Tag-arkiv: Vagabond

Vagabond-sko på udsalg

Vagabond har lavet sko til mænd og kvinder i mange år, og dette skomærke hører til blandt de finere. Jeg stiftede selv bekendtskab med Vagabond for mange år siden, dengang jeg var teenager. Jeg havde en ven, som gik højt i mærketøj, og da han havde været ude at købe nogle Vagabond-sko på udsalg var jeg solgt. Hold da op, nogle fede sko.

Disse minder har fået mig til at tænke på skomærket igen, og jeg har været på udkig efter udsalg og tilbud på Vagabond-sko online. Jeg synes ikke, der er det store udvalg på nettet, men jeg er da kommet frem til et enkelt sted, som jeg i øvrigt gerne vil dele med dig, kære læser.

Billige Vagabond-sko på udsalg - Online tilbud

Det er ikke det helt store, jeg har fundet frem, men jeg håber, det kan bruges. Smartguy.dk er siden, hvor der er et rimelig stort udvalg, og så er det lidt større på Miinto, men jeg anbefaler altså Smartguy, fordi det er lidt mere cool. Miinto sammenligner priser og tilbud fra diverse tøjbutikker, og dermed kan du nemt og hurtigt få et overblik over online shops, der har blandt andet Vagabond-tilbud. Jeg bruger selv deres side ret ofte, når jeg skal have fundet sko og tøj til de billigste priser, og det jo smart, men Smartguy er sgu fedest.

En anden mulighed, som jeg også vil nævne, er Trendsales. Det er en slags tøjbazar, hvor du kan sætte tøj til salg samt byde på tøj, lige som i en auktion. Her har jeg fundet siden til dig, hvor du kan finde alt fra Vagabond.

Klik ind og se auktionerne her

Giv gerne lyd fra dig, hvis du har fundet nogle udsalg eller super tilbud på nettet eller ude i butikkerne. Det ville jeg sætte pris på.