Temaer

Her finder du en samling af temaspecifikke indlæg.

Slankekur - Inderst inde ved vi alle sammen godt, hvad der skal til for, at vi kan slanke os og opnå den vægt, vi drømmer om at få. At gå ned fra overvægtig til normalvægtig kræver en omlægning af kost, og det kræver motion. Læs om, hvordan du opnår et sikkert og varigt vægttab, hvordan du kommer i gang, og hvordan du forbliver sund og slank.

Pædagogik - Er du kommende pædagog, er du ved at uddanne dig til pædagog eller har du bare interesse i faget, så er der gode ting for dig her. Læs artikler og noter, der relaterer til pædagogfaget.

Alkohol - Alkohol er et stigende problem hos danskerne. Flere og flere får konstateret alkoholisme; danskerne drikker simpelthen for meget. Vil du blive klogere på alkohol og alkoholmisbrug, så læs med her. Her finder du gode tips, der kan hjælpe dig med at komme ud af dit misbrug.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.