Tag-arkiv: Udsalg

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

  • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Skindtasker på udsalg - Find en lækker skindtaske billigt her

Skindtasker har vundet indpas i den moderne kvindes garderobe de seneste mange år. Næsten en hver kvinde med smag for modetøj bærer i dag en flot skindtaske, som enten har kostet det hvide ud af øjnene eller er blevet fundet på tilbud eller på udsalg. Og rigtig mange kvinder går faktisk efter skindtasker på udsalg, fordi tasker af skind og læder koster som udgangspunkt en hel del - specielt hvis vi snakker de lækre mærker, såsom ADAX og Mulberry.

Til dem, som er interesserede i skindtasker på udsalg i den lidt billigere ende, men stadig også gerne vil have en skindtaske, der er lækker, vil jeg anbefale at tage et hop ind hos bagintown.dk, som generelt har tasker til ganske konkurrencedygtige priser.

Find billige skindtasker på udsalg her

Tag et kig ind hos bagintown.dk her, hvis du vil se det gode udsalg. Du finder et rimelig udvalg, og priserne starter på 125 kr. Det er altså nogle gode tilbud, du ikke bør gå glip af, hvis du er på udkig efter flotte tasker til gode priser.

Hvis du ved mere

I tilfælde af, at du kender til andre online shops, der kører med udsalg på skindtasker, må du meget gerne tage et kig nederst her på siden, hvor du kan skrive en kommentar. Har du set et stort udsalg eller bare nogle tilbud på tasker, punge og lignende accessories til kvinder, skal du bestemt ikke tøve med at dele med os andre.

Vingino Jeans på udsalg - Du sparer ekstremt meget på det lækre børnetøj her

Omend børnetøjsmærket Vingino Jeans er lidt misvisende, fordi det ikke kun er jeans, Vingino Jeans laver, men meget andet, som for eksempel t-shirts, jakker, skjorter, boxershorts, nå ja, og jeans :) Men derudover, så snakker vi et mærke af børnetøj i ekstremt lækker kvalitet og stil. Skal dit barn have det fedeste af det fedeste, så er dette tøjmærke helt bestemt et godt valg.

De store udsalg er jo lige startet og jeg kan love for, at du kan spare rigtig meget på børnetøj lige nu.

Virgino Jeans på udsalg

Smaahjerter.dk har lige nu nogle lækre tilbud. De har masser af tøj til børn fra Vingino Jeans på udsalg. Hvad siger du for eksempel til nedenstående Karla-jakke til kun 486,25 kr., som før kostede 749? Den er sgu fed, er den ikke?

Vingino Jeans - jakke

Du kan finde meget mere på udsalg inde i shoppen. Personligt synes jeg, at denne grå Enna-t-shirt med sølvnitter er vold-sej. Før kostede den 349, men nu kan du købe den til 226,25 kr. Lækkert nok.

Vingino Jeans - t-shirt

Det her er virkelig mærketøj til børn.

Har du set andre gode udsalg på Vingino Jeans, så lad mig endelig høre fra dig i kommentarfeltet.

Det her er nok noget af det cooleste børnetøj jeg længe har set. Det er bestemt ikke billigt, men hos Smaahjerter.dk kan du faktisk spare rigtig meget. Det er jo altid dejligt med udsalg - især når vi snakker generelt dyrt mærketøj til børn.

Anyways, lad mig høre fra dig, hvis du har andre gode bud på, hvor man kan finde tøjet til billige priser.

Nylonstrømper med mønster

Nylonstrømper er et must, hvis du skal gå med kjole - især i den kolde tid, hvor benene nemt fryser. Dog kan nylonstrømperne også skjule uheldigheder på benene, såsom små sår (eksempelvis efter barbering) eller lidt hår, som ikke lige er blevet barberet af.

Jeg refererer ofte til min smukke kæreste her på bloggen, og det vil jeg gøre igen. Hun har nemlig en del lækre nylonstrømper med mønster, og det er noget, som “far” her godt kan lide. Nogle rigtig flotte nylonstrømper med mønster kan bare passe super-flot til en lille kjole.

