Kategoriarkiv: Accessories til kvinder

Find alt om accessories til kvinder her.

Tøj på januar-udsalg i 2016 - Her køber du billigt modetøj til nedsatte priser

På denne side finder du en liste over steder, hvor der er januar-udsalg på tøj i 2016. Der er ingen tvivl om, at der bliver solgt rigtig meget tøj på januar-udsalg, og derfor er der også rigtig mange steder - online såvel som i forskellige butikker i Danmark og resten af verden, der kører med kæmpe januarudsalg på tøj. På denne side får du hjælp til at finde de bedste udsalg.

For at listen kan blive så god som muligt, har jeg brug for din hjælp: Byd ind med en kommentar, hvis du har set et super-godt januar-udsalg i 2016 på tøj. Hvis du har spottet et januarudsalg i 2016 på andet end tøj, mærkevarer, modetøj osv., så smut i stedet ind på denne underside: januar-udsalg 2016. Og er du interesseret i udsalg for hele året, så tjek denne side: Udsalg 2016.

Dette er med på listen over tøj på januar-udsalg 2016

Disse udsalgsvarer vil du typisk kunne finde på denne side. Og det er de samme varer, du skal holde øje med, hvis du har set et januarudsalg, og gerne vil dele tippet med os andre:

Det handler selvfølgelig om tøj, og gerne modetøj. Alt lige fra bukser (eksempelvis jeans), bluser, jakker, lækkert undertøj og nattøj, badetøj og bademode-ting, fede skjorter og blazere, t-shirts, toppe og tunika, dejlige nederdele i alle former og farver, samt meget mere. Har du fundet sokker på januar-udsalg, så nævn da også det. ALT skal med.

Listen over udsalgssteder

Da det slet ikke er januar endnu, og ikke engang december, hvor de fleste januarudsalg allerede starter, er listen tom. Men allerede nu bør du holde øje med sider som Smartguy, Smartgirl og Tøjeksperten, da de ofte har nogle super knald-tilbud og er tidligt ude med dem.

Husk at hjælpe med at finde nogle af de gode steder med nedsat tøj og fede mærkevarer. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på. Det kunne være super-sejt at lave denne side rigtig god, så mange kan få glæde af den store liste.

Mærketøj på udsalg i 2016 online - Dametøj, herretøj, børnetøj på tilbud

Her er en lille samling af online shops, hvor der er store mærketøj-udsalg lige nu. Jeg har brugt en god del tid på at sammensætte den - så brug den nu, hvis du virkelig vil have det fedeste mørketøj på udsalg og på tilbud på nettet - der er alt lige fra tøj til kvinder/damer/piger, tøj til mænd/herre/drenge og selvfølgelig også børn :)

Her finder du mærketøj på udsalg i 2013

KVINDER:
DressMe.dk - Billigt modetøj til kvinder
Online-Mode.dk - Lækker mode for kvinder
Smartgirl.dk - Lækkert mærkevaretøj til piger/kvinder på tilbud

MÆND:
Smartguy.dk - Cool mærketøj til fyre

SPORT (for alle)
Smartsport.dk - Nice sportstøj for alle

BØRN
Smartkids.dk - Kæmpe udvalg i børnetøj til smarte børn

Hvem elsker ikke at købe mærkevarer billigt på tilbud og udsalg? Det gør i vist alle. Og det gælder selvfølgelig om at kende de rigtige steder og være klar på de helt rigtige tidspunkter, hvis man vil gøre de store besparelser. Jep - for der er mange penge at spare, og der er nogle fede ting derude. Lækkert og moderne tøj, smarte sko, og alt det der.

Modetøj og mærketøj på udsalg er helt sikkert en millionforretning for mange, og til manges glæde.

Hus også januarudsalget

Husk også, at de rigtig store penge er at spare i januarmåned, hvor der for alvor er KÆMPE udsalg på alt, hvad hjertet begærer. Jeg har selv sparet tusindvis af kroner på tøj og andre lækkerier i januar, og når det store januar-udsalg kommer, så skal du faktisk huske at være klar allerede nogle dage før måneden starter, for nogle tyvstarter allerede måneden før.

Det ved jeg ikke, om du vidste, men den er god nok.

Har du forslag til gode butikker med udsalg på mærkevarer og mærketøj i høj kvalitet til en billig pris?

Kom gerne med dine egne forslag herunder i kommentarfeltet, så vi kan få det hele med. Der er rigtig mange tilbud derude, og det behøver så heller ikke KUN at være mærketøj på udsalg, men det må også gerne være alt muligt andet. Bare det ikke er sådan noget billigt Tøj & Sko, du ved :P Det er jo altid billigt, ha-ha.

