Tag-arkiv: Ventilation

Loftventilator med fjernbetjening - Billige ventilatorer til loft

Når heden spreder sig til det danske land, er der intet bedre end en loftventilator med fjernbetjening. Tænk sig at kunne styre den kølige luft med få tryk på en fjernbetjening. Det er den ultimative ventilation, hvis du spørger mig.

Jeg hader det bare, når varmen bliver for meget. Det hjælper ikke noget at åbne vinduerne. Tværtimod, så gør det indeklimaet endnu værre, medmindre der selvfølgelig er en dejlig brise, som kan sive ind og køle kroppen ned til en nogenlunde udholdelig temperatur. Næ - en loftventilator med fjernbetjening er et must for mig, når sommerheden er over det danske land. Bor du i de varme lande, så er det absolut et must. Ellers går det sgu galt.

En af mine bedste venner har en loftventilator med fjernbetjening, og dengang vi stede max med computerspil i sommervarmen, var det bare lækkert at kunne kontrollere ventilatorens dejlige befriende luft hen imod dér, hvor vi sad. Det er cool.

Desværre kan jeg ikke huske, hvor sådan nogle fjernbetjente loftventilatorer kan købes. Vores blev købt på tilbud i et supermarked - så dér kan man jo altid tage et kig, for når det bliver rigtig varmt, så ved “butikkerne” jo, hvad det er, der sælger.

Kender du selv nogle gode steder med billige ventilatorer til loftet, som kan kontrolleres med en fjernbetjening, må du lige sige til. Der findes sikkert mange gode steder, hvor man kan købe dem billigt på tilbud.

På forhånd tak.

Se også ventilator til udluftning.

Ventilator til udluftning, aircondition eller bekæmpelse af fugt

Alt om ventilation. Systemer, der virker, blandt andet Wolf, der kan også leveres med mulighed for udendørs montage. Også til bad og stuen samt central. Mekanisk ventilation er særdeles effektivt og meget bedre end normal udluftning.

Der findes mange slags ventilatorer - men de bruges primært til at forbedre indeklimaet i boligen, hvis for eksempel mulighederne for udluftning er dårlige. En ventilator er i de fleste tilfælde en nødvendighed, hvis du bor i et for tæt isoleret hus. Læs mere om ventilation her.

Loftventilator og gulvventilator

Sommeren er ved at komme, og når varmen for alvor sætter sit præg på dig i form af hedeslag og svedture, er der ikke mange muligheder for afkøling. Du kan drikke noget koldt, tage et køligt bad, eller du kan anskaffe dig en ventilator - eller en vifte, som ikke ligefrem gør det store.

En loftventilator kan være fin, hvis et helt rum skal have “koldt luft”; den passer bedre til større rum.

En gulvventilator egner sig godt til små arealer, for eksempel til skrivebordet, hvor du kan have ventilatoren stående ved siden af computerskærmen, så du ikke går til, når du arbejder eller surfer på nettet.

Badventilator

Badeværelsespejlet er helt dugget til, og der er ikke noget vindue i rummet. Det kan så være svært at få luftet ordentligt ud, og derfor vil en ventilator til bad egne sig godt. Det kan være en lidt billigere løsning, end at banke væggen ned for at installere et vindue.

Der findes mange andre gode muligheder for ventilation. Du kan finde nogle billige tilbud på BilligVVS.dk.