Billige nylonstrømper med mønster på tilbud

Jeg ved fra kæresten af, at der ofte er gode tilbud på flotte nylonstrømper med mønster i diverse supermarkeder, som har en tøj-sektion. Det kan for eksempel være Bilka, men især Føtex har ofte noget lækkert til en billig pris. Jeg har skam også selv - som fyr - købt lidt i Føtex, men det er primært simple ting som halstørklæder og diverse accessories.

En anden god mulighed for at finde lidt billigt nylonstrømpe er online-mode.dk, som lige nu har et tilbud på 89 kr. på nogle strømper i nylon, som jeg personligt synes er rigtig flotte.

Hvor handler du?

Streetwear på udsalg - Find billige udsalgs-priser på cool Streetwear

Jeg har altid elsket at tage på Streetwear-udsalg for at finde nogle gode tilbud. Men det er godt nok lang tid siden, jeg har købt streetwear. Stilen har ændret sig, og det er ikke lige som i de gode, gamle dage, hvor jeg altid rendte rundt i brede bukser og hættetrøjer.

Jeg går stadig med streetwear-tøj engang imellem, men kun herhjemme, når jeg bare skal have noget løst tøj på, der ikke strammer og irriterer.

Skal jeg selv finde noget streetwear på udsalg, vil jeg helt sikkert først tage et kig ind hos PitBull.dk, som har et rigtig godt udvalg, der passer til de flestes behov. Lige nu har de en del fede jakker og t-shirts på udsalg, så længe lager haves. Er du interesseret i at finde det billige streetwear på udsalg til gode priser, så skal du være hurtig med at kigge derind og grabbe tøjet, inden det er for sent.

Jeg rendte rundt i den slags street-tøj, da jeg var 16-22 år. Det var tider :) Nu er stilen anderledes - mere pæn og business-agtig. Men sådan er det jo at blive voksen. Eller i hvert fald for nogle af os. Heldigvis er jeg glad for, at jeg har beholdt noget af tøjet, så jeg altid lige kan tage det på herhjemme, eller når jeg bare skal ned i SuperBest og handle. Jeg synes ikke, det er så vigtigt, at jeg er iklædt fint tøj, når jeg handler i et supermarked.

Giv endelig lyd fra dig, hvis du har set andre gode udsalg eller tilbud online på street-tøj.

Odder-barnevogn på tilbud - Udsalg og billige priser på barnevogne

Odder-barnevogne er sjældent på tilbud, men man kan være heldig nogle gange. Af hvad jeg har læst, er det bare generelt møgsvært at finde tilbud på barnevogne fra Odder eller et hvilket som helst andet mærke.

Det er lidt af en svær ting som forælder at håndtere, for barnevogne er godt nok dyre - ikke mindst Odder-barnevogne. Tilbud eller udsalg har jeg ikke set noget som helst af. Der var på et tidspunkt, hvor der var en på tilbud, nedsat med 600 kr., men derudover er det noget nær umuligt at finde billige barnevogne, eller i hvert fald dem med nedsat pris, eller tager jeg helt fejl? Jeg håber for min egen og andres skyld, at det er tilfældet - men correct me if I’m wrong, så bliver jeg glad ;)

Alternativet er altid at købe en brugt barnevogn

Sådan er det, når man står som forælder uden flere millioner på bankkontoen. Det kan virkelig betale sig at købe brugte barnevogne og andre ting til baby og børn, i stedet for at betale i dyre domme for noget nyt. Tjek dba eller andre sider, hvor brugte barnevogne sælges og købes flittigt.

Er der et tilbud derude?

Er der et godt tilbud, som er jeg gået glip af, så skriv endelig, så alle kan få glæde af det. Jeg synes altid, der er gode udsalg og babyartikler til nedsatte priser rundt om på nettet, men jeg har bare haft svært ved at finde tilbud på Odder-barnevogne og barnevogne generelt. Skriv endelig, hvis du har set noget enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Britax Römer-autostol - Tilbud og udsalg på autostole sparer dig mest

Skal du have en Römer-autostol, så køb den på tilbud. Det kan kun betale sig, for en autostol bliver ikke rigtig nedslidt på samme måde som så meget andet babyudstyr og børneudstyr. Der er mange Römer-autostole på tilbud online, men der er også andre måder, hvorpå du kan finde billige autostole.

