Tænd-sluk-ur - Spar på Strømmen

Skal du spare på strømmen, så køb et billigt digitalt ur, som har tidsindstilling. Det er en god mulighed for at spare, og du kan tilmed indstille uret til at tænde på tidspunkter, hvor du ikke er hjemme, i tilfælde af, at du skulle være bange for indbrud.

De fleste bruger mere strøm end nødvendigt - men med et tænd-sluk-ur er det muligt at reducere strømforbruget betydeligt.

Køb et tænd-sluk-ur og få flere fordele

Tænd-sluk-ure benyttes oftest til rum, der sjældent er i brug - men du kan bruge dem til rigtig mange ting. Det smarte er, at de kan indstilles. Med tidsindstilling på uret har du fuld kontrol over, hvornår en given strømkilde skal slukke. Det er rigtig nyttigt for dig, som ofte har elektroniske apparater kørende på standby, for eksempel om natten, hvor de færreste slukker helt for tv‘et eller dvd-afspilleren.

Kan også bruges til at holde tyvene væk

En anden fordel ved tænd-sluk-ure er, at du kan indstille dit ur til at tænde for eksempel om aftenen - også selvom du ikke er hjemme. Det sparer du selvfølgelig ikke strøm på, men til gengæld minimerer du risikoen for at få indbrud, fordi tyven vil tro, at der er nogen hjemme.

Døgn-ure og uge-ure

Døgn-ure bliver indstillet til det samme klokkeslæt hver dag. Indstiller du eksempelvis garagelyset til at blive slukket kl. 20, vil det blive slukket hver eneste dag på det tidspunkt.

Uge-ure er tilgengæld mere fleksible og som regel en mere optimal løsning i forhold til tidsindstillede ure. Med et uge-ur kan du lave forskellige indstillinger for hver ugedag i ugen. Det er noget smartere og er typisk det fortrukne valg.

Gratis tænd-sluk-ur

Hos DONG Energy kan du ved at besøge deres hjemmeside her: https://www.dongenergy.dk/erhverv/kundeservice/spar%20energi/pages/formular_sodavandsautomater.aspx få et helt gratis ur. Dog kan de fås til en billig pris mange steder online på nettet. Du behøver ikke at slippe af med mere end få 100 kroner.

2 tanker om "Tænd-sluk-ur - Spar på Strømmen"

 1. Lisa Wood

  Jeg har et ugeur fra jer - art. 09-3000-400

  Men har ingen brugsvejledning
  Er det muligt at jeg kunne få en sådan

  Med venlig hilsen
  Lisa Wood

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Lisa

  Du har vist misforstået noget. Dette er min personlige blog. Jeg sælger ikke ure eller noget som helst andet :)

  Men ellers tak for din kommentar :)

  Vh. Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.