Tilmelding til X Factor 2016, 2017, 2018 - Audition og casting

Har du x-factor, eller mener du bare, at du kan noget med at danse og synge og har en udstråling, der kan gøre dig til en stor stjerne? Måske vil du bare prøve at tage chancen og se, om du kan komme videre. Bevis det ved at tage til en casting/audition - tilmeld dit X Factor 2016 (eller 2017, 2018, hvis du vil lidt længere ud i fremtiden), og vis, hvad du dur til!

Tilmelding til X Factor 2016

Allerede nu er der åbent for tilmeldinger. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på dr.dk/xfactor. Casting er i Århus til efteråret. Her kan du vise, hvad du kan, og måske kan du få chancen for at blive den næste X Factor-stjerne?

Hvem ved.

Hvis ikke du prøver, ved du ikke, om du kan

Man bør tage hatten af for alle, der tør tage springet og tage til auditioning. Det kræver n*sser. Rigtig mange bliver sorteret fra. Måske kan de overhovedet ikke noget, de har måske ikke det, der skal til, eller også mangler de et eller andet.

Men sagen er den, at du aldrig kan få det at vide, med mindre du tager dig sammen og prøver

Så hatten af for dig også, hvis du tør tage springet. Tænk bare, hvis du kunne blive den næste, store stjerne i Danmark. Synge og måske danske foran millioner af danskere, der følger med i dette utroligt populære program på dansk tv, som bliver sendt på DR 1.

Gør du det?

Af ren nysgerrighed kunne jeg da godt tænke mig at høre, hvis noget efter at have læst indlægget her, har taget springet eller bare overvejer det.

Skal du til tilmelding til X Factor 2016, så skriv en kommentar :) Det ville være fedt at få en besked fra måske Danmarks kommende superstjerne :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.