Min kærestes bror købte faktisk en brugt via min kærestes gode veninde Kristina. Hun solgte den brugt til halv pris, og det slår altså alligevel de fleste tilbud på Britax Rømer-autostole - uanset om du køber på udsalg online eller ude i en butik, der sælger artikler til baby og børn.

Men det er sådan, at nogle bare ikke vil købe brugt, og heller vil have splinternye ting til deres barn. Og fred være med det. Vil man ofre de penge, så er det helt i orden med mig - men så kan man også bruge lidt tid på at finde nogle tilbud. Og lad mig da fortælle dig om eet sted, hvor du kan finde Rømer-autostole på tilbud. Det kan du billigalu.dk, hvor du faktisk kan spare 675 kr. Det er en lækker besparelse, men beslutter du dig alligevel for at købe en, der er blevet siddet i før, så spørg familie, venner og bekendte, om de ikke har en eller kender en, der tilfældigvis skal af med en.

Facebook er også et godt sted at stille den slags spørgsmål - eller Twitter for den sags skyld. Så kan du få folk til at retweete din anmodning, og så er der potentielt rigtig mange mennesker, der kan hjælpe dig.

Kender du ellers nogle gode steder, hvor det er muligt at købe autostolene til en billig pris, så må du gerne smide en kommentar :)

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Bundgaard-sko på udsalg - Find billige tilbud på de lækre børnesko her

Der er bestemt intet underligt i at lede efter udsalg og tilbud på nettet - især i disse tider, hvor de store udsalg på blandt andet børnesko er startet - ja, og så er der jo også mange andre udsalg. Bundgaard-sko til børn klassificeres ved at have en rigtig god pasform, og så er kvaliteten helt i top. Vil du have børnesko, der passer godt og ikke går i stykker efter få måneder, så er fodtøj til børn fra Bundgaard et rigtig godt valg.

Lige nu kan du blandt andet på kidzshop.dk finde Bundgaard-sko på udsalg: de sælger eksempelvis vinterstøvler fra til 489 kr., hvor førprisen var 699. Et fint tilbud, der kan betale sig.

Inde hos troldeborn.dk kan du lige nu også finde nogle super-gode udsalg, hvor du kan spare utroligt meget. Du kan for eksempel finde de populære Tex-støvler til kun 349 kr. (førpris 699). Her får du virkelig noget for pengene. Der er også støvletter fra Bundgaard, som er nedsat 200 kr. Det må du bare tjekke.

Tag selv et kig på de to ovennævnte butikker med fodtøj til børn. Mon ikke du kan finde de rette børnesko til dit barn og til en billig pris dér.

Kan du anbefale andre steder, der kører med udsalg lige nu, eller butikker med børnetøj, der generelt har gode tilbud og priser, så tag endelig tid til at skrive en hurtig kommentar her på siden. Der er altid butikker til børn, der specielt i disse dage, tilbyder børne-fodtøj til billige priser. Brug gerne et minut eller to på at kommentere :)

Designers Remix Collection på udsalg i disse online shops - Lækkert dametøj

Bag Designers Remix Collection står danskeren Charlotte Eskildsen, som designer det flotte dametøj, som er meget populært. Tøjmærket kom til verden i 2002, og er et stort hit blandt modebevidste piger og kvinder, der gerne vil have noget lækkert tøj, som også er dansk-designet.

Lige nu kan du finde mange gode Designers Remix Collection-udsalg online. Stilen er sexet, udfordrende og nyskabende; et eksempel er tøjet med det karakteristiske kattehoved - hvilket er ganske specielt indenfor dametøj, men også meget anderledes og flot.

Hos lbask.dk kan du lige nu finde gode udsalg på Designers Remix Collection, hvor du blandt andet kan finde en lækker tunika med kattehoved til nedsat pris.

På den populære online bazar med tøj til damer såvel som mænd, trendsales.dk, kan du også finde et godt udvalg og byde på nogle af det lækre tøj, Charlotte Eskildsen har designet.