Jeg håber da, at du vil hjælpe til, og ellers skal jeg nok sørge for selv at tilføje lidt løbende, når jeg får tid til det.

Havanna Shoes - Hjemmeside og online shop med Havanna-sko på nettet

Ved du bare lidt om damesko, så kender du helt sikkert til Havanna shoes. De kan købes rundt omkring i butikker i Århus, Odense, Kolding, Horsens, Holstebro, Vejle, og der er findes en forhandler i flere forskellige byer i DK.

Hvad jeg dog undrer mig over er, at jeg ikke kan finde nogen officiel Havanna Shoes-hjemmeside, altså en Havanna Shoes-online shop. Der findes havanna-shoes.dk og uden bindestreg, havannashoes.dk, men det ser bare ud til, at nogen har snyltet sig til disse domæner - altså folk, der absolut ikke sælger Havanna Shoes online.

Mystisk …

Findes der en Havanna Shoes-hjemmeside eller online butik/forhandler?

Og her mener jeg en officiel butik for Havanna-sko. Jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af det. Jeg synes, jeg har ledt og ledt. Så derfor ville jeg gerne spørge folk her på bloggen, om der overhovedet findes sådan en online shop med damesko fra dette mærke.

Kæresten er selv ret vild med dem, og jeg kunne godt tænke mig at overraske hende med et par her senere på måneden, da vi har en lille ting, vi skal fejre :) Men jeg synes, jeg går forgæves, uanset hvor jeg søger og forhører mig.

Så har du kendskab til en butik på nettet med disse sko, ville jeg blive rigtig glad for at høre fra dig i kommentarfeltet.

Alternativet er nok, at jeg bare forsøger at kigge inde i Århus, som er den største by i nærheden af os. Men da jeg er en travl mand, foretrækker jeg at købe online.

Men okay. Kender du til en hjemmeside for Havanna-sko, så læg endelig en kommentar :)

På forhånd tak!

Vinter-mode 2012 - Billige vinterjakker & vinterfrakker

Temperaturen falder lige så stille. Og solen står ikke så højt på himlen. Det betyder, at du igen har en god undskyldning for at gå ud og shoppe igennem. For efterår er højsæson for shopping. Det ved modehusene også butikker godt. Så de står også klar til at hjælpe dig med at finde den næste model.

Modellerne i år

Men hvad er så den model, du skal kigge efter i år? Der er naturligvis flere muligheder. Men der danner sig et mønster, som er værd at holde øje med. Det er typisk tre mønstre, som bliver gældende. Og her kan der gemme sig et par overraskelser for dig. Det står nemlig efterhånden klart, at du skal se dig om efter en.. kappe! Det lyder måske lige hippie og en anelse old school. Men ikke desto mindre er det her, at du skal slå til, hvis du vil være på moden i 2012. Det er derfor ikke en kappe, som du kender den fra rollespil og sådan noget. Det er high fashion, som er blevet en mere mainstream trend. Og det kommer du til at se meget af i år.

Men kappen er ikke et eneste eksempel på, at moden bliver meget retro i år. For der er også tegn på, at der kommer en masse oversize jakker på gaden. Det er jo heller ikke ligefrem noget, som er særlig feminint og piget. Det er tværtimod ret militæragtigt og maskulint. Men det skal du ikke tænke så meget over. For det er sådan, stilen er i år. Og den må man så følge, hvis man kan. Og så må man gøre, hvad der bliver sagt fra de store modehuse som Gucci og D & G. For det er her også denne trend kommer.

Der kommer også pelse i år. Og de kan også med lidt god vilje placeres i samme bås som kappen og oversizejakken. Så der der danner sig et mønster af retro modeller. Det kommer selvfølgelig an på, om man kan kalde pelse for retro. Men det kan man godt i år, fordi det er noget tid siden, at man sidst så pelse som en trend.

Så du kan vælge mellem den kappen, oversizejakken og pelsen, hvis du skal være helt fremme i skoene.

Do’s and don’ts

Så det er en stil, hvor det er jordfarver, naturmaterialer eller i hvert fald materialer, som kunne være genbrug, som ligger som underliggende trend. Det betyder også, at der er nogen ting, du absolut skal gå udenom. Det kan for eksempel være sådan noget som klare farver, regntøj, pastelfarver og generelt modeller og materialer, der er alt for klare i farverne og lidt for praktiske. I år er det upraktisk tøj, som til gengæld har en historie, har været brugt før og på den måde minder os om en tid, hvor det hele var lidt mere simpelt. Det er nok nogenlunden sådan man kan formulere stilen for vinterjakker til kvinder i år, som altså bliver rigtig gammel vin på nye flasker. Men det gør jo ikke noget, så længe man kan lide stilen.

