en lækker besparelse, men beslutter du dig alligevel for at købe en, der er blevet siddet i før, så spørg familie, venner og bekendte, om de ikke har en eller kender en, der tilfældigvis skal af med en.

Facebook er også et godt sted at stille den slags spørgsmål - eller Twitter for den sags skyld. Så kan du få folk til at retweete din anmodning, og så er der potentielt rigtig mange mennesker, der kan hjælpe dig.

Kender du ellers nogle gode steder, hvor det er muligt at købe autostolene til en billig pris, så må du gerne smide en kommentar :)

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Mikrobølgeovn-tilbud: Billige mikroovne på tilbud til gode priser

Du kan sagtens finde nogle billige mikrobølgeovne på tilbud og spare virkelig mange penge, hvis du kigger de rigtige steder samt går efter de rigtige mærker.

Microovn i høj kvalitet?

Jeg anbefaler personligt KitcheOne.dk

Da jeg for første gang flyttede helt for mig selv - væk fra min daværende kæreste - skulle jeg til at bo i en lejlighed, hvor der ikke var andet end to lusede kogeplader og ingen ovn. Da jeg ikke er den store “bager” eller generelt aldrig har brugt ovn til madlavning særligt meget, bestemte jeg mig for at købe en mikrobølgeovn på tilbud. Den skulle altså være på tilbud, for jeg var studerende, og du ved jo sikkert godt, hvordan økonomien er.

Jeg fandt til min store overraskelse et super mikroovn-tilbud i Føtex. Det var for ca. 3 år siden, og mikroovnen fungerer stadig fejlfrit. Det er en mikrobølgeovn af mærket Melissa. Det er et lavprismærke (hedder det der?). Min elkoger er af samme mærke, og den kører stadig - også på tredje år.

Så hvis du kan finde et mikrovn-tilbud i et supermarkedet eller online, så kig efter Melissa. Jeg har kun gode erfaringer med det mærke, og også selvom det ikke har været på tilbud, så kan du som regel få Melissa-produkter til en billig pris.

Er der andre, der har oplevet det samme eller kender mærket? Det får i hvert fald min varmeste anbefaling!

Kender du ellers til nogle steder i Danmark, hvor man kan købe billige mikroovne - må gerne være på nettet også - eller har du set et mikrobølgeovn-tilbud et sted - eller noget på udsalg - så grib tastaturet og skriv en kommentar, så andre kan drage nytte af det.

Vi har allerede to mikroovne her i huset (den anden er ovenpå), så vi har ikke behov for flere. Men nu har du i hvert fald fået min anbefaling. Jeg hører gerne fra dig, hvis du også har noget på hjerte :)

Billig swimmingpool

På et tidspunkt, når ønskeboligen er fundet, skal jeg have fundet mig et godt tilbud på en billig swimmingpool. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at kigge efter det. Jeg har samlet nogle priser på swimmingpools, og de lader til at være ganske billige.

Indtil videre har jeg fundet en pool helt ned til 23.000 kr. Okay - vi snakker mange penge her, men så skal jeg da hilse at sige, at man også kan finde pools til 100.000 kr. og opefter. Alt afhængigt af, hvad du vil have. Men 23.000 er nu en billig pris. Denne billige swimmingpool fra Toscana kan købes på Spahouse.dk (tjek selv her); Den er 7 x 3,5 meter og altså alligevel velegnet til hygge med en Martini i hånden, men også træning til de Olympiske Lege. Spøg til side … man kan i hvert fald sagtens få svømmet nogle baner frem og tilbage, så vi snakker ikke om en af de helt billige swimmingpools fra legetøjsbutikken.

Tilbudet på Toscana’en er faktisk det bedste, jeg har fundet. Poolforhandler.dk har også nogle lækre svømmepøller (spøjst ord i øvrigt), men de er i nogle lidt højere prisklasser. De swimmingpool-priser er godt nok svimlende høje, og ydermere skal man tage betragtning af, at de også skal vedligeholdes. Det ender med at koste en hel del penge at have sådan en, men når man skal, så skal man, og jeg er nu fast besluttet, at der i min kommende have engang skal stå en stor svømmepøl, så jeg kan få morgenmotion og nyde solen sammen med kæresten, familien og vennerne.