Tilmelding til Paradise Hotel 2016, 2017, 2018 - Kom til casting & audition

Er du den nye stjerne, der skal være med på nationalt tv og i Paradise Hotel 2013 eller måske 2014 eller 2015? Har du det, der skal til?

Casting og tilmelding til Paradise Hotel 2013 skal ske via TV3. Det er dem, der står for tv-programmet, og derfor finder du ikke tilmelding til Paradise Hotel 2013 (ja eller 2016, 2017 og så videre) andre steder.

Men hvad kræver det at være med? Skal du kunne noget specielt?

Krav til tilmelding til Paradise Hotel

Alene hvis du skal til casting, er du nødt til at kunne bevise noget på forhånd. Du kan jo se på tidligere deltager, hvordan de er og ser ud.

Du skal i hvert fald have udseendet med dig. Du kommer ikke ind, hvis du er en grim kanut, der ikke gør noget ud af dig selv. Du skal i hvert fald som minimum gå meget op i dit udseende - du behøver ikke at være topmodel - og hvis din personlighed også er speciel, eller du kan tilbyde noget ekstraordinært, så har du i hvert fald en chance.

Men der skal meget til. Mange vil gerne tilmelde sig, og derfor skal du konkurrere med rigtig mange forskellige typer, der måske er gudesmukke og har interessante personligheder.

Så ja, det kræver en del - ingen tvivl om det.

Men måske har du virkelig det, der skal til for, at du kan blive betragtet til casting til Paradise Hotel 2016 og årene fremefter 2017 og 2018? Det er ikke noget, man bare kan vurdere med det samme. Men mener du, at du har noget specielt at tilbyde, og tror du, at mange mennesker vil have lyst til at kigge på dig, så skal du bare søge ind.

Tjek TV3′s hjemmeside for mere info.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.