A Pair på udsalg - Sko, støvler og sandaler på tilbud i online shop

Udsalg på A Pair - støvler og sko - kan godt være lidt tricky at finde.

Jeg har dog prøvet at kigge lidt rundt, og jeg har fundet nogle fede tilbud hos https://www.lbask.dk/a-pair/, som har nogle stærkt nedsatte priser. Jeg har blandt andet spottet nogle støvler, der er nedsat med over 1.400 kr. Er du gal, det er en fin besparelse.

Så det kan sagtens lade sig gøre at finde A Pair-udsalg rundt omkring. Man kan selvfølgelig også tjekke i de fysiske butikker og ikke altid behøve at finde det i en online shop på nettet, men det her tilbud / udsalg eller hvad du vil kalde det, hos lbask.dk, det er sgu værd at gå efter.

A Pair på udsalg hvor ellers?

Har du kendskab til andre steder, hvor der er tilbud eller bare super nedsatte priser på dette mærke, som jeg personligt synes laver lækkert fodtøj i meget høj kvalitet, så må du meget gerne vedlægge en besked herunder i feltet, hvor man kan skrive.

Er sikker på, der findes mange flere steder med billige priser rundt omkring, og jeg er da frisk på at få samlet så mange udsalg og tilbud her på siden, så alle, der kommer forbi, kan få glæde af dem.

Jeg glæder mig i hvert fald til at høre, om andre har fundet noget, der er lige så billigt. Har ikke brugt fantastisk meget tid på andet finde dette udsalg på A Pair, så der burde være mere derude - men jeg kan godt bruge din hjælp.

Håber at høre fra nogen, der har spottet noget lækkert derude :)

Billige kjoler og festkjoler på udsalg hos onlinewonderland.dk – Fashion online

Mange kvinder vil så gerne skille sig ud fra mængden, men det er ikke nemt hvis festkjolen de har forelsket sig i koster over 1000,-. Det er jo ingen hemmelighed at, det ikke er specielt in at tage den samme festkjole på flere gange i træk. Det er der nogle der ikke forstår, men sådan er det bare! Derfor er det godt at kende stedet hvor de sælger billige festkjoler til under 500,-, i samme kvalitet, mønstre og farver som de dyre steder.

Hvor fås billige kjoler og festkjoler til under 500,-?

Det vil de fleste modebevidste kvinder vel gerne vide, for ellers havde du ikke læst herned til. Derfor får i selvfølgelig svaret. Først vil jeg røbe så meget og sige det er en onlineshop. De sælger kjoler og festkjoler i alle farver, størrelser og mønstre.

Festkjolerne er helt fremme, når det gælder mode og kan sagtens bæres af unge og kvinder med sans for mode. På shoppen er der dag-til-dag levering. De har gode anmeldelser på trustpilot. Kvaliteten er ikke til at sætte en finger
på. Det er enkelt og nemt at bestille din drømme festkjole, som alle veninderne vil misunde dig. Ikke nok med de har mange festkjoler, så er det også muligt at bestille smykker, leggings, hair extensions og meget mere.

Nu kilder det sikkert i maven for at finde ud af hvad navnet på den fantastiske shop er. Inden jeg røber det helt, vil jeg give en ledetråd: oplevelsen er eventyrlig. Hvis du ikke allerede havde gættet det, så er det www.onlinewonderland.dk. Stedet hvor de modebevidste kvinder køber billige kjoler og kjoler til fest.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at skulle handle hos onlinewonderland.dk, så kan de kontaktes på info@onlinewonderland.dk

Nu er du blevet hjulpet på vej til at finde den eventyrlige side med smukke festkjoler, så vær med til at hjælpe andre med også at finde den.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Dixie-tasker online - rigtig billigt!

Dixie-tasker er godt nok lækre, og heldigvis finde de også ofte på udsalg og tilbud online, og nogle af modellerne er også bare meget billige sådan generelt. Skal du have Dixie-tasker online virkelig billigt, så skal du læse med her, for jeg har fundet en hjemmeside, der har nogle lækre priser. Og hvis du også har fundet nogle online shops, der sælger Dixie-tasker online, så må du endelig lægge en kommentar.

