Tabs til opvaskemaskiner - De bedste opvasketabs, der er bedst i test

Som med alle andre rengøringsmidler, findes der også et bredt udvalg af tabs til opvaskemaskiner. Du kan få nogen, som kun indeholder selve opvaskemidlet, hvor andre både indeholder opvaskemiddel, afspændingsmiddel og salt i én og samme tab. Prisniveauet varierer meget på de forskellige opvasketabs, og der er klart penge at spare, hvis man vælger de billigere tabs. Kigger man på enhedsprisen, koster de dyreste tabs til opvaskemaskinen cirka 2 kr., hvor de billigste koster ca. 50 øre. Bruger man sin opvaskemaskine hver eneste dag, løber det op i en besparelse på hele 547,5 kr. på et år. Det må siges at være rigtig mange penge sparet på opvasketabs.

Tvivlen er naturligvis, om de billige opvasketabs gør jobbet lige så godt som de dyre. Hele pointen med opvaskemaskiner er jo, at man slipper for at vaske op i hånden – så hvis man skal til at fjerne rester manuelt, efter opvaskemaskinen har kørt, så kan det næsten klassificeres som molboarbejde.

Selvfølgelig er det blevet testet, om de dyrere opvasketabs er bedre end de billige – det ville næsten være mærkeligt andet. Testen stod mellem Neophos 4 i 1 med afspændingsmiddel og salt og Clean’n’Bright, som blot indeholder opvaskemidlet. Det er naturligvis Neophos, som er den dyre dreng i testen. I testen blev morgenmadsservice og middagsservice fra 25 personer vasket i to ens maskiner på samme program. Og det endelig resultat afslørede, at det var den billige opvasketab, som var den bedste. Der sad stadig madrester på servicet efter vask med den dyre opvasketab, og hele 29 ud af 31 personer vurderede den billige opvasketab til at have gjort det bedst.

Har du en opvaskemaskine, kan det derfor godt svare sig at købe de billige opvasketabs – og så selv fylde afspændingsmiddel og salt på din opvaskemaskine med jævne mellemrum.

Relaterede henvisninger

mx.dk - Artikel på MetroXpress’ hjemmeside, hvor det bliver bekræftet, at billige opvasketabs er de bedste.

whiteaway.com - Internetbutik med salg af opvaskemaskiner, hvor du som forbruger får prisgaranti, ubegrænset returret og gratis levering.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.