Tag-arkiv: Valentins Dag 2011

Valentines Day 2011 nærmer sig - Her finder du inspiration

Valentines Day 2011 - på dansk: Valentins Dag 2011 - nærmer sig med hastige skridt.

Har du styr på, hvad du skal give i gave på Valentines Day 2011, eller venter du bare til sidste øjeblik og beslutter dig for bare at købe noget almindelig (og klassisk), såsom blomster og chokolade?

Valentinsdag er de forelskedes festdag, hvor unge såvel som ældre giver en lille gave til en udkåren person. Som nævnt er chokolade og blomster - samt kort - en klassisk gave på denne dag. Men har du overvejet at gøre noget helt specielt på Valentines Day 2011 - noget, som fejer benene væk under din kæresten, hustru eller bare den, du er vild med?

Grunden til, at jeg nævner ordet hustru er selvfølgelig, fordi det er manden, der - i hvert fald efter min mening - skal tage initiativ. Er du dreng/mand, så læs med her og få inspiration til, hvordan du kan gøre pigen eller kvinden i dit liv helt vild.

Blomster og chokolade er helt fint

- men kun som fundament! Køb nogle røde roser og noget lækker chokolade. Men det skal kun være en del af helheden. Invitér på en romantisk middag enten ude på en restaurant eller hjemme hos dig. God hjemmelavet mad med romantiske lys er en vinder, medmindre I er et par og ofte spiser hjemme. Hvis dette er tilfældet, så invitér hende ud et sted, og sørg for at gøre noget, der overrasker hende.

Det kunne fx være at forme maden som et hjerte. Give hende et Marguerit-smykke (de fleste er vilde med Marguerit-smykker), eller du kan sørge for, at der bliver spillet musik. Det er noget, der kræver planlægning. Men vil du vinde en piges hjerte, er du nødt til at gøre noget specielt og vigtigst af alt: få hende til at føle sig speciel. Og hvorfor skal du så det? Det skal du, fordi hun selvfølgelig er noget helt specielt!

Et digt, du selv har skrevet, er også en super idé. Er du ikke den store digter, så skriv et kort eller bare en tekst, du læser op for hende. Vær ikke så bange for, at det lyder dumt; det er tanken, der tæller! Du viser, at hun virkelig betyder noget for dig.

Et sidste godt råd er: Lyt til det, hun siger. Hvad kan hun lide? Kan du gøre noget for hende, som hun ikke har oplevet i lang tid eller aldrig oplevet? Kvinder elsker, at man lytter til deres inderste ønsker. Det gør vi mænd i øvrigt også. Hvis hun eksempelvis er helt vild med en bestemt sang, som hun ikke har hørt i lang tid, så sørg for at spille den for hende eller giv hende en cd med sangen (førstnævnte er det mest romantiske).

Der er mange muligheder …

Dine anbefalinger

Har du nogle gode tips til Valentines Day 2011, så sig frem! Lad mig høre, hvad du planlægger. Du kan selvfølgelig kommentere helt anonymt, så du ikke bliver “busted” :)