Jeg har støvet denne ultra-fede hjemmeside op: Quintess.dk. Her finder du altså Dixie-tasker online til nærmest tilbudspriser, og det er ikke engang fordi, de er på tilbud eller udsalg, hvis jeg har set rigtigt. Måske skriver de det bare ikke, hvis der er tale om en prisnedsat vare.

Men ja, er de ikke for fede. Det kan jo rent faktisk lade sig gøre at købe en lækker dametaske til en god pris. Jeg skal ærlig talt sige, at jeg ikke kender mærket så godt. Jeg kender til Mulberry og ADAX, og det er altså de dyre sager, vi snakker om her, men Dixie er da billigt og lækkert samtidigt. Eller har jeg bare ikke fundet de dyre tasker? Måske dem, der har guld (men stadig læder) er dyrere?

Hjælp gerne med at finde flere Dixies-tasker på udsalg

Jeg var tæt på at skrive Dickies, he-he. Men ja, hjælp gerne med en kommentar, hvis du har fundet disse tasker til damer et andet sted. Der må være tonsvis af udsalg og tilbud derude, som jeg ikke lige har fundet, og derfor vil jeg da opfordre dig til at skrive herinde, hvis du har spottet en online shop eller bare en fysisk butik med billige tasker. Det må også gerne være fra andre mærker, der måske bare ligner Dixie. Det er op til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :)

Pieces online shop med lækkert og endda billigt modetøj

Er du på udkig efter en Pieces online shop, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har netop fundet mærket Pieces, og hold da op, det er godt nok nogle lækre ting, de har til damer og piger. Som den flinke kæreste, jeg nu er, vil jeg gerne købe noget fedt modetøj fra Pieces, og helst i en online shop, for det er dér, de “billige” priser oftest kan findes.

Pieces har jo nærmest alt tøj til kvinder. Men det, som jeg bedst kan lide fra Pieces, er nok deres jeans. Det er det der stramme look, som er blevet så ekstra populært, når vi snakker dametøj og modetøj til damer. Da min kæreste er ret modebevidst og godt kan lide lækkert tøj, så er jeg også sikker på, at hun vil kunne shoppe sig ihjel i Pieces-tøj. Nå ja, hun kender sikkert allerede mærket - jeg har dog ikke spurgt.

Billig Pieces-tøj online - Shop det på nettet her

Boozt.com - Boozt.com er en online fashion retailer, med et bredt og spændende udvalg af internationale og skandinaviske brands til kvinder, mænd og børn.

Pieces.com - Den officielle online shop. Eller vent. En shop er det jo faktisk ikke, men du kan finde din nærmeste Pieces-butik - altså fysiske butik. Deres butikssøgefunktion skal have ros, for den er eddermugme hurtig og enkel, ikke lige som på så mange andre sider. Cool nok.

Miinto.dk - Det er jo nærmest en klassiker. De er ved at blive ret populære de der Miinto, men de er altså også nogle fede ting, de har. En varm anbefaling herfra. Deres priser er helt i bund.

Nelly.com - En masse gode tilbud. En ret fed online shop, som også har en masse andet lækkert. Der er nogle gode udsalg, og hold da op, jeg fik lige øje på nogle knee highs. Den slags ville se godt ud på min kvinde :) He-he.

Har du andre forslag, så skriv en kommentar. Der findes sikkert masser af butikker - online på nettet såvel som i den fysiske verden - men gode priser på Pieces-dametøj og ditte accessories.

Find en Peak Performance-taske til en god pris

Peak Performance er primært kendt for deres jakker, men de laver også tasker … ja, og så meget andet. Da jeg selv er på udkig efter en Peak Performance-taske på udsalg eller tilbud, så tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt om det her. Disse tasker er jo ikke ligefrem ekstremt billige, så jeg har kigget lidt på nettet efter tilbud på Peak Performance-tasker, for jeg skal have erstattet min ellers så fine Lacoste-taske, som er begyndt at se lidt slidtud.

Først og fremmest har jeg kigget efter en billig Peak Performance-taske hos smallfashion.com. Den ligger lidt 800 kr. Om dette ligefrem er billigt, vil jeg egentlig ikke mene. Den skal helst være 35l (liter). Jeg er ikke på udkig efter 100l (liter) - ikke endnu - da jeg lige på nuværende tidspunkt ikke har brug for noget, der er så stort.

