Kategoriarkiv: Damesmykker

Læs om damesmykker her på siden. Masser af flotte smykker til kvinder og piger. Prissammenligninger, tilbud og gode udsalg.

Hvor sælger man guld - Sælg dit guld her, og få penge for dit guld

Priserne på guld stiger meget i disse dage, og det er der mange, der har glæde af. Virksomheder, som opkøber guld køber løs, og forbrugere, der har gemt guld i skufferne sælger løs for at tjene lidt ekstra penge. Skal du sælge guld, så er det nu tiden er moden, så du kan få flest mulige penge for det.

Men hvor sælger man sit guld, og hvad kan man få for det?

Der er en del forskellige virksomheder, som varetager køb og salg af guld. Vi har i denne omgang taget et kig på www.guldexpressen.dk. På deres hjemmeside kan du nemt se den aktuelle guldpris - eks. er den i dag på 269m64 kr. pr 1 gram 24 karat guld. Så kan du veje dit guld og derefter gange antal gram med 269,65, og så burde du nogenlunde vide, hvad du kan få for guldet. Grunden til, at du kan kan lave et estimat er, at du med garanti ikke ejer en vægt, der er specielt designet til at veje guld og kan give dig den helt rigtige vægt i gram; det har Guldexpressen og andre services, der køber guld.

Hvornår skal du sælge dit guld?

Har du et par guldsmykker i skuffen, som du overvejer at sælge, er det værd at se på, hvornår du bør sælge. Men hvad gør du, hvis du ikke lige har styr på guldpriserne? I denne forbindelse bør du tage et kig på hjemmesiden www.guldforum.dk, der viser live-opdateringer af guldpriser samt prisudviklingen for de seneste år. Ved at kigge på prisudviklingen kan du få en ide om, hvornår det er godt at sælge. Ser du en tendens til, at priserne er på vej op, kan det være et godt tidspunkt, og hvis priserne er på vej ned, skal du måske overveje at vente - i hvert fald, hvis det ikke haster.

Hvad kan man sælge?

Så længe det er guld, kan du sælge det. Alt lige fra smykker til halskæder og ringe. De fleste har et eller andet liggende, der er af guld, og det kan formodentligt sælges.

Det er populært at sælge kæresteguld

Kæresteguld er guldsmykker, som man har fået af en eks-kæreste. For nylig var der en udsendelse i tv‘et, der havde fokus på de stigende guldpriser og det voksende antal folk, som sælger guld - specielt kæresteguld. Har du fået dig en ny kæreste, er det måske ikke så smart at beholde et gammelt guldsmykke, som den daværende kæreste har givet dig. Det bringer måske minder tilbage, og den nuværende kæreste kan blive irriteret over det. Kæresteguld er i høj kurs for tiden - rigtig mange sælger netop den slags smykker.

Kom gerne med input og anbefalinger

Kan du anbefale andre hjemmesider, hvor man kan sælge guld, eller har du nogle fine tips i denne forbindelse, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herunder.

Billige kjoler og festkjoler på udsalg hos onlinewonderland.dk – Fashion online

Mange kvinder vil så gerne skille sig ud fra mængden, men det er ikke nemt hvis festkjolen de har forelsket sig i koster over 1000,-. Det er jo ingen hemmelighed at, det ikke er specielt in at tage den samme festkjole på flere gange i træk. Det er der nogle der ikke forstår, men sådan er det bare! Derfor er det godt at kende stedet hvor de sælger billige festkjoler til under 500,-, i samme kvalitet, mønstre og farver som de dyre steder.

Hvor fås billige kjoler og festkjoler til under 500,-?

Det vil de fleste modebevidste kvinder vel gerne vide, for ellers havde du ikke læst herned til. Derfor får i selvfølgelig svaret. Først vil jeg røbe så meget og sige det er en onlineshop. De sælger kjoler og festkjoler i alle farver, størrelser og mønstre.

Festkjolerne er helt fremme, når det gælder mode og kan sagtens bæres af unge og kvinder med sans for mode. På shoppen er der dag-til-dag levering. De har gode anmeldelser på trustpilot. Kvaliteten er ikke til at sætte en finger
på. Det er enkelt og nemt at bestille din drømme festkjole, som alle veninderne vil misunde dig. Ikke nok med de har mange festkjoler, så er det også muligt at bestille smykker, leggings, hair extensions og meget mere.