Fashionforme.dk har også et godt tilbud lige nu, hvor du kan købe nogle super-cool leggins, som er nedsat med 20 %.

Der er masser af Designers Remix-udsalg for tiden, så det er bare om at komme ud af busken og være hurtig til at sikre sig noget af det flotte dametøj, der lige nu kan købes til billige priser online.

Kan du anbefale nogle gode forhandlere af dette tøjmærke til kvinder, må du gerne skrive det i form af en kommentar her på siden. Det ville jeg sætte stor pris på. Der findes altid gode udsalg rundt omkring, og kender du til et, så vil jeg da meget gerne vide det :)

Modström-udsalg - Billige tilbud på stilet modetøj online

Danske Modström er et populært mærke inden for dametøj, og lige nu kan du spare rigtig meget på det lækre dametøj fra Modstrøm på udsalg. Modström forsyner Danmark hvert år med hele 6 kollektioner, og derudover laver de også deres X-Line-kollektion.

Deres dametøj sender et klart signal: Det er det et super kvindeligt look blandet med et rå udtryk. Det er stilet tøj til moderne piger, der går op i mode. Og derfor er det også meget populært blandt piger og kvinder, der elsker cool tøj.

Der er udsalg på Modströms egen tøjbutik online, hvor du lige nu spare op til 70 % på mange forskellige varer. En besparelse på 70 % er ikke småting, når der er tale om et populært og lækkert tøjmærke som dette. Så det er bare om at komme ind og se, hvilke konkrete tilbud på dametøj de har lige nu. Tjek deres outlet-sektion, hvor de lige nu kører med udsalg. Deres populære Money-jakker og Monster-jakker er lige nu nedsat med 700 kr.!

Kender du nogle gode tøjbutikker på nettet eller bare IRL, hvor der lige nu er gode tilbud at indhente, så skriv det endelig i kommentarerne her nederst på denne side.

Bundgaard-hjemmesko - Udsalg på hjemmefutter er startet

Kulden har ramt Danmark. Der er rimfrost om natten og det er blevet tid til at tænde for varmen. Og vi er kun i oktober måned - som i øvrigt er blevet “kåret” som en af de koldeste oktober måneder i længere tid. Derfor er det også blevet tid til, at tage sine hjemmesko frem - eller som hyggefolkene kalder dem: hjemmefutter eller bare futter.

Du kender dem godt - hjemmesko … De findes i alverdens farver og mange forskellige former. Der findes endda også nogle, der ligner dyrefødder - tigerfødder, løvefødder, sågar grisetæer og så videre. Okay - sidstnævnte er nok mest til børn.

Jeg har kigget lidt på markedet for billige hjemmesko, fordi jeg selv skal have mig par, som kan holde mine stakkels, kolde fusser varme i den kolde tid … ja, uden at det koster en bondegård. Og hvad rimer på Bondegård? Det gør skomærket Bundgaard.

Den pæne herre eller bedstefar (sorry) foretrækker nok Bundgaard-hjemmesko (de fås dog også til kvinder). De er klassiske og faktisk meget pæne. Egentlig kunne jeg selv godt tænke mig hjemmesko fra Bundgaard, fordi de er mere casual, laid back og ikke så hjemmefutte-agtigt som dem, du kan købe i bl.a. Føtex, Netto osv.

Problemet er bare, at Bundgaard ikke er et billigt mærke. Og så skal man jo finde dem på udsalg, hvis det skal betale sig. Men indtil videre har jeg ikke fundet noget udsalg. Desværre.

I stedet har jeg kigget lidt i supermarkederne efter billige hjemmefutter. Føtex har nogle fine på tilbud (hjemmefutterne er ikke vildt flotte, men de varmer, og det er vel det vigtigste). De har et stort udvalg - der er til herrer, kvinder, piger, drenge og selv til børn - men jeg kunne ikke finde dem i min størrelse (45-46). Kæresten kom også hjem med nogle i dag, men de var størrelse 44 (øv) - så de skal byttes.

Udsalget er startet, men jeg fryser stadig, for jeg det er ikke lykkedes mig at finde noget til fødderne.