Jeg har forgæves ledt efter flere sider, så måske kan du hjælpe mig med at lave en længere liste (ja, en side kan jo ikke engang betragtes som værende en liste), så alle kan få gavn af den. Men inden du skriver en kommentar, i tilfælde af, at du har fundet nogle gode tilbud på Peak-tasker, så skal du lige læse med lidt endnu, for jeg har faktisk et rigtig godt tip:

Find de helt billige Peak Performance-tasker offline

Jep, du skal ikke engang på nettet for at finde Peak Performance-tasker på udsalg. Tjek deres officielle butikker! Er du rigtig heldig, så kan du finde dem på udsalg dér. De gange, jeg har været der på udsalg, så har det ikke bare været små besparelser, man kunne gøre - det har været sådan med, at alt deres tøj og deres accessories har været sat ned med 25-50 %. Det er ret vildt synes jeg, for Peak er altså et dyrt mærke, men nogle gange så sælger de altså bare ud, for der skal laves nye kollektioner, og de gamle må ryge ud. De laver jo også tøj til kolde tider, så det er klart nok, at hvis alt ikke er blevet solgt, når varmen er kommet til landet, så skal det hele ryge.

Har du ellers nogle forslag til, hvor man kan købe en Peak Performance-taske billigt, så skriv endelig en kommentar. Hvis du er en af dem, der også har fundet deres udsalg, så ville jeg da også blive glad for en kommentar for at høre, hvad du eventuelt har fundet, og til hvor meget :)

Her finder du Peak Performance-jakker på tilbud til damer og mænd

I dette indlæg tager vi fat i steder, hvor du kan købe Peak Performance-jakker på tilbud. Peak er nok mest kendt for deres jakker. Og kender du til jakkerne og tøjet af dette mærke, så ved du også godt, at det ikke er billigt, medmindre det er på tilbud eller udsalg.

Tværtimod, så er det p*ssedyrt. Men du får altså også god kvalitet - endda rigtig god kvalitet - for pengene.

Her finder du billige Peak Performance-jakker på tilbud og udsalg online

[STARRATER]

Jeg har set, at der lige nu er super gode tilbud på Peak Performance-jakker hos:

Smartgirl.dk (til kvinder)

Smartguy.dk (til fyre)

Der findes en del online shops, hvor du finder Peak Performance-jakker på tilbud - men ofte synes jeg ikke, at disse tilbud og udsalg matcher nogle af dem, jeg har set i fysiske butikker. Men inden, jeg fortæller om Peak Performance-jakker på tilbud i fysiske butikker, får du lige et tip: Skisalg.dk har Peak til nedsatte priser. Udvalget er okay, hvis du spørger mig. Så det er en fin ide at gå derind for lige at sammenligne.

Peak Performance-jakke i de officielle butikker

Det er sjovt, men de helt store udsalg og tilbud, jeg har fundet, har været i Peaks fysisk butikker. Jeg har faktisk været lidt rundt omkring - både i Århus og København, og er du heldig at visitere sådan en officiel shop (ikke online), og er du heldig at det er i en periode, hvor de netop kører med udsalg, så har jeg set, at du kan spare op til 50 %. I få tilfælde endnu mere. Det er godt nok meget for netop dette mærke. Hold skarpt øje med tilbudsaviserne, eller kom lidt mere ud og kig efter deres butikker. Du kan også spørge ekspedienterne om, hvornår de holder udsalg. Den slags burde de vide, og som regel er de flinke nok til at give dig nogle konkrete datoer på, hvornår der er Peak Performance-udsalg. De vil jo også gerne sælge mere ;)

Har du andre bud på online shops eller fysiske butikker derude i Danmark, så skriv endelig en kommentar.

Køb billige stiletter online - En samling af gode tilbud og udsalg

Uha, stiletter … de er godt nok kommet på mode. Forståeligt nok, for det er en virkelig lækker type sko. Og jeg er altså en fyr, skal du huske. Jeg har været ude at kigge på forskellige tilbud og udsalg på stiletter sammen med kæresten (de er selvfølgelig til hende, ikke til mig), men efter at have været rundt i forskellige shops i landet (blandt andet til Århus festuge), måtte vi konkludere, at der nok er flere tilbud at finde online. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om de steder, hvor du kan finde billige stiletter i online shops rundt omkring.

Se tilbud på stiletter fra Online-Mode.dk her

I selve Danmark kunne vi ikke finde så mange super udsalg på stiletter. Dog var der en del fede udsalg i Tyskland, men det er en lang rejse, hvis du blot er interesseret i at spare penge på sko. Kan du kombinere det med en tur til det tyske, så er det selvfølgelig en god ide.