Nu kilder det sikkert i maven for at finde ud af hvad navnet på den fantastiske shop er. Inden jeg røber det helt, vil jeg give en ledetråd: oplevelsen er eventyrlig. Hvis du ikke allerede havde gættet det, så er det www.onlinewonderland.dk. Stedet hvor de modebevidste kvinder køber billige kjoler og kjoler til fest.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at skulle handle hos onlinewonderland.dk, så kan de kontaktes på info@onlinewonderland.dk

Nu er du blevet hjulpet på vej til at finde den eventyrlige side med smukke festkjoler, så vær med til at hjælpe andre med også at finde den.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Guldkæder til damer, kvinder og piger i alle aldre - Billige priser

Guldkæder til damer er altid et populært valg, hvis du skal give en gave til dig selv eller til din kvinde. Både sølv og guld har forskellige formål, men der hersker selvfølgelig ingen tvivl om, at guldkæder til damer er dem, der generelt er mest værd og dermed også koster lidt ekstra. Er du på udkig efter en guldkæde til din kvinde eller pige - hvad du nu kalder hende - så vil jeg gerne have din opmærksomhed og anbefale nogle butikker online.

Billige guldkæder til kvinder og piger i alle aldre

Idet jeg selv godt kan lide at forkæle kæresten med lækre ting, så har jeg her fundet to sider frem, som du måske kan få glæde af, hvis du skal købe et flot smykke til en billig pris.

Første på banen er dinguldsmedonline.dk, som lige nu har nogle virkelig gode tilbud på guldkæder til damer. Du kan spare flere hundrede kroner på mange forskellige kæder i guld. Der er besparelser at gøre på 300-500 kr., hvis du er hurtig. Det er nogle super tilbud.

Den anden på banen er en “kending”, som jeg har nævnt en del gange efterhånden her på bloggen. Der er tale om Chanti.dk, som med rette kan prale af at have været i DR Rabatten. Desuden har Chanti været nævnt mange andre steder, netop fordi, deres priser på smykker til kvinder såvel som mænd er helt i bund.

Tag et kig derind og se, om du ikke finder et rigtig godt tilbud.

Afslutningsvist vil jeg gerne opfordre dig, kære læser, til at skrive en kommentar, hvis du skulle have fundet nogle billige priser i danske eller udenlandske shops, hvor der bliver solgt guldkæder til damer. Lad os hjælpe hinanden med at finde de bedste udsalg og tilbud på nettet, når det kommer til smykker.

Halskæder til kvinder - Smukke halssmykker til en billig pris

Som du måske har læst herinde, har jeg for nyligt givet kæresten et marguerit-smykke. Min kæreste elsker smykker og især halskæder. Kvinder kan vel generelt bare godt lide smykker - nok mere end mænd. Jeg har også tidligere skrevet om, hvor du kan finde billige halskæder til kvinder (marguerit-halskæde), og i denne forbindelse vil jeg gerne endnu engang anbefale to gode smykkebutikker online.

Den første er Johnsen.dk, hvor du kan finde rigtig flotte halssmykker til kvinder og endda til en rigtig billig pris. Den anden butik er helt klart Chanti.dk, som også har været rigtig meget i medierne. Deres smykker er meget billigere end de fleste andre steder. Så jeg synes jeg helt klart, du skulle tage et kig derind, hvis du er interesseret i at finde halskæder til kvinder.

Jeg tror min kæreste har over hundrede halskæder. Ej okay, måske ikke så mange, men rigtig mange. Så når jeg nu står og skal købe en lille gave til hende i form af en halskæde, er jeg lige nødt til at tage et kig i hendes smykkeskrin for at se, om jeg nu ikke kommer til at købe noget, hun allerede har. Men okay - markedet for smykker er jo stort, så det skulle da også være uheldigt, hvis jeg kom til at købe et smykke, hun allerede har.

Har du prøvet at købe halssmykker eller andre smykker, som din kæreste allerede havde?

Og her til sidst vil jeg traditionen tro opfordre dig som læser til at kommentere, hvis du har spottet nogle billige priser eller gode tilbud, eller udsalg, på halskæder til kvinder. Det kunne jo være, du havde et rigtig godt tilbud på halssmykker.

Lad mig endelig høre fra dig :)

Marguerit-halskæde billigt her - Lækre marguerit-halssmykker fra Georg Jensen

Så fik jeg endelig købt et Marguerit-smykke til kæresten, og hun blev utroligt glad for det. Dejligt. Det blev til en Marguerit-halskæde (eller halssmykke, som det også kaldes), og hold da op, hvor halskæden klæder hende. “Marguerit” passer faktisk også meget godt med hendes navn.

Idet jeg skulle skynde mig at købe halskæden, kunne jeg ikke nå at bestille den på nettet. Så det blev altså lidt dyrt. Jeg gav 700 kr. for den, og det er sgu bare dumhed fra min side - jeg kunne have planlagt det lidt smartere. Men sket er sket, og jeg er super-glad for, at jeg har købt denne flotte marguerit-halskæde til min pige.

Jeg har før anbefalet Johnsen.dk, og det vil jeg ogs