Tag-arkiv: Transporttaske til hunde

Transportkasse til hund - Billige transportbure og transporttasker til hunde

Når hunden skal transporteres, skal det helst gøres så behageligt som muligt for den. Jeg ser ofte folk, der bruger transporttasker eller transportkasser til deres hunde (og katte) i bussen eller toget; jeg foretrækker selv at tage hunden med som den er, eventuelt have den på skødet, hvis ikke den kan få en siddeplads. Men skal hunden på en længere rejse, kan det være en god idé at købe en ordentlig kasse eller bur til hunden. Jeg har i denne forbindelse kigget lidt på, hvor man finder billige transportkasser til hunde.

Jeg vil personligt anbefale dig at kigge ind hos PetDreams.dk, hvis du skal finde de billigste og bedste transporteringskasser og bure til hunde.

Ved første kig blev jeg lidt forbavset over priserne på transportbokse til hunde. De er ikke helt billige, skal det siges. Og dog kommer det ikke helt bag på mig, for jeg ved jo, hvad jeg selv har givet for hundekurven til vores Luna (F1-labrador-tæve). Efter et mere dybdegående kig, realiserede jeg, at størrelsen på hunde naturligvis har meget at sige. Har du en stor hund, har den naturligvis behov for hundeartikler af noget større proportioner, end hvis det bare var en lille puddelhund, det drejede sig om. Jo større hund, jo mere koster det. Det må man tage med sig som hundeejer.

Transportering af hunde koster altså alt afhængigt at størrelsen. Groft sagt. Jeg har set, at udstyr til hundetransport kommer op på at koste 1.000 kr. eller mere. Der må jeg give mig og sige, at så mange penge har jeg ikke tænkt mig at give. Hvad synes du er en rimelig pris?

Billigste transportkasser til hunde

Nok undren og grublen over for høje priser. Lad os tage fat i, hvor det er billigst at købe hundetilbehør i forbindelse med transportering. Efter at have kigget flere hjemmesider igennem, har jeg indtil videre konstateret, at Petdreams.dk har nogle af de bedre tilbud på hundetransportudstyr. En transporttaske i blå - som endda kan foldes sammen - til omkring 300 kr. er helt bestemt til at overkomme. Eller en hundetransportkasse, som er flygodkendt til cirka samme pris, er heller ikke helt galt.

Så tag et smut forbi Petdreams.dk, hvis det er noget for dig. Der er nok noget tid til, jeg skal ud at rejse med min Luna, men når tiden kommer, så ved jeg nu, hvor jeg skal købe bur til hunde for en billig pris.

Har du selv erfaringer med hundekasser, hundetasker og hvad der nu ellers er (der findes godt nok mange forskellige hundeartikler derude), så er du velkommen til at dele din viden med os andre.