Billige stiletter på udsalg - Køb billigt online her

Først og fremmest vil jeg anbefale en online shop, som jeg igennem flere indlæg har anbefalet her på InfoBlog. Har du læst med om mode herinde, så kan du sikkert gætte dig til, hvilken shop, der er tale om. Jep - Online-mode.dk. Jeg bliver gang på gang overrasket over deres priser og udsalg.

Hvis jeg skulle vælge een online shop at handle i, når det kommer til modetøj og modesko (til kæresten vel at mærke), så er det altså Online-mode.dk. Her går du bare ikke galt i byen. Eneste minus er, at de ikke har gratis fragt … men man kan vel ikke forlange alt :)

Prøv at kigge om på side 3 på hjemmesidens oversigt over stiletter på udsalg. Her er i hvert fald nogle af mine favoritter eller med andre ord de pæneste i mine øjne.

En anden god online shop, når det kommer til billige sko og billige stiletter online, er SmartGirl.dk. Det er vistnok en af de største online modeshops i dansk online-regi, og det er til at forstå, da deres priser er virkelig lave. De har også nogle af de dyre mærker til ret fornuftige priser.

Tag et kig på begge sider for at få indsigt i et bredere udvalg af billige stiletter.

Kom med dine anbefalinger af online shops

Kender du en eller anden shop, der har hjernedøde gode udsalg på stiletter, så kom glad - kommentér frit herunder i kommentarfeltet. Lad os samle en masse webshops med billige priser, hvor alle kan være med. Jeg ville i hvert fald sætte stor pris på det, hvis du ville hjælpe til som læser :)

Billige sko online? Her finder du masser af lækre modesko på nettet

Jeg har altid haft svært ved at finde og faktisk også købe billige sko på nettet. Det har været svært, fordi jeg ikke lige kendte så mange gode online shops, og så har jeg altid haft problemer med hensyn til skostørrelser. Begge problemer har jeg fået løst, og det kan du læse lidt mere op her.

Du kender det måske selv: Du har netop fundet nogle billige sko online, som du er klar til at købe, men du er også bange for, at de ikke passer dig. I de fleste online skobutikker og tøjbutikker er det dog nemt at bytte en vare - så den frygt bør man egentlig ikke have. For hvis skoen ikke passer, bytter du den bare igen. Men selvfølgelig er det træls, for det er også tidskrævende.

Jeg er startet med at lave min søgen efter billige sko ude i de virkelige skobutikker. Og finder jeg en billig sko, som passer mig og som jeg kan lide, smutter jeg hjem foran computerskærmen og tjekker nettet for selvsamme lækre og billige sko. Nemt. Og typisk finder jeg faktisk skoene til en bedre pris, og jeg ved på forhånd, hvilken størrelse, det skal være, for jeg har jo lige prøvet dem :)

Dette trick virker selvfølgelig ikke altid, for visse sko kan du bare ikke altid lige finde online. Men hvis du så finder et par billige sko online uden at vide, hvilken størrelse, der vil være bedst for dig, er du nødt til at satse. Du kan dog bruge nogle retningslinjer, som jeg selv er begyndt at bruge.

Når du er ude og afprøve nogle løbesko - bare for at tage et eksempel - så tjek lige størrelsen, og notér dig det bag øret. For ofte kan du nøjes med samme størrelse løbesko, sneakers og den slags - uanset hvilket mærke det er (nogle mærker er selvfølgelig undtaget).

Når du så prøver støvler af, så tjek størrelsen igen. Normalt vil det ikke være samme størrelse, der passer dig, som hvis det var løbesko. Så selve skotypen kan du som udgangspunkt bruge i din vurdering, når det kommer til størrelse.

Billige sko på nettet - hvor?

Nå-ja, og for at afslutte dette indlæg, så vil jeg lige henvise dig til SmartGuy.dk/SmartGirl.dk. Det er ikke kun for unge og smarte, men de har altså mange flotte, moderne og ikke mindst billige sko. Så tjek hjemmesiden, hvis du vil spare penge :)

Har du andre anbefalinger, så skriv gerne en kommentar.

Skindtasker på udsalg - Find en lækker skindtaske billigt her

Skindtasker har vundet indpas i den moderne kvindes garderobe de seneste mange år. Næsten en hver kvinde med smag for modetøj bærer i dag en flot skindtaske, som enten har kostet det hvide ud af øjnene eller er blevet fundet på tilbud eller på udsalg. Og rigtig mange kvinder går faktisk efter skindtasker på udsalg, fordi tasker af skind og læder koster som udgangspunkt en hel del - specielt hvis vi snakker de lækre mærker, såsom ADAX og Mulberry.

