Tag-arkiv: Ure

Skagen-ure - Priser og tilbud på billige Skagen-ure

Jagten er sat ind efter billige priser på Skagen-ure, og jeg har fundet nogle relativt gode tilbud frem, som jeg lige nu sidder og overvejer. Skal, skal ikke. Min ven Gorm har et Skagen-ur, og det var dét, der fik mig til at overveje netop dette ur. Designet på deres ure er super-fede - meget minimalistisk og samtidig stilet. Det er i hvert fald det, der trækker, for jeg er ikke så meget til store guldure og flashy ting.

jeg har - som du måske er bekendt med, hvis du har læst med på bloggen - kigget efter en del forskellige tilbud på herreure. Sidt så jeg på det tyske mærke Junghans samt Casio, som jeg har haft gode erfaringer med, dengang jeg faktisk samlede på ure.

Hvor finder man gode priser på Skagen-ure?

Skagen leverer jo både dameure og herreure, men det er ikke kæresten, der skal have noget denne gang. Jeg har taget et kig på den nyere side med de spøjse tv-reklamer, Wupti.com, og synes faktisk, at deres udvalg og priser på Skage-ure ikke er helt ringe. Det havde jeg egentlig ikke lige regnet med fra Wupti.com. Du kan se deres priser på ure her.

Jeg har kigget lidt på model 233LTMB, som er et sort herreur til 699. Meget stilrent og pænt, uden noget som helst lir. Det er sådan, jeg kan lide det.

Jeg ved fra min ven Gorm, at kvaliteten på urene er virkelig god. Han har haft sit ur i mange, mange år, og det fungerer top-notch den dag i dag.

Har du andre forslag til forhandlere, vil jeg blive meget glad for at få en kommentar fra dig :)

Junghans-ure: Priser, tilbud samt udsalg på billige ure fra Junghans

Jeg er jo i gang med at kigge efter nogle eftertragtede herreure på tilbud, og jeg er kommet forbi en del forskellige butikker. Lige nu har jeg haft et kig på Junghans-ure, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Indtil i dag kendte jeg slet ikke til Junghans-ure. Men deres priser er faktisk udmærket, og jeg kan overall godt lide design-stilen.

Junghans er måske heller ikke lige det mest kendte mærke, hvis man er dansker. Og det var da også min halv-tyske kæreste, som gjorde mig opmærksom på disse ure. Så vidt jeg kan se, kører de deres design primært i sølv.

Rent prismæssigt ligger vi på nogle tusind. Det er ikke meget anderledes end eksempelvis Seiko og andre mærker, der ikke ligger i den helt billige ende.

Gode priser på Junghans-ure

Nok de bedste priser på Junghans-ure, jeg indtil videre har fundet, er på Aveny.dk. Jeg synes generelt, det er priser, der er til at have med at gøre. Er du på udkig efter et herreur i høj kvalitet, er du også nødt til at betale prisen. Det koster, men i sidste ende er det billigt, fordi du får et ur i kvalitet, der rykker.

Du kan i øvrigt også læse mit indlæg om billige Casio-ure, hvis det skulle være et ur-mærke, du er interesseret i.

Jeg skal jo snart til at beslutte mig, men jeg håber stadig på input fra andre, der måske ved, hvor man kan få Junghans-ure til priser, der er endnu bedre end det, jeg har set hos Aveny.dk. Det skal lige siges, at jeg ikke gider et brugt ur. Det holder bare ikke for mit vedkommende. Jeg skal have noget, der er splinternyt og lækkert.

Tænd-sluk-ur - Spar på Strømmen

Skal du spare på strømmen, så køb et billigt digitalt ur, som har tidsindstilling. Det er en god mulighed for at spare, og du kan tilmed indstille uret til at tænde på tidspunkter, hvor du ikke er hjemme, i tilfælde af, at du skulle være bange for indbrud.

De fleste bruger mere strøm end nødvendigt - men med et tænd-sluk-ur er det muligt at reducere strømforbruget betydeligt.

Køb et tænd-sluk-ur og få flere fordele

Tænd-sluk-ure benyttes oftest til rum, der sjældent er i brug - men du kan bruge dem til rigtig mange ting. Det smarte er, at de kan indstilles. Med tidsindstilling på uret har du fuld kontrol over, hvornår en given strømkilde skal slukke. Det er rigtig nyttigt for dig, som ofte har elektroniske apparater kørende på standby, for eksempel om natten, hvor de færreste slukker helt for tv‘et eller dvd-afspilleren.

Kan også bruges til at holde tyvene væk

En anden fordel ved tænd-sluk-ure er, at du kan indstille dit ur til at tænde for eksempel om aftenen - også selvom du ikke er hjemme. Det sparer du selvfølgelig ikke strøm på, men til gengæld minimerer du risikoen for at få indbrud, fordi tyven vil tro, at der er nogen hjemme.

Døgn-ure og uge-ure

Døgn-ure bliver indstillet til det samme klokkeslæt hver dag. Indstiller du eksempelvis garagelyset til at blive slukket kl. 20, vil det blive slukket hver eneste dag på det tidspunkt.

Uge-ure er tilgengæld mere fleksible og som regel en mere optimal løsning i forhold til tidsindstillede ure. Med et uge-ur kan du lave forskellige indstillinger for hver ugedag i ugen. Det er noget smartere og er typisk det fortrukne valg.

Gratis tænd-sluk-ur

Hos DONG Energy kan du ved at besøge deres hjemmeside her: https://www.dongenergy.dk/erhverv/kundeservice/spar%20energi/pages/formular_sodavandsautomater.aspx få et helt gratis ur. Dog kan de fås til en billig pris mange steder online på nettet. Du behøver ikke at slippe af med mere end få 100 kroner.