Til dem, som er interesserede i skindtasker på udsalg i den lidt billigere ende, men stadig også gerne vil have en skindtaske, der er lækker, vil jeg anbefale at tage et hop ind hos bagintown.dk, som generelt har tasker til ganske konkurrencedygtige priser.

Find billige skindtasker på udsalg her

Tag et kig ind hos bagintown.dk her, hvis du vil se det gode udsalg. Du finder et rimelig udvalg, og priserne starter på 125 kr. Det er altså nogle gode tilbud, du ikke bør gå glip af, hvis du er på udkig efter flotte tasker til gode priser.

Hvis du ved mere

I tilfælde af, at du kender til andre online shops, der kører med udsalg på skindtasker, må du meget gerne tage et kig nederst her på siden, hvor du kan skrive en kommentar. Har du set et stort udsalg eller bare nogle tilbud på tasker, punge og lignende accessories til kvinder, skal du bestemt ikke tøve med at dele med os andre.

Billige kjoler online - Shop billigere på nettet

Det er utroligt, hvad man kan spare af penge, hvis man handler online. Det er snart ved at være sommer, og billige kjoler online er noget, der i denne varme tid bliver købt ind i stride strømme. Vil du gøre en ekstra stor besparelse ved at købe kjoler, kan du starte din søgen offline og fortsætte den online. Lad mig lige uddybe det.

Tjek det store udvalg hos DressMe.dk og Online-Mode.dk!

Billige kjoler online til super priser

Jeg vil gerne dele et tip til køb af billige kjoler online, som jeg også er kommet med i andre forbindelser. Hvis du er interesseret i at købe noget til den billige pris (ja hvem er ikke det), så start med at kigge rundt i forskellige butikker i Danmark - altså ikke på nettet, men ude i gader og stræder. I dette tilfælde er det kjoler - så tag et kig rundt i de shops, hvor der sælges kjoler.

Udvælg nogle af de kjoler, du synes bedst om. Notér størrelser, mærker, modeller og alt det der. Derefter vender du hjem og sætter dig foran computeren. Nu skal du søge rundt online på nettet efter de kjoler, du har noteret. Ofte kan du være heldig at finde billige priser på nettet, og på den måde kan du spare rigtig mange tusind kroner.

Sådan gør jeg selv, og jeg kender rigtig mange, der også bruger denne strategi.

Lige til sidst vil jeg anbefale en rigtig fed shop, hvor du kan købe billige kjoler online. Den hedder online-mode.dk, og du kan se deres kjole-udvalg her. Jeg har også nævnt butikken i et tidligere indlæg om billige kjoler til fest, fordi priserne er altså bare helt i bund, og jeg er virkelig overrasket over, hvor lækre modekjoler, de har til så billige priser.

Tag et kig derind. Og hvis du selv kan anbefale andre steder, så lad mig endelig høre fra dig.

Modesko til kvinder - Billige og dyre mærker

Da moden konstant skifter og bliver mere og mere åben for ældre og nye stilarter, kan det godt være svært at definere, hvad modesko til kvinder såvel som mænd egentlig er. Ja dette gælder al modetøj. Nogle vil mene, at modesko udelukkende er dyre designersko til +1.000 kr., mens andre mener, at det bare er sko, der lige nu er moderne. Hvad er din definition på modesko til kvinder?

Se Online-mode.dk, som har masser af gode tilbud lige nu! Jeg har købt masser af lækkert og billigt tøj til min kæreste derinde :)

Af de kvinder, jeg kender og har stiftet bekendtskab, er der få af dem, der målretter deres søgen efter lige præcis modesko. De gange, jeg har været ude at shoppe med en veninde eller kæreste, har jeg oplevet, at de kigger rundt i alle mulige forskellige butikker, og selvom det er kvinder, der har sans for lækkert tøj, så forstår de også at kigge efter gode tilbud og udsalg på lidt af hvert.

Jeg har da oplevet mange gange, hvor en veninde, som virkelig går op i tøj, har endt op med at købe nogle sko til kvinder i en butik, hvor du ikke lige regner med, at det er “dyre” damer, der shopper. Jeg vil mene, at både kvinder og mænd er blevet mere bevidste om, hvad der egentlig helt personligt passer dem bedst i forhold til tøj og sko. Modetøj og modesko kan sagtens være billige, og det behøver ikke være designermærker, der er tale om.

Hvad mener du? Er du en pige eller kvinde, som udelukkende kigger efter de dyre mærker og priser, når du shopper modesko og modetøj? Eller går du mere op i, at du får noget, der passer godt til lige præcis dig og egentlig er ligeglad, hvilket mærke, der står bag på varen?

Louis Vuitton - solbriller med stil

Sommeren får folk til at tage solbrillerne frem - ikke mindst for at beskytte øjnene mod solstrålerne, men også for at give det der cool look. Solbriller har altid været ækvivalent med coolness, og skal du være 100 % klar til sommeren, så er Louis Vuitton-solbriller helt sikker et solbrille-mærke, som mange favoriserer.

Louis Vuitton er nok mest kendt for deres tasker, men deres solbriller og andet tøj og accessories regnes for at være mindst lige så eksklusive. Selvom Louis Vuitton-solbriller er noget, som mange gerne vil eje, så er det et faktum, at rigtig få mennesker ejer et par. Og grunden er simpel: De er langt fra billige. Der er tale om et virkelig dyrt mærke, men kvaliteten og designet er så også helt i top.

Der er nok kun - af hvad jeg har set - en håndfuld danske online shops, som forhandler Louis Vuitton-solbriller, så skal du gøre dig forhåbninger om at finde dig et par, skal du nok se dig omkring hos udenlandske shops, men du kan også tage et kig ind på nogle af de hjemmesider, som har med salg af bruge ting at gøre. Rebuy.dk og Trendsales.dk er nogle af dem, som ofte har fede mode-ting.

Kender du nogle gode shops derude, som sælger Louis Vuitton-solbriller til billige priser (så billigt, det nu kan gøres), så må du meget gerne bruge et par sekunder på at skrive en kommentar herunder.

Billige cowboystøvler - Find billige priser på cowboy boots her

Cowboystøvler - eller cowboy boots, som de hedder på amerikansk - kan bruges til mange formål. Nogle synes, det er stilen for dem, mens andre blot nøjes med at tage cowboy-støvlerne på til den ugentlige linedans. Uanset hvad, så er det en speciel stil, der er tale om, og den har skam også vundet indpas her på dansk grund.

Billige cowboystøvler online

Har du mod på at købe på nettet, så vil jeg gerne fremhæve en god hjemmeside til dig, hvis du er interesseret i at finde nogle billige cowboy boots på online. Siden hedder Rebuy.dk. Hvis du følger denne henvisning, kommer du direkte til en søgning, hvor du kan finde en håndfuld cowboystøvler, der er sat til salg på siden. Du kan så byde på det, du finder interessant, og hvis du er ivrig og har lidt held med i posen, kan du anskaffe dig nogle billige boots til en rigtig god pris.

Håndlavede eller fabriksfremstilede?

Prisen på cowboy boots varierer meget afhængigt af, om du kigger på fabriksfremstillede eller håndlavede. Det giver sig selv, at en håndlavet støvle koster noget mere - men her får du altså også lidt mere for pengene. Kvaliteten kan være bedre, og så får du også en unik cowboystøvle, som mange andre ikke har.

Har du ikke så mange penge i kassen, så kan det være værd at kigge efter dem, der er fremstillet på en fabrik. Det kan sagtens lade sig gøre at finde et flot design, og så kan du få det til en billige pris.

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har nogle anbefalinger i forbindelse med dette indlæg. Alle relevante input er meget velkomne.

Nova-tasker - Udsalg på de lækre håndtasker og skuldertasker

Ofte kan man ud fra den taske, en kvinde bærer, se, hvilken type hun er. Det er der i hvert fald nogle, der mener. Er man til den minimalistiske taske-stil, kan der eksempelvis være tale om en kvinde, som har styr på tingene og går meget op i orden og et simpelt look. Nova-tasker er må kendetegnes som værende meget minimalistiske. Nova-tasker er typisk hverken særligt store eller bombastiske i udtrykket.

Er du til denne minimalistiske stil, så er Nova-tasker lige noget for dig. Jeg har været ude at ransage nettet for billige priser og udsalg, og har til dig fundet Nova-tasker på udsalg hos bagintown.dk. Henvisningen fører direkte til en søgning på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan se en Klassisk skuldertaske (Model Florida) på udsalg. Førprisen var på 700 kr., og lige nu kan du få den til 400 kr. 300 kroners besparelse på sådan en lækker taske er helt sikkert godt.

Giv dit besyv med

Er du tilfældigvis faldet over en anden online shop, der sælger tasker fra Nova, må du meget gerne lige bruge et lille minut på at tilføje en kommentar sammen med en henvisning. Hvis du har fundet nogle udsalg eller tilbud, hvor prisen er nedsat med lige så meget eller endnu mere, hvorfor så ikke dele det os andre, så vi også kan